lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keltaista, tällä kertaa POMPdeLUXilta

Kerroinko jo, että hurahdettuani johonkin, hurahdan ilmeisen perusteellisesti. Tein tietysti Pomp de Luxin verkkokaupan avauduttua 7. päivä heti tilauksen, ja siis aivan täydellisesti keltaiseen hurahtaneen tilauksen. Yllätyksekseni tilaamieni vaatteiden määrä ei lähtenyt lapasesta ollenkaan, vaan tilasin vain sen, mitä olin ennalta ajatellut meidän oikeasti tarvitsevan. Syksyn mallistonhan me skippasimme kokonaan sen synkänpuoleisen värimaailman takia. Kevätmallisto sen sijaan pursuilee keväisiä ja kesäisiä kauniita värisävyjä. Tykkään! Keltainen nousi kuitenkin meillä nyt kaikista ihanista sävyistä ykköseksi.

Viime kevään mallistosta (tosin vasta alesta) tein Pompille ensitilaukseni ja silloin totesin merkin kokojen olevan jokseenkin niukahkoja tai korkeintaan hyvin kokoaan vastaavia. Silloin tein tilauksen vaatteista koossa 110/116 cm. Kyseiset vaatteet mahtuvat tytölle edelleen, mutta esim. pitkähihainen paita tuntuu hoikalla (n.110 cm) tytöllä aika timmiltä, joten päädyin nyt rohkeasti kokoon 122/128 cm. Elisabeth topin ja Stella tunikan ja Allyson uimapuvun kohdalla valinta osuikin suhteellisen hyvin nappiin, mutta tällä kertaa ainakin paita (Dothea LS) olikin reilumpaa mitoitusta varsinkin hihojen osalta. Toisaalta voihan hihoja aina kääntää ja onpahan ainakin paidalla varaa vähän kutistua pesussa, kuten mielestäni ainakin viime kevään malliston paidalle pääsi käymään.
Pitkähihaisen paidan hihat ovat ainakin riittävän pitkät ja paita muutenkin vielä reilu. Elisabeth toppi näyttää kuvassa ehkä reilummalta kuin oikeasti onkaan. Topin ja tunikan (kuvassa alla) lintukuviot ilahduttivat kovasti tyttöä ja täytyy myöntää, että äitiä myös.
Stella tunika oli tämän kevään the vaate, joka oli pakko saada. Tunika on vielä vähän reilu, mutta istuu kuitenkin hartioista nätisti ja on ihan pidettävä jo nyt.
Allyson uimapuku pääsi yllättäen ensimmäisenä tositoimiin uimahalliin jo tänään, kun tyttö kävi harjoittelemassa uimaliikkeitä mummon kanssa. Koko 122/128 on vain hiukan reilu. Sopii pidettäväksi jo nyt ja menee varmasti koko kesän. Kuva: http://www.pompdelux.com/fi_FI/girl/swimwear
Positiivista oli tänä vuonna se, että tilaus saapui lähiSiwaan tasan viikon päästä tilauksesta. Viime vuonna tilauksia (tein 2 kpl) sai odotella noin kaksi viikkoa tilauspäivästä lukien.

Ps. Blogissani on käynnissä arvonta, käyhän nappaamassa itsellesi arpoja, jollet ole sitä vielä tehnyt!

22 kommenttia:

 1. Teillähän on pääsiäisvaatteet jo ihan valmiina, uimapukua myöten :D. 122/128 kuulostaa näin 2-veen äidin näkökulmasta hirmu isolta koolta jo :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan nykyään sellainen tiputalli :D Ja kai näitä nyt muulloinkin voi käyttää kuin pääsiäisenä, vai?

   Juu, totesin kans, ettei mun tuleva eskarilainen ole enää mitään vauvakokoa. Pompit ovat kuitenkin malliltaan siroa kokoa, joten tällä uskomuksella mennään!

   Poista
  2. Toki voi käyttää pääsiäisen jälkeenkin mutta nähtäväksi jää näyttääkö ne susta enää juhannuksena hyvältä ;).

