sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tytön ja äipän teepparisuosikit

Mainitsin jo aiemmin, että tilasin tytölle MiniQ:sta kauan kuolaamani Mini Rodinin undulaattiteepparin. Se on ihana. Tyttökin ihastui paitaan ja ilmoitti sen uudeksi suosikikseen, vaikkei siinä olekaan hänen uutta lempiväriään eli vaaleansinistä.
Tyttö sovitti uusia teeppareitaan heti aamutuimaan ennen tukan harjaamista. Tätä virtaa täynnä olevaa mallia ei olisi pitänyt paikallaan kourallinen nippusiteitäkään ;) Uusi suosikkiteeppari matkasi meille MiniQ:sta. Koko 116/122 on tytölle hyvä ja vähän reilu kauttaaltaan. Viime vuoden vastaavanlainen teeppari kutistui hiukan pesussa, mutta se pääsee myös käyttöön vielä tulevana kesänä.
Äidin suosikki on edelleen Mini Rodinin teeppari, mutta tytön silmät repesivät täydellisesti ja lemppariteepparin titteli siirtyi välittömästi Lego Wearin nimiin, kun sain Booztin paketin revittyä auki. Sieltä paljastui nimittäin tytön itsensä kinuama Lego Friends -teeppari. Koko 116 on juuri nyt sopiva.
Tytön uudesta lemppariteepparista löytyy nyt sitten myös sitä uutta lempiväriä eli vaaleansinistä. Paidan värin tyttö on valinnut itse ja olen enemmän kuin yllättynyt!
Jos suunnitelmissa on tehdä tilausta Booztille, niin tässä tulisi pari vapaasti käytettävää alekoodia. Nopeat syövät hitaat! Ilmoita kommenttiboxiin, jos käytät koodin. Oletan, että kumpikin koodi toiminee vain kerran?

Molemmat koodit antavat 15 e alennusta vähintään 75 e tilauksesta Boozt.com -verkkokaupassa. Postikulut ovat aina ilmaiset yli 49 e tilauksista. Koodit ovat voimassa 30.4. asti. Niitä ei voi yhdistää muihin tarjouskoodeihin ja niitä voi soveltaa ainoastaan normaalihintaisiin tuotteisiin.

FIkj100s

FItc100h

Aurinkoista sunnuntaita! 
Ps.Myös Brandokselta tuli postia ja 2x pinkit saappaat. Äidin ja tytön lempparit taas ristissä :D

6 kommenttia:

 1. Tuo Friends-teeppari on mielestäni kuitenkin ihan siedettävä :D. Niin ja laadukas onneksi niin kuin tuollaiseen hintaa kuuluukin (valitettavasti kaikkien merkkien kohdalla laatu ei ole yhtä hyvää hinnasta huolimatta).

  Katseltuani sitä meidän vaaleanpunaista jo aika monena päivänä olen hämmästynyt kuinka sellaisen näkemiseen lapsen päällä vaan tottuu :D. (ehkä en katso vaatteita vaan lapsen hymynaamaa). Taattuja suosikkeja siis! Ei tarvitse pelätä että kallis teeppari jäisi kaappiin ilman käyttöä :D.

  Undulaatitkin kivoja mutta ei ehkä sittenkään meidän näköisiä yhtään eli ei tarvii metsästää. Teille sopii kuin nenä päähän :).

  Mielenkiinnolla odotan myös kumppariraporttia ja kumpi tykkää kummista??? Oliko Kavatit ja Crocsit vai muistanko väärin? Veikkaan että äiti tykkää Kavateista ja tytär Crocseista (tai toisinpäin ;)). Meilläkin on meinaa kumpparit harkinnassa jos käytettyjä ei tule isompina mistään. Tytön jalka kun kasvanee piakkoin ulos 26 koon nokialaisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai noita kuvapaitojakin välillä saa pitää, kun lapsi niistä kuitenkin niin kovasti tykkää. Ei tuo paita ole hassumman näköinen näin äipänkään näkökulmasta kyllä. Plussaa siitä, että kuva ei ole muovia ;)

   Kyllä sä aika hyvin meikäläiset näköjään jo tiedät kumppariasioissakin :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On se! Kauan siitä haaveilin ja viimeinkin sen sain. Harmi, ettei mahdu itselleni :D

   Poista
 3. Kyllä nyt on väriä joka lähtöön! :) Kyllä noissa kