lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksyisiä puuhia ja kuulumisia

Vajaan tunnin ajomatkan päässä syksy on hämmästyttävän paljon pidemmällä kuin täällä Tampereella. Mökillä kevät on aina perinteisesti pari viikkoa myöhäisemmässä ja syksy pari viikkoa aikaisemmassa kuin kaupungissa. Kukaan ei tiedä syytä, mutta näin se on aina ollut. Haravat siis kouriin ja harjoittelemaan. Ilmatieteenlaitos oli luvannut lämmintä, mutta itselläni oli takin alla kolme pitkähihaista. Täytyy kyllä myöntää, että sillä varustuksella haravanvarressa tarkeni.
Neiti kaivoi viime viikolla esille pöllöpiponsa ja ulkoili se päässä myös 20 asteen lämpötiloissa hikipäässä eskarissa. Molon 116 cm softshell on nyt todella hyvän kokoinen tytölle.
Mennyt viikko on ollut mukava. Tytön eskariryhmä on retkeillyt ahkerasti ja perjantaina olivat koko aamupäivän tutustumassa yhteistyöluokkiin lähikoulussa. Sekä eskarilaiset että koululaiset olivat kaikki olleet vierailusta todella innoissaan. Perjantai onkin jatkossa aina eskarilaisille koulupäivä. Me kävimme isukin kanssa myös eskarissa kaskiviikkoiltana muiden vanhempien kanssa opiskelemassa käytäntöjä. Nykyeskarin lukuvuosisuunnitelma vilisee hienoja termejä ja tavoitteita.
Onhan tyttö jo iso, kun lasten haravakin käy jo pieneksi... mutta toisaalta vielä niin pieni, kun mahtuu kerran kottikärryihinkin muiden roskien mukana :D
Tauko! Haravointitauolla voi vaikka pelata. Menneellä viikolla kotiutui myös uudet tilaamani Mini Rodinit. Hurahdin!
Hauskaa viikonloppua! Muistakaas äänestellä ahkerasti Minun Reima -kisassa. Äänestäjien keskenhän arvotaan peräti kolme 100 euron lahjakorttia Reiman verkkokauppaan.

6 kommenttia:

 1. Onpas siellä jo haravoitavaa! Kävin tänään ulkonakin, mutten rekisteröinyt mitään ajatuksissani, niin että en yhtään tiedä missä vaiheessa syksyä täällä mennään :O Jaa että hurahdit heppoihin :D Oisit ostanu sen Molon heposen, se oli niiiiiin paljon nätimpi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, jos siellä voidaan jo paremmin :)

   Mä hurahdin heppoihin ja vaaleanpunaisiin vuoriin Rodineissa. Sikäli hassua, kun pelkään hevosia, enkä pysy suksillakaan... Molon heponenkin on matkalla Briteistä, kunhan ehtii laukata tänne asti ;)

   Poista
 2. Oi miten ihanan syksyisen näköistä! Ja heppapaita on ihana!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko syksyistä oli mökillä jo. Jotenkin tuntui ilmakin syksyisemmältä kuin täällä kaupungissa.

   Mä hurahdin heppoihin ja vaaleanpunaisiin vuoriin. Oli pakko kotiuttaa viimeisimmästä Rodini satsista molempia. Todella mukavia vaatteita arkeen tarvitaan aina.

   Poista
 3. Meillä olis kans hirveesti haravoitavaa, mut jos jättäs kevääseen. Varmaan puolet on kuitenkin vielä puissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan suurin osa lehdistä on vielä puissa. Meillä meni ihan hupiharavoinniksi, kun neiti asiasta innostui. Lehdet olivat nyt kuivia ja lähtivät tosi hyvin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...