lauantai 4. toukokuuta 2013

Mustangia melkein samisteluun

Ihan ensin täytyy todeta, että olen toukokuun pituisessa ostolakossa. Mopo (vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa Mustang) karkasi jälleen huhtikuussa pahasti käsistä ja pakettia on taas tulossa sieltä täältä. Nyt se on loppu!

Hain kuitenkin eilen Zalandolta tullutta pakettia Siwasta ja syy tämän paketin tilaamiseen oli siinä, että nilkat palelee bussipysäkillä seistessä. Tarvitsin itselleni ehdottomasti korkeavartiset tennarit ja tyttö kaipaili jotain myös aiemmin Zalandolta tilatun Mini Rodinin farkkutakin kaveriksi. Sain edellisen tilaukseni jälkeen sähköpostiin 15 euron edun kenkätilaukseen, jonka ilolla hyödynsin. Olin kyllä harkinnut ja pyöritellyt pitkään ajatusta Converseista itselleni ja tytölle himoitsin Molo Kidsin kivoja ja värikkäitä tennareita. Toisaalta jokapäiväinen Conversejen tuijottelu muiden jaloissa muun muassa linja-autossa aiheutti sellaisen Converseähkyn, että päätin lopulta antaa olla. Tyttö taas ei ole lopettanut vieläkään vaaleansinisestä höpöttelyä, joten... Mustat (tylsästi kaikkeen sopivat) Mustangit itselleni ja vaaleansiniset neidille. Se oli siinä! Zalandolta tilaaminen ja kenkien saapuminen sujui jälleen hyvin. Ja ilmeisesti on sujunut muillakin tällä suunnalla asuvilla, sillä Siwassa oli kiitettävästi Zalando -paketteja rivissä hyllyn päällä.
Mustangit istuvat jalkaan hyvin. Ne ns. iistimmät tennarit. Näitä tennareita oli saatavana myös vaaleanpunaisina ja -keltaisina. Söpöä! Mustangien pohja on kivan joustava. Monet tennarit tuntuvat liian jäykiltä jalkaan, kun pohja ei jousta yhtään.
Tytön kengissä on kivan kapeahko lesti. Omissani taas kärki on pyöreämpi. Nyt me voimme tytön kanssa melkein samistella, vaikkei ihan samanlaiset olekaan.
Olisiko kenkäostokset sitten taas vähäksi aikaa tässä? Toukokuun ajaksi nyt vähintään... Ostolakon alku on ollut tuskaton, eikä sortumiset ole olleet edes lähellä. Eilen tosin juoksimme miehen kanssa ympäri Ideaparkia etsien synttärilahjaa tytön kaverille, isukille ja ostipa isukki minullekin Lumenen CC -voiteen siitä hyvästä, että unohti Korealaisen tuliais -BB-voiteeni tässä taannoin Helsinki-Vantaalle...

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Aluksi luulin että olet hankkinut itsellesi nuo vaaleansiniset mutta ei sittenkään :D.

  Kivaa samistelua kuitenkin! Hyvää ostolakkoa! Kappas kun muistin taas että mulla on se kerhotossupaketti vielä postissa :O. Oho, on ollut muuta hässäkkää niin unohdin jo koko paketin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa lasten tennareissa koot olisi riittäneet mullekin, mutta ajattelin kuitenkin tilata naisten mallin. Niissä oli värivaihtoehtoina musta, punainen ja tummansininen. Päädyin tylsään mustaan. Vaaleansininen olisikin ollut ihan jees.

   Koitahan nyt hakea se tossupaketti ennen kuin pääsen nälvimään, että tilasit ne kuitenkin toukokuun puolella vasta :D Hyvää ja sinnikästä ostolakkoa sinnekin! Me ollaan jo melkein voiton puolella, kun pahat vapputarjoukset on jo selätetty kovana pysymällä...

   Poista
  2. Jos luet blogista meidän kuulumiset niin ymmärrät varmaan miksi joku paketti on vähän unohtunut postiin :D. Jos alat epäillä niin voin lähettää kuitin todisteeksi tai voit kysyä suoraan Minimintistä asian tilaa ;).

   Poista
  3. Hehe! Kunhan kiusin sua :) Ja selitys hyväksytty! Toivottavasti teillä tilanne normalisoituu pian. Ilman lämmintä vettä kiristyisi täällä ainakin hermo äkkiä räjähdysherkäksi.

   Poista
  4. On aika jännää kun ensimmäisenä päivänä ärsytti ja asiasta vähän räjähtelinkin (voi mies parkaa) ja sen jälkeen on vaan naurattanut :D. Nyt neljäntenä päivänä huomaa ettei maailmanloppu ole tullutkaan ;).

   Poista
  5. :D Ai kauhea! Sanonta "kaikkeen tottuu" pitää ehkä sittenkin paikkansa... Toivotaan silti, että vika korjataan pian.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuntuvat kyllä mukavilta jalassa. No toisaalta... en ole ennen raaskinut kunnon tennareita itselleni ostaakaan :D

   Poista
 3. Kivat samistelu-tennarit :). Tsemppiä lakkoiluun, tekisi itsellenkin hyvää, mutta en taida uskaltaa edes yrittää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta! Jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin ens viikolla jo tulee tekemään tiukkaa :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...