keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Itsellenikin jotain, ensimmäinen Zalando Lounge löytö

Olen se äippä, joka kiirehtii joka päivä töistä päiväkodille farkuissa, hupparissa ja tennareissa. Tennarirakkaus alkoi oikeastaan vasta ihan hiljattain eli muistaakseni vuosi sitten kesällä. Tähän asti olen kipitellyt H&M:n lastenosastolta halvalla hankkimissani tennareissa sekä keväällä Zalandolta hankkimillani Mustangeilla. 

Rehellisesti toteankin, etten ymmärrä mitään aikuisten naisten pukeutumismuodista. Jotain kuitenkin edes jälkijunassa oppiakseni, liityin joku aika sitten Zalandon Loungeen. Lounge toimii vähän samalla periaattella kuin Campadre eli myynnissä on edullisesti rajoitettuja eriä suosittuja merkkituotteita.

Tein ihka ensimmäisen Lounge löytöni viime viikolla, kun klikkasin ostoskoriin Converset, joissa on kevyt vuori ja päällinen väittää olevansa jonkin sortin nahkaa. Hintaa tällä unisex löydöllä oli kokonaiset 39 euroa ja postareidenkin kera hinta jäi reippaasti alle viidenkympin. Tennarilompsimiset saavat jatkua siis pitkälle syksyyn...
Jos haluat liittyä mukaan tekemään kivoja löytöjä Zalandon Loungesta, klikkaa itsesi mukaan suosittelulinkistäni. Saat käsittääkseni heti 10 euroa pohjakassaa (koodin) mahdollisille tuleville ostoksille. Loungen kampanjoista saa tietoa sähköpostitse ja sähköposti"spämmien" tahdinkin saa ihan itse valita ja sehän on loistavaa se.

Lompsimisiin!
Minä, joka olen vastustanut Converseja viimeiseen asti, tulen lompimaan Converseissa pitkälle syksyyn. Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Parempi vain todeta, että ei ihan vielä.

Mukavaa viikonjatkoa ja tervetuloa uudet kurkkijat!

9 kommenttia:

 1. Ihanat!!♥ Mulla on halpisversiot Ellokselta tilatut tuon tapaiset hiukan pidemmillä varsilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttavat pehmeiltä ja mukavilta. Pitkät varret ovat ehdoton juttu, kun syksyn viimat alkavat taas viheltää bussipysäkin katoksen alta :D

   Poista
 2. Näyttää kivoille ja lämpimille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti niillä tarkenee syksyn viimoissa. Pohja on aika paksu ja kengät sitä myöten myös jonkin verran tavistennareita painavammat. Talvella en taida niissä pärjätä kuitenkaan.

   Poista
  2. Varmasti miedän teinit tykkäisi juuri tuollaisista tennareista:)

   Poista
 3. Ihanat, juuri tuollaiset on minullakin haussa! Hyvään hintaan olet saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi hyvä tsäkä. Jäljellä oli enää yksi pari ja sattui olemaan oikeaa kokoa :)

   Poista
 4. Nuohan on kivat! Ei näytä yhtään converseilta mikä plussaksi laskettakoon ;).

  Sullakin on siis ollut ostoskeiju puolellasi kun oikeaa kokoa olevat löytyivät :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vältellyt Converseja sen takia, että ne näyttävät... no Converseilta ja kaikilla on ne. Nämä ovat tosiaan vähän erinäköiset Converset, mikä on kyllä omasta mielestänikin pelkkää plussaa.

   Ostoskeiju! Kyllä!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...