torstai 9. toukokuuta 2013

Kevättä ja koskikelluntaa

Yhtälailla koivunsilmujen ohella, varma kevään merkki on myös työpaikan tykypäivä. Ei muuta kuin klinikka kiinni ja koskeen! Itse totesin kyllä nauttivani ja rentoutuvani parhaiten jäämällä rannalle ruikuttamaan kameran kanssa. Oransseina vedessä loistavat työkaverit näyttivät lähinnä avaruusaluksesta laskeutuneelta kuu-ukko -porukalta. Vain vauhdikkaimmissa paikoissa jopa ylös sillalle kantautuva kaakatus ja kiljunta paljastivat asian oikean laidan.
Koskikelluntaa Lempäälän Kuokkalankoskessa. Ehdin bongata myös muita kevään merkkejä.
Jälkipuinneissa koskikellunta ei kuulemma ollutkaan vain ihan pelkkää kelluttelua ja nautiskelua, vaan otti kovasti erityisesti niskan päälle ja muutkin lihakset kuulemma saivat työtä tehdäkseen. Vedestä nousi kuitenkin iloisia oransseja kellujia hurjine pyörre- ja suonenvetotarinoineen. Kyllä koskessa kelluminen kuulemma aina työnteon voittaa. Koskikellunnasta voi lukea lisää Koskikellujien sivulta.

Hauskaa Helatorstaita sateesta huolimatta!

4 kommenttia:

 1. Hih, hauskannäköistä puuhaa. En ole aikaisemmin kuullut, että tuollaista järjestetään Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä ilmeisesti mikään kauhean vanha juttu olekaan. Jokusia vuosia vasta näitä on ainakin tällä suunnalla järjestetty.

   Poista
 2. Eijeijei! Sun piti mennä tuonne mukaan kellumaan! Jos joku tarjoaisi mullekin tuollaista mahdollisuutta niin en taatusti jättäisi välistä vaikka muuten jätänkin uimiset muille :D.

  Mutta sittenpä olis jäneet nämä kuvat kyllä näkemättä jos olisit itse ollut lillumassa :D.

  P.S. 8 suihkuttoman päivän jälkeen kävin suihkussa ja nyt pesen pyykkiä, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ollut minkäänlaisen extremen harrastaja enää vuosiin. Parempi jäädä suosista rannalle, kun en nauti niistä yli menevistä jännitysfiiliksistä... Ja täytyyhän sitä jonkun tosiaan kuviakin räpsiä.

   ps. Hienoa! Ilmeisesti nyt tulee sitten jo lämmintäkin vettä :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...