   Poista
  3. :D Epäilet siis! Mä luulen, että mä katselen nyt mielelläni tätä keltaista vielä reilusti Juhannuksen jälkeenkin. Oonhan mä katsellut pinkkiäkin vuositolkulla ;)

   Poista
 2. Ihan tosi ne on sinusta niukkoja???? :O Pinkillä menee edelleen jotkut 122/128 kokoiset Pompit ja hän on sentään vähintään 128cm pitkä!!! Että mä olen aina pitänyt Pompin mitoitusta kapeana mutta reiluna!

  Niin ja kivan keväisiä juttuja tuli teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiselle pullukalle varmaan kapea on sitten aina yhtä kuin niukka :D Totta kyllä siinä mielessä, että pituudessa riittää. Hyviä siis pitkäselkäiselle ja hoikalle. Mä luulen, että meilläkin nämä 122/128 cm vaatteet menevät käytössä pitkään.

   Poista
  2. Aa - kas kun mä käsitän, että niukka on lyhyt tai mitoitukseltaan pieni. Minusta Pompit on tosiaan kapeita, mutta pituudeltaan reiluja!

   Poista
  3. Puhutaan samasta asiasta siis, mutta eri termillä :D Kyllä, pituuden suhteen reiluja, mutta leveyden suhteen niukkoja :D Paitsi tuo tunika on kyllä ihan reilu siinäkin suhteessa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ovat kyllä tosi nätit livenäkin. Kivan malliset.

   Poista
 4. Kauniita, täälläkin keltainen väri sen kun lisääntyy vaatteissa ja sisustuksessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on menossa keltabuumi. Tosi piristävä väri!

   Poista
 5. Minäkin tykkäsin tästä Pompin keltaisesta tosi paljon. Onkohan Pompilla logiikka 'mitä aiemmin tilaat sitä kauemmin kestää' kun tilasin heti helmikuun lopulla ensimmäisenä mahdollisena päivänä ja sain tuotteet vasta tällä viikolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasit varmaan kotikutsuilla sitten? En tiedä sitä systeemiä, kun itselläni on kokemusta vain suoraan verkkokaupasta tilaamisesta. Tuntuisi kyllä hassulta, jos purkaisivat tilausjonoa käänteisesti?? Verkkokauppa oli ainakin nopeuttanut toimintaansa puolella. Voihan olla, että kotikutsuja on vain ollut niin paljon, että siellä päässä tilaukset eivät sitten vetäneet yhtä hyvin.

   Poista
 6. Tyttösi taitaa poseerauksen. :)
  Ihania ilmeitä. Sopisivat hyvin lastenvaate kuvastoon nuo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi joskus kiva saada enemmän tilannekuvia, mutta poseeraus on sen verran hyvin hallussa, ettei tilannekuvia oikein tahdo saada :D Näillä mennään!

   Poista
 7. Oi kun näyttää kivalta! Keltainen buumi taitaa ylipäänsä olla valloillaan, kun moni keltainen tuote (ainakin jossakin tietyssä koossa) on PdL:lta jo loppuunmyyty. Ja oivoi, rupesi nyt tuo Elisabeth toppi kiinnostamaan, vaikka alunperin ei ollut ostoslistallani... "Vaarallisia" tällaiset blogien sovituskuvat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin, kun tein tilausta, keltaista oli ainakin tosi hyvin vielä saatavilla. En käynyt katsomassa vaaleanpunaista osastoa ollenkaan. Persikkaista teki kyllä vähän mieli...

   Elisabeth toppi on minusta päällä kauniimpi kuin vaatekuvissa. Tuo menee kesällä ilman paitaa tai lyhythihaisen kanssa ja kylmillä voi alle laittaa pitkää hihaa. Todella monikäyttöinen ja kaunis.

   Poista
 8. Pompilla oli keltaista myös pari kesää sitten, ja silloin sitä oli meilläkin. Nyt on se ohitettu, ja muutenkaan ei mitään superhimotuksia sieltä löytynyt. Muutamassa viime syksyn paidassa on ilmennyt pahanlaatuista purkailua, uskallan silti alesta vielä tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lähti purkautumaan Amalie toppi, joka siis oli viime kevään mallistoa. Yksien juhlien jälkeen kauhukseni huomasin, että saumassa oli 5 cm reikä. Muut vaatteet ovat olleet ihan priimaa ja toppikin saatiin kursittua siististi kuntoon mummon suosiollisella osaamisella.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...