sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Reiman tyylikkäät säänkestävät ulkoilulegginssit

Kun kuulin Reiman ulkoiluleggareista ensimmäisen kerran, innostuin. Kun luin niistä lisää Miiman postauksesta kehitin pakkomielteenomaisen tilan (joka ei yllätä niitä, jotka ovat blogiani pidempään seuranneet). Vaikka syksyn ulkoiluun ei ollut tarvetta hankkia uusia vaatteita, Stockmannin kantiskuvaston saavuttua muutin mieleni. Dianne housut (ja myös ne säänkestävät sammarit ja toppaparkatakki) ovat nimittäin nyt kanta-asiakastarjouksessa. Aina on tilaa yksille siistimmille housuille.

Ulkoiluleggingsit ovat innovaationa itselleni ainakin uusi ilmiö. Softshell -takkeja on meilläkin ollut käytössä jo parina-kolmena edellisenä välikautena, mutta softshell -tyyppiset housut ovat vielä kokematta. Housut ovat tuulenpitävät ja kangas vedenkestävä sekä hengittävä (saumoja ei ole teipattu). Alle mahtuu yksi kerros vaatetta ja voisin kuvitella, että yhdistelmä toimii varsin hyvin esimerkiksi koulussa jopa pikkupakkasilla.
Tyttö on 113 cm pitkä. Housut ovat meidän pitkäkoivelle juuri nilkkamittaiset koossa 122 cm. Vyötäröä ei pysty säätämään (valesepalus), mutta housut pysyvät hyvin jalassa, vaikka ovat väljät. Kyykistyessä vyötärö laskee takaa melko alas ja polvista kuulemma kiristää. Materiaali joustaa kuitenkin jonkin verran.
Eskarilaiselle en Dianne housuja päiväkotikäyttöön kaavaillut, vaikka ne sujahtivat fleecemäisestä sisäpinnastaan huolimatta sujuvasti jalkaan. Uskoisin, että housut ovat kätevät esimerkiksi shoppaillessa syyskylmillä ja talven lämpimimmillä keleillä, kun ollaan lyhyitä aikoja sekä sisällä että ulkona. Meillä nämä otetaan säännölliseen käyttöön siistimpinä ulkoiluhousuina, kunhan säät viilenevät tuonne +10 asteen kylmemmälle puolelle.
Sisäpinta housuissa on fleecemäinen. Vyötärö on joustava. Lahkeissa on pukemista helpottamassa tarranauha, joka on melko kapea. Säätövaraa ei siis ole kovin paljon. oikeanpuoleisessa kuvassa housut näyttävät harmailta kuvausteknisistä syistä. Oikea sävy on musta.
Mukavaa sunnuntaita ja muistakaa äänestää Minun Reima -kisakollaasiani! Äänestäjien keskenhän arvotaan 3 kpl 100 euron lahjakortteja Reiman verkkokauppaan.

6 kommenttia:

 1. Kerrohan sitten teidänkin käyttökokemuksia! Tähän saakka ei ole meillä tullut valitettavaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea, varmasti kivat ja toimivat juurikin etenkin koululaisille :)! Odotan kans käyttökokemuksia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lämminverinen tarvitsee näille housuille vähän viileämmät kelit, mutta eiköhän housut pian käyttöön saada ja kokemuksia kartumaan ;)

   Poista
 3. Koululaiselle noi olisi varmasti tosi hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että ihanteellisin kokemus housuista saataisiin koululaisella. Kivat, siistit ja vähän erilaiset housut kuitenkin paremmiksi ulkoiluhousuiksi vähän pienemmällekin töhöttäjälle. Plussaa siitä, etteivät housut säikähdä vettäkään.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...