lauantai 18. toukokuuta 2013

Pomppufiilis

Tyttö meni ja päräytti eilen ikämittariin lukeman 6 vuotta. Kavereiden kesken tyttö juhlistaa synttäreitään huomenna Hoplopissa, mutta itselleni iski joku kaamea lorvikatarri sukulaissynttäreiden suhteen. Liekö syynä viime viikkojen upeat ulkoilu- ja mökkikelit, ettei viikonloppua halua tuhrata leipomiseen ja kestitsemiseen. Tytölle oli ihan ok, että tein eilen pikaseen mansikkarahkakakun tekeytymään jääkaappiin ja tänään söimme sen pois pienellä porukalla mökillä.
Tuntuu, että Villervallan raidat ovat kasvaneet tyttöön kiinni. Mökillä juhlittiin rennosti ja kylmä, sateinen ilma esti kesämekkoilun. Mansikkarahkakakku Dominokeksipohjalla oli niitä harvoja, joita tyttökin suostuu syömään. Kakut ovat yleensä no, no.
Synttärilahjaksi tyttö toivoi Robinin levyä ja sen hän saikin jo eilen. Suunnitelmissa oli myös järjestää isompi synttäriyllätys. Vihjeeksi kerroimme, että lahja on sen verran iso, ettei se mahdu kotiin ja sitä voi käyttää vain mökillä. Aamusella tyttö sitten lähteissä keksikin, että yllätyksen täytyy olla trampoliini. Ei mikään ihan huono arvaaja!
Todellinen pomppufiilis!
Harmitti ihan pikkiriikkisen, että todella hienon ja aurinkoisen viikon jälkeen juuri tänään sitten saimme heti aamupäivästä vesisateen ripottelua niskaamme. Aurinko pysyi piilossa koko päivän, mutta onneksi sentään pitkien hihojen kanssa tarkeni pomppufiilistellä. Isukkikin nitkautti selkänsäkin mukavasti särkylääkekuntoon.
"Joko se tramppa on kohta valmis?" Nähtiin tytön päällä aamusella siis Maxomorraakin. Missähän vaiheessa se vaihtui Villervallaan?
Mukavia viikonlopun jatkoja... Vaikka Suomen nyt kävi niin kuin kävi jääkiekossa.

20 kommenttia:

  1. Onnea, onnea, onnea, onnea, onnea, onnea! Ja voihan trampoliini... Noi lisääntyy siis edelleen kuin sienet sateella :D. Teidän isukin pitäisi siis ottaa pomppimiset vähän rauhallisemmin?

    Ja mitä mitä - teidän tytöllä on siis toinenkin lippis? :O :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttö kiittää! Siis toi pomppiminen on kyllä ihan lasten hommaa. Aikuisilla hajoaa paikat heti (ainakin, jos on raihnainen jo valmiiksi). Ei mustakaan ollut pomppijaksi, kun heti alkoi pyörrytää :D

      Kyllä, ostolakko kusee huolella! Tuli tilattua Skidistä pieni kasa Canvasvaatteita ja lippis siis tietysti heti päällimmäisenä. Vaaleanpunainen Reiman lippis on nimittäin jo lievästi sanottuna pesun tarpeessa...

      Poista
    2. Haha! Sun täytyy sitten venyttää ostolakkoa juhannukseen asti? Kun toukokuussa ei oikein onnistu niin jos kesäkuu olis parempi.

      Kappas vaan, en ollut huomannutkaan että Villervallalla on tuollaisia lippiksiä (ei siis varmaan ole ollut pitkään?). Toisaalta olen katsellut vaan niitä kalastajanlakkimallisia.

      Poista
    3. No näköjään täytyy venytellä ja vanutella lakkoa. Ei ole mennyt nyt ihan putkeen. MiniMintistäkin tuli tuli Maxomorran kesäyöppärit x 2... Nyt ei ole kyllä sitten enää mitään pakottavaa tarvetta ja rahatkin on finito :D

      Poista
  2. Onnea onnea hitsin isolle tytölle!! :) Meillä olis huomenna juhlat - onneksi tyttärellä oli yksinkertaiset tarjoilutoiveet, kun samainen lorvikatarri on minuakin vaivannut ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea sinnekin suunnalle sitten! :) Onneks lapset vaan kasvaa ja äipät sen kuin nuortuu!

