sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mitä ihmettä!?

Juuri, kun olet tuhlannut kaikki kesälomarahasi Mini Rodineihin, Molo Kidsiltä tuupataan pihalle jotain tällaista... En kestä!

Voisin vaikka väittää, että puhalluskukka/heppakuosi on meille ihan pakkosaada -osastoa. Iiiiiik!
Iskeekö? Myös pojille oli pari uutta kuosia Babyshopin valikoimissa...

16 kommenttia:

 1. Hame näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on hameet jääneet tooosi vähälle käytölle. Onneksi nyt kelpaa mekot kuitenkin. Mä kuolaan tuota puhalluskukkapaitaa. Se on vaan niin söpö.

   Poista
 2. Ihana toi heppapaita! Mut mä en tuota hintaluokkaa osta meidän tuholaiselle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, että sen pitää olla niin kallis. Tilaisin kyllä silti heti, jos vain tietäisin, mistä niitä saa. Babyshopista muka lopussa? What? Meidän tuholainen on kyllä onneksi pitänyt viime aikoina paitansa aika siisteinä ja ehjinä. Kop, kop.

   Poista
 3. Onpa kivoja! Täytyy tsekata ne poikien jutut. Musta tuntuu, että esikoinen vois alkaa olla hurjien printtien ystävä. Saatan joutua myymään metsolan kirkkaan väriset froteehousut kun ne ei ehkä ole tarpeeksi, hmmm. Miehekkäät hänen makuunsa.

  VastaaPoista
 4. Oi, toi heppapaita on ihana, mutta taitaa mennä alekytistelyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan olla valmis ostamaan se kohta millä hinnalla tahansa... no, ei nyt sentään. Eiköhän täälläkin edes jotain pientä alea odotella.

   Poista
 5. Heppapaidat taitavat vasta olla tulossa myyntiin?? Tuota heppapaitaa löytyi äsken https://www.littlesunflowers.com/index.php ja kun tilasi uutiskirjeen sai -15% aletta.. postit oli vajaa neljä puntaa.. mutta sen verran sai alea. h

  VastaaPoista
 6. Heippa! Liityin lukijaksi! =) tuus kurkkaan meille tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Mä en yleensä tykkää tuollaisista printtikuoseista, mutta MITÄH, tuo heppapaita on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee! Itse en olisi vielä pari vuotta sitten voinut kuvitella, että rakastan printtikuosipaitoja ja erityisesti niin räikeitä kuin Molonkin kuosit ovat :D Heppapaita ON ihan paras ja itseasiassa matkalla Briteistä asti jo meillekin *viheltelyä*

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...