tiistai 10. syyskuuta 2013

Ihan tylsiä sovittelukuvia

Tyttö asettaa sovittelukuville nykyään mielellään ehtoja, kuten "Vain yksi onnistunut kuva" tai "Vasta huomenna" tai "Voisit tehdä tähän kuvaan jonkun hienon taustan sillä kuvankäsittelyohjelmalla". Yksi onnistunut kuva vaatii kaverikseen keskimäärin ne kymmenen epäonnistunutta laukausta. Sitä huomista, jolloin tyttö itse ehdottaa vaatteiden sovittelua, ei tule. Lisäksi tämän äipän tekninen osaaminen ei todellakaan riitä hienojen taustojen tekemiseen. Näillä kuitenkin mennään.

Onneksi hienoja taustoja ei kaivata, jos kuvauskohteena on tarpeeksi hieno paita. Postasin tässä taannoin lyhyesti Molon uutuuksista... ja kehitin sen kuuluisan Ei ihan vielä -pakkomielteen, joka suomeksi sanottuna tarkoittaa siis kaikkitännenythetipaikalla -pakkomiellettä. Koska suosimissani kotimaisissa nettikaupoissa kuin sen paremmin naapurin Babyshopissakaan ei paitaa ollut vielä viime viikolla ostoskorin täytteeksi, päätin ihanan Anonyymin vinkistä vilkaista Brittiläisen Little Sunflowerin valikoimaa. Pienen alen saattelemana tilasinkin lempparipaidan sieltä. Briteistä on ihan mahtavaa tilata, kun posti kulkeutuu sieltä parissa päivässä... toisin kuin esimerkiksi Ruotsista, Tanskasta tai Saksasta.
Molo Kidsin Rayna -mallinen Dandelion paita on ihana. Meillä suositaan arkikäytössä tulevanakin talvena Molon printtipaitoja. Rayna on malliltaan kapeahko ja hieman muotoon ommeltu. 113 cm tytsyllä päällään 122 cm paita. Jalassa Reiman Play Layers -materiaalia olevat leggingsit, jotka ovat myös sovituksessa ekaa kertaa (koko 122 cm).
Sovituskuviin pääsivät myös Reimashopista tilaamani Play Layers -materiaalia olevat leggingsit. Materiaali tuntuu ja näyttää tavalliselta puuvillalta, mutta se toimii kuitenkin funktionaalisena alusasuna siirtäen kosteutta iholta. Ihan mahtavat leggingsit siis päiväkotikäyttöön syksyn viileille ja talveksi. Nämä alusvatteet saavat ihan vapaasti näkyä.

Neiti testasi tänään eskarissa Reiman leggingsejä ja hyvin tuntuivat pelittävän. Koko 122 cm on tytölle pituudeltaan sopiva, mutta muuten ne ovat vähän reiluhkot. Pysyivät kuitenkin koko päivän hyvin jalassa.
Aamutohinoissa näppäämäni kuva tytön Reiman Play Layers -leggingseistä. Ei hullummat! Hauskat!
Mukavaa viikonjatkoa! Muistakaa äänestää Minun Reima -kollaasikisassa :)

7 kommenttia:

 1. Siis hetkonen... onko noita leggingsejä (vai legginssejä... mikä se sana ihan oikeasti on?) kahdet?

  Ja ehdottomasti kiellän tuon paidan näyttämistä täällä blogissa enää ikinä... Meillä kun ei sitä ole niin iskee kateus :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin kahta eri väriä leggingsejä, legginssejä tai leggareita. Mulle ihan sama. Käytän kaikkia nimityksiä :D Oon ollut tosi arka ostamaan kuviollisia housuja, mutta nyt repäisin. Tuntuvat kuulemma mukavilta jalassa.

   Valitettavasti paita tulee todennäköisesti vilkkumaan blogissa paljonkin syksyn ja talven mittaan. Povaan siitä jälleen kerran pidetyimpiä vaatteita meidän Molohistoriassa. Neiti olisi halunnut mennä se päällä jopa nukkumaan... ;)

   Poista
  2. Olen ihan oikeasti käynyt suorastaan taistelua viime päivät että EN osta tuota paitaa meille :D. Onneksi sitä ei kohta enää edes saa mistään :D. Yritän järkeillä että me ei tarvita, ei näytä tarpeeksi meidän tytöltä, en raaskisi antaa lapsen tehdä mitään se päällä... :D Argh :D.

   Poista
  3. Todella onnistunut printti. Samaan aikaan herkkä, mutta huomasin, että vihreä onkin aika voimakas sävy ainakin vähän hämyisessä olohuoneessa katseltuna. Babyshopissa olisi ollut nyt meidän kokoa 1 jäljellä, mutta toisaalta sain tämän nyt postareineen melkein 10 e halvemmalla, mitä Babyshopista olisin ilman alea postareineen saanut.

   Meillä tämä tulee ihan arkipaitana käyttöön. Toivon tietysti, ettei sille tapahdu mitään überkamalaa eskarissa :D

   Poista
 2. Ei ihan vielä -pakkomielle, hihih! :D

  Kyllä mun mielestä L-E teidänkin pitää hankkia tuo paita... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän lietsotaan hysteriaa ja yllytetään ihan huolella :D

   Poista
  2. Vissiin joku tarttuva Ei ihan vielä-pakkomielle ja vielä tuolleen yllytetään :D.

   Mutta hah, ei tule meille tuota... tai siis ainakaan ihan ;). Ostoksilla kävin mutta olen skeptinen onnistumisesta ennen kun ostokset pääsevät perille asti, ei ole oikein sujunut tuo nettiostelu tänä vuonna :D.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...