      En käsitä tätä lorvikatarria. Aiempina vuosina olen suunnitellut voileipäkakut ja muut kastamiset hyvissä ajoin ja innostuneena. Nyt ei napannut yhtään. Onneksi sankaria ei haitannut. Pääasia oli kuulemma saada kaverisyndet Hoplopissa.

      Poista
  3. Onnea tytölle ja äidillekin! :) meidän pojat pääsi tänään kanssa trampoliinille ja olivat ihan intona... Meidän pihalle ei tuollaista mahdu mutta olisihan se mainio mökillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Mihin ihmeeseen nämä vuodet katoaa?

      Trampoliini taitaa olla lasten unelmapaikka. MEillä tyttö on hypinyt kavereiden trampoilla tähän asti ja haaveillut omasta siis jo pitkään. KErrostaloasukkeina haavetta on ollut vain ihan järjettämän vaikea toteuttaa. Vasta nyt keksin, että sellainen voisi silti rumentaa mukavasti maisemaa mökkipihassa :D Ei pääse kyllästymään liian nopeasti, kun pääsee pomppimaan vain viikonloppuisin ja mökillä lomaillessa.

      Poista
  4. Onnittelut kuusivuotiaalle! Tramboliini on pop!

    VastaaPoista
  5. Paljon onneea kuusivuotiaalle! Meillä juhlitaan kuusivuotiasta vajaan kahden kuukauden päästä. Ja samanlainen Maxomorran huppari on tulossa meille. Löytyi Heikun Keikun-nettikaupasta puoleen hintaan, ja oli vielä sopivaa kokoakin jäljellä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusivuotias kiittää! :)

      Mä tilasin tuon Maxomorran hupparin kans jo viime syksynä tosi hyvästä alesta, muistaakseni Lastenpuoti Sagasta. Viime kesäiset 110/116 cm hupparit alkoivat käydä makuuni vähän timmiksi, mutta tuo seuraava koko 122/128 on näköjään vielä vähän turhan reilu :D Tuo on kyllä tosi nätti kuosi.

      Poista
  6. Sylintäydeltä onnea 6.v. neidille!!!!

    VastaaPoista
  7. Meille on tulossa 124-senttiselle just tuo koko 122/128 ja uskon olevan hänelle sopiva. Huppareita ei meillä ole vielä Maxomorralta ollut, mutta muuten merkin vaatteet on mun kokemuksen mukaan reiluja (paitsi hameet ja leggarit).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä neiti on 111,5 cm pitkä, joten uskoisin, että teidän meitokaiselle tuo koko näyttää paremmalta. Meillä on kaikki 110/116 cm leeggarit Maxomorralta tänä vuonna käytössä 3/4 versioina :D Eli ovat siis vähän niukkaa mallia. Hupparit vastaa mun näkemyksen mukaan aika hyvin kokoaan.

      Poista
  8. Onnea kauniille kuusivuotiaalle:). Saako kysyä minkäkokoinen tyttö on nyt? Kiva seurata sun blogia kun mulla on nyt juur 5v täyttänyt likka jolla on aika samanlainen vaatemaku kun sun tyttärellä:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttö on nyt 111,5 cm pitkä ja painoa 18 kg. Jalat ovat pitkät ja housuissa hän käyttääkin pääasiassa kokoa 122 cm. Muuten menee vielä 110-116 cm kokoiset vaatteet :)

      Kiva, että tykkäät seurata :)

      Poista
  9. Oikein paljon onnea ihanalle isolle tytölle! <3 Ja mitkä huikeat lahjat, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Tyttö tosiaan totesikin tässä, että olo tuntuu kyllä isolta, kun on JO kuusi. :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...