torstai 9. toukokuuta 2013

PerusCrocsit hauskoiksi Jibbitzeillä

Yllätyksekseni tytölle mahtuu vielä viime kesäiset Crocsit. Päätin, että niitä olisi kuitenkin kiva tuunata vähän uuden näköisiksi Jibbitz -koristeilla. Katselin Jibbitzejä sillä silmällä jo Lapsimessuilla, mutta valikoima oli nettikauppaan verrattuna hyvin suppea. Ostoskorissani odottikin postikuluttomuustarjousta useampi Jibbitz, sillä niitä on saanut pitkään jo kolme kahden hinnalla. Postikuluttomuustarjous tuli ja on edelleen voimassa yli 20 e tilauksille, joten klikkasin alelaarista mukaan neidille myös vuorelliset Crocsit eskariin ensi syksyksi ja talveksi.
Uutena koristeena tulivat kimalainen, auringossa väriään muuttava leppäkerttu, kimalteleva tähti ja sydäntä kannatteleva Nasu. Viime vuonna olivat jo kotiutuneet delfiini sekä väriä vaihtava perhonen.
Jibbitzit ovat mukavia. Monella lapsella on päiväkodissa käytössä samanlaiset Crocsit, mutta Jibbitzien avulla ulos kiirehtivä lapsi tunnistaa helposti omansa. Lisäksi näitä kenkäkoruja ei niin vain revitäkään irti. Sormissa täytyy olla melkoisesti voimaa ja näppäryyttä, että ne saa edes omille paikoilleen. Pois emme ole niitä edes yrittäneet... eli ovat varmasti turvallisia myös pienemmille Crocs -faneille.
Saappaisiin tuli tietysti sääaiheisia koristeita. Jibbitzien toinen puoli on sen verran littana, etteivät ne paina jalkaa.

18 kommenttia:

 1. Mulla on omissa Crocseissa tuo sama Nasu Ihaan seurana. Tytölle hommasin pari kuukautta sitten tuon samaisen väriävaihtavan leppäkertun ja sen omasta mielestäni ei niin kivan Hello kittyn naaman :D.

  Onhan ne kivoja siis! Etenkin nuo väriävaihtavat :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Siitäs sait Hello Kitty!

   Nuo väriävaihtavat Crocsit ja Jibbitzit on kyllä tytönkin lemppareita... ja kaikki, mikä kiiltää :D

   Poista
  2. Apua! Kun nyt kerran on päästy jo Lego friends-leikkeihin, Angry birds-teeppariin ja Hello Kitty-jibbitziin asti niin ei kai vaan seuraavana pukkaa jotain prinsessa tai kimallusvaihetta? :D

   Nyt meen nukkumaan... Se on migreeni taas :/ (ei sitä tällä viikolla ole ollut kuin joka toinen päivä :/).

   Poista
  3. Joo, kimalluksen ja prinsessojen ajatteleminen ei tee hyvää migreenille. Jos lohduttaa, niin meillä ei ihan hirveän pahaa prinsessavaihetta ollut ollenkaan.

   Hyvää yötä ja päänparannusta! :)

   Poista
 2. Nuo on hauskoja! -Vaikka niitä crocseja ei meiltä löydykään. -Vielä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotas vaan! Meillä ei neiti muita pitäiskään kesäisin kuin Crocseja. Tennaritkin tuntuu kuulemma tosi hankalilta, kun Crocsit voi vaan heittää jalkaan.

   Poista
 3. Minä en olekaan huomannut tuollaisia väriä vaihtavia Jibbitzejä. Täytyykin testata. Meillä on useampi tuollainen isompi Jibbitz hajonnut (pudonnut) matkalle, ja niistä sanottiinkin kun kävin asiasta kysymässä, ettei ne kestä vetämistä ja on kiinni ihan vain pikaliimalla. Toivottavasti teidän käyttäjä on hellempi koruilleen kuin meidän täystuhot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä vaihtavat Crocsit ja Jibbitzit taisivat tulla myyntiin viime vuonna. Väri vaihtuu siis auringossa :)

   Mä luulin, että ne ovat ihan kiinteää muovia, eikä mitään liimavirityksiä!! Auts! Ei meillä ole yksikään hajonnut. Täytyykin tutkia tarkemmin. Eivät varmaan sitten olekaan mitään turvallisia ihan pienillä.

   Poista
 4. Noilla saa kyllä tuunattua kengät persoonallisen näköiseksi. Kertakaikkisen ihania ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis varmaan ostaa itsellenikin Crocsitja tuunata ne timantti-Jibbizeillä :)

   Poista
 5. Onpas suloisia;) Minäkään en ollut tietoinen, että noita (kenkiä tai koruja) löytyy väriävaihtavinakin. Pitääkin tutustua tarkemmin, meillä kun juuri tänään todettiin kahdella kolmesta olevan aivan liian pienet crocsit:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin ihmeissäni siitä, että tytölle mahtui viimekesäiset Crocsit. Taisivat olla sitten viime kesänä vielä vähän reilut, koska nyt ovat juuri passelit. Meillä tytön viime kesän suosikit olivat juuri väriä vaihtavat Crocsit ja oli kiva saada niihin nyt uutta ilmettä.

   Crocsilla on ollut nyt aika hyviä tarjouksia pitkin kevättä. Raaskisinpa vielä itsellenikin hankkia :D

   Poista
 6. Meiltä puuttuu vielä tältä kesältä Crocsit. Noista koristeista en oo aikaisemmin niin innostunut, mutta ehkäpä tarjontaan on tullut kivoja lisäyksiä, pitääkin tutustua. Noi saappaiden Jibbitzit on ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjonnassa on tällä hetkellä vaikka mitä. Me hurahdettiin noihin viime kesänä. :)

   Poista
 7. Kivoja koruja ja varmasti olisi tosi tarpeelliset tunnistamaan omansa jos lapset hoidossa olisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo tosiaan auttavat kengän personoinnissa kivasti :)

   Poista
 8. Mun kone sekoilee enkä tiedä montakohan kommenttia sulle tulee;D en toista enää itseäni; kivat on;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että se on tämä blogger, joka välillä sekoilee... Ihan yksi kommentti tuli kumpaakin perille asti ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...