lauantai 11. toukokuuta 2013

2 x mustat leggingsit (Raida ja Molo Kids)

Myönnetään! Tälläkin kerralla ostolakko karahti kivikkoon lähes heti alkuunsa, mutta sentään hyvästä syystä. Katselin nimittäin reilu viikko sitten tytön mustia lempparileggareita päiväkotipäivän jälkeen. Polveen jo aiemmin tullut pieni reikä ei ollut enää todellakaan mikään pieni reikä. Mustille housuille / leggingseille on ollut tarvetta koko talven tytön suosikkipaitojen ja -mekkojen kaverina. Tyttö on halunnut säännönmukaisesti päälleen joka aamu tummanpuhuvaa Molo Kidsiä. Toki välillä on neuvoteltu pidettäväksi myös jotain muuta, mutta pointtihan oli, että mustat leggarit ovat olleet aika pop juttu.

Olin aiemmin nähnyt MiniQ:n uutuuksissa Raida -merkkiset Piki leggingsit, joita suositellaan erityisesti hoikille. Kyseisten leggareiden mitoitus on pientä ja trikoo napakkaa, mutta silti joustavaa ja hyvin istuvaa. Voin myös ilokseni kertoa, että Raidan leggingsit selviytyivät ensi pesustaankin siistissä kunnossa. Raida onkin yksi kevään mielenkiintoisimmista kotimaisista uutuusmerkeistä. Hinta-laatu -suhde on ainakin leggareissa kohdillaan. Raidan vaatteet suunnitellaan Suomessa, ommellaan Eestissä ja kankaatkin pyritään teettämään mahdollisimman lähellä.

Vertailun vuoksi tilasin neidille myös meidän sisävaate -lempparimerkiksi nousseen Molo Kidsin niin ikään mustat Nica -leggingsit (samaa hintaluokkaa Raidan Leggingsien kanssa). Ne ovat Raidan vastaavia selvästi reilumman kokoiset joka suhteessa (molemmat tilasin koossa 122 cm). Trikoo on pehmeämpää, eivätkä housut istu jalassa yhtä napakasti. Tyttö kuitenkin tykkäsi myös väljemmistä pöksyistään kovasti. Myös Molon leggarit selviytyivät ensipesustaan moitteetta, vaikka suosituspesulämpö oli 30 astetta ja meillä pestään kaikki surutta 40 asteessa.
Keskimmäisessä kuvassa näkyy, miten paljon pituudessa on eroa saman kokoisissa (122 cm) leggingseissä. Alla Molo Kids ja päällä niukempi Raida. Molon pöksyt ovat malliltaan myös leveämmät (jalassa vasemmanpuoleisessa kuvassa). Raidan leggingsit istuvat päällä napakasti (oikealla), vaikka meidän neidille vyötäröön jäikin jonkin verran löysää. Pituus on juuri oikea 111,5 cm pitkälle neidille. (Vertailun vuoksi: Maxomorran 122/128 leggingsit ovat pituudeltaan jotain tuosta Raidan ja Molon välimaastosta)
Jään innolla seuraamaan, mitä kaikkea Raidalta vielä tuleekaan...
En ole nähnyt Raidaa myynnissä vielä muualla kuin MiniQ:ssa. Ensimmäisenä silmiin taisivat osua mustat, kivan värikkäillä tupsuilla varustetut pipot. Keltainen ruutukuosi näyttää raikkaalta myös, muttei ainakaan vielä toistaiseksi ole päätynyt meidän pakko saada -listallemme.
Kuvat: MiniQ
Mukavaa viikonloppua ja mahtavaa äitienpäivää! Me puetaan huomenna Raidan leggarit jalkaan (ja vähän muutakin) ja painutaan mökille katsomaan, kuinka paljon kevät on siellä jälkijunassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...