lauantai 4. toukokuuta 2013

Reiman vihaisia lintuja

Kotiutin Babyshopin synttärialesta Reimaa. Hipeleeräsin näitä uutuuksia jo Lapsimessuilla, mutta siellähän niistä ei alea herunut. Paidan ihanan pehmeä materiaali, jossa on myös UV -suoja sekä kehon lämmön mukaan väriä vaihtava ilmapallokuva, houkutti niin kovasti, että tilaus lähti alekoodin myötä sen kummempia miettimättä. Neiti on toivonut itselleen jo pitkään lippistä (kun kaikilla muillakin on), joten vaaleanpunainen Stella-lippis sai sitten luvan tulla paidan mukana. Meillä ei olla vielä selvästikään kyllästytty vihaisuutta uhkuviin lintuihin ja röhönaurua viljeleviin possukultiin. Tuntuu, että meillä päästiin vasta nyt kunnolla alkuun tämän vaaleanpunaisen Stella linnun kuoriuduttua.
Paita on todella pehmeää materiaalia. Vasemman puoleinen kuva on otettu kylmemmän sävyisessä valossa kuin oikeanpuoleinen kuva. Totuus on jotain tuolta väliltä. Kaunis kuvapaita, jossa on nyt sitten sitä tytön hinkumaa vaaleansinistäkin.
Neiti sai paidan ilmapallon värin haalenemaan jo kotioloissa riekkumalla. Posket hehkuivat punasina luultavasti senkin takia, että ensimmäinen rautahammas tuli ikenestä läpi tänään.

Stella -lippis pääsi testaukseen eilen, kun pihaan ei sopinut tuuli ja aurinko jaksoi vielä alkuillastakin lämmittää mukavasti. Yritin houkutella tytölle pipoa päähän, mutta kaikilla muillakin kuulemma on jo lippikset käytössä. Ihme porukkaa! Lippis päähän sitten vain ja menoksi.
Tästä kuvakulmasta taloyhtiön piha näyttää suurelta hiekkarannalta... Sitä se ei kuitenkaan ole. Tyttö oli lippiksestä ihan onnessaan. Onneksi ei sentään vielä tarvinnut shortseja kaivaa esille...
Jos vaikka seuraava postaus sitten jotain muuta kuin ostoslöpinää!

17 kommenttia:

  1. Mulla on ihan jäänyt huomaamatta että näissä Reiman lintuvaatteissa on kaikenlaisia toimintoja :O Niinkun ne pipotkin on kuulemma kääntöpipoja! Mutta niin kivoilta näyttää!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teepparit suojaa auringolta, lippiksen reunassa on heijastava juttu, pipot voi kääntää, takit saa taiteltua pussukkaan... Nää on nyt sitten niitä kivoja vaatteita, joissa on joku juju :)

      Poista
  2. Näyttää kivalle, mahtaako noita lippiksiä enää saada mistään, meillä on nyt kans lippis vaihe tytöllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Babyshopista oli vissiin tuo Stellalippis loppunut, mutta äsken oli kokoja ainakin ihan hyvin Reiman omassa verkkokaupassa. Kokoaan nuo lippikset vastaavat ihan hyvin. Tytön pää oli neuvolan mittauksessa 51 cm ja otin lippiksen koossa 52, joka tuntuu sopivalta. Säätö on tarranauhalla eli lapsen on sitä helppo itsekin säätää.

      Me ollaan tällaisia ns. perinteisiä lippiksiä pystytty aika kivasti välttämään tähän asti :D

      Poista
  3. Mä välttelen tytöllä lippiksiä mahdollisimman pitkään (mutta oi voi niitä on tullut meille miehen työkaverin tyttöjen vanhoina) ja yritän pitää sitä vielä pipo- ja lierihattuihmisenä :D.

    Tänään käytiin pitkästä aikaa meidän Jesperissä ja mukaan lähti punainen angry birds-teeppari... Mieheni ei ole kuulemma ostolakossa ja sen piti kuulemma ostella lämpimikseen (nyt sateisina päivinä on ollut kyllä jo lämmitystä ikävä vaikka meillä on kyllä rakennuslämmitin). Muutenkin täytyisi tehdä postaus mutta sormet on niin kohmeessa että saa nähdä pystynkö tänne kirjoittamisen jälkeen enää siihen :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans vältelty perinteisiä lippiksiä aika hyvällä menestyksellä. Viime kesänä oli pari Katvigin kivaa kangaslippaista lätsää ja käytiin keskustelua myös lippiksistä. Nyt oli pakko myöntyä, kun tosiaan ihan KAIKILLA muillakin on. :D

      Hienoa, ettei teilläkään mies ole ostolakossa! Lämpimikseen ostelu on hyvä idea :D Tänään varsinkin oli tosi kolea ja sateinen päivä. Mä kans laitoin kylppäriin lattialämmityksen uudelleen päälle, vaikka just pari päivää sitten otin sen pois, kun muka jo kylppärissäkin tarkeni ilman. Toivottavasti teillä saadaan lämpöä koppiin jo huomenna! :)

      Poista
    2. Elämme jännityksessä edelleen... Ei kai tämä enää ainakaan koko tulevaa viikkoa kestä :D. Suihkua on eniten ikävä (ei varmaan yllätä :D).

