sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mennyt kesä

Vielä on jäljellä (toivon mukaan) kauniita ja lämpimiä syyspäiviä, mutta kesä alkaa olla auttamatta ohitse. En ole tarkoituksella vielä postannut sen paremmin syksyvaatteista kuin talvivaatteistakaan. Kesästä ei halua päästää irti.

Postasin kesälomasuunnitelmista kesäkuun alussa ja nyt kesälomien mentyä totesinkin, kuinka paljon jäi alkuperäisistä suunnitelmista toteuttamatta. Tuleehan näitä kesiä ja toki talvellakin voi kokea, kiertää ja nähdä.

Menneestä kesästä päällimmäisenä jäi mieleen lämpimät kesäpäivät, joita riitti varmasti jokaisen lomaan... vaikka riitti niitä sadepäiviäkin. Tytöllä kesän käytetyimmät kengät olivat Crocsin sandaalit, vaikka ehtivät yhdet lenkkaritkin melkein kulua puhki. Tytön käytetyin vaate olivat tänä kesänä mustat legginssit ja (Reiman) angry birds teeppari. Toisaalta viileämpien päivien käytetyimpiä vaatteita olivat ehdottomasti Villervallan canvashousut ja sekä raitapusakka (myös Noshin froteehuppari). Nämä yhdistelmät ovat varmasti vilkkuneet blogin kuvituksessakin ihan tarpeeksi. Onneksi tytön mekkovastaisuus hellitti kesän mittaan ja hellemekkoakin nähtiin neidin päällä muutamaan otteeseen.
Tänä kesänä ei ehditty Savonlinnaa pidemmälle. Neiti katsasti Olavinlinnan Brumsin ihanassa hellemekossa (Pikku Mineasta).
Jos alkuperäisistä kesälomasuunnitelmista jäi väliin niin luonnontieteellinen museo kuin Kiviniityn kotieläinpuistokin niin kävimmehän sentään Särkänniemessä ja peräti kahdesti.
Särkänniemen koiramäessä voi harjoitella vaikka lypsämistä melkein aidolla lehmällä. Kesän eniten pidetty hattu lippisten lisäksi taisi olla Pomp de luxin pitsimyssykät vaalessa ja harmaassa sävyssä.
Kesälomasuunnitelmissa oli tehdä paljon retkiä lähiympäristöön. Jotenkin nämä retket jäivät aika vähälle, vaikka pari kertaa retkeilimme sentään arboretumissa, Tampereen kukkaisviikoilla ja ihan riittämiin mökkimaisemissa. Tyttö retkeili myös mummon ja papan kanssa extralomillaan muun muassa Rönnillä.
Mitä se sitten haittaa, vaikka mekko on jäätelöostosretkellä etupuoli takana?
Ihana kesä takana, kaunis syksy ja (masentavan) pitkä talvi edessä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Rikkonainen lomien suhteen ja haastava sen takia järjestää niitä retkiäkin, mutta hyvä mieli jäi. Kyllä pitäisi taas jaksaa.

   Poista
 2. Meillä lapset jo oottaa talvea :D Osaltaan siihen saattaa olla syynä joululomareissu Rukalle, mutta varsinkin 5vee on ihan luntakin odotellut jo heinäkuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on jo joululomasuunnitelmiakin. Me ei olla mietitty vielä mitään ja tuskin saan tänä vuonna joululomaakaan, kun olin viime jouluna lomalla. Lunta ei ole yhtään ikävä. Tyttö taisi joku päivä jotain lumesta höpötellä, mutten ottanut kuuleviin korviin :D

   Poista
 3. Talvellakin voi retkeillä ja kaamoksessa! Mutta hei, aika paljon ehdittekesällä tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talviretkeily vaatii vähän kehittyneemmän kylmänsiedon kuin mitä itselläni on :D Syksylläkin olisi kiva retkeillä metsämaisemissa, jollei olisi hirvikärpäsiä.

   Kaikki vähä loma-aika, mitä oli tuli kyllä käytettyä mukavasti hyödyksi. Enempää ei olisi kyllä ehtinyt, jollei olisi ollut ihan koko ajan menossa. Muutama juttu jäi harmittamaan, mutta ensi kesänä sitten :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...