      Poista
    3. Terkut ihanasta lämpimästä suihkusta! Just tulin ja tuoksun mansikkaiselle suihkugeelille :D Haastat ne lämminvesi-ihmiset oikeuteen, jos joudut vielä kärvisteleen ilman. Lapsiperheen arki onkin ah niin helppoa ilman sitä lämmintä vettä :(

      Poista
    4. Kas noin sitä käännetään veistä haavassa eikä edes ärsytä :D. Lämmintä vettä tulee huomenna tai tiistaina (vaikka pessimisti kuiskuttelee että keskiviikkoon asti menee ilman)... Täällä päässä ovat kyllä tehneet parhaansa mutta ilmeisesti DHL panttaa vastuksia (tai on hukannut ne jopa) eikä osaa käyttää puhelinta että jos sitä haastetta sitten siihen suuntaan? :D

      Poista
    5. :D Jos te DHL:n varassa olette, niin perjantai voisi olla realistinen tavoite... Hö, tylsää, etteivät ymmärrä, mitä kultakimpaletta kuljettavat ja panttaavat sitä jossain auton takakontissa ihan tahallaan.

      Poista
    6. Ei lämpöä meille tänäänkään, eikä suihkua... Ja niin meni kuudes päivä... Ihan pikkuhiljaa alkaa taas ketuttamaan. Urakoitsija on tilannut varulta toisetkin kultakimpaleet eikun vastukset että saas nähdä josko ne vaikka ehtii perille ennemmin kuin DHL ;). Ja ihan oikeasti tänne ei ikinä löydä kukaan mutta kuljetusfirmojen luulisi :D.

      Poista
    7. No jo nyt on! Mur! Huomenna päivä uus... ja toivoa kultakimpaleitten löytämisestä perille :)

      Jos yhtään lohduttaa, niin mulla kosahti ostolakko äsken. Katselin neidin jalassa tänään tarhan jälkeen mustia lempparilegginssejään, joissa oli polvessa ammottava reikä. Tilasin heti kahdet tilalle. Mustat sopivat Molon paitojen ja höyhenmekon kanssa niin kivasti. Seli, seli... Tästä taas vahvempana eteenpäin.

      Poista
    8. :D Lohduttaa toki. Mutta akuutti tarve on akuutti tarve ja mustat legginssit on oltava (meillehän sellaiset kotiutui eilen kun ei ne 92senttiset edelliset enää menneet millään :D).

      Poista
  4. Vau mikä paita! En taida viitsiä edes kertoa siitä meidän angry-bird -faneille (pelasivat tänään jopa keilahallissa ko. peliä...)

    Ollaankin nähtäväsi vappuna oltu ihan samoilla kulmilla, me tosin päivää aiemmin ;) Hei jos joskus näkyillään Trella saa tulla repiin hihasta! Mä tuskin itse tunnistan ketään blogista mutta jos mut tunnistaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. angstilinnut on kyllä aika kova sana! :)

      Näin tosiaan oli päässyt käymään, että samoilla nurkilla ollaan pyöritty. Olen sitten ihan tajuttoman huono tunnistamaan ihmisiä, mutta revitään, jos näkyillään :D

      Poista
  5. Meillä kaikki pojat pitävät Angry Birdseistä todella paljon. Yleensä pehmeä paketti on henkilökohtainen loukkaus, mutta kun paketista on paljastunut Angry Birds pyyhe tai pussilakana, ne ovat olleet erittäin mieluisia.

    Meidän pojille kelpaisi varmaan ihan jokainen Reiman Angry Birds vaate (no ei tietenkää sellaiset joissa on pinkkiä). T-paidat olisin ostanut koko joukolle, mutta kokoa ei löydy esikoiselle. Sen harmaan softshellinkin ostaisin vähintään esikoiselle, jos vaan jostain löytyisi kokoa. Pitää varmaan vielä kurkata paikallinen Jesper Junior.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vain on kumma juttu, miten ne linnut ovat vallanneet paikkansa lasten suosikkeina (ja vähän aikuistenkin). Meillä ei muuten vielä ole pussilakanoita ja pyyhkeitä Angry Birds teemassa, mutta ei huonompi idea vaikka tulevaksi synttäripäiväksi :)

      Aika hyvin näyttää suosiota Reimankin Angry Birds -tuotteilla olevan, kun koot ovat jo niin kortilla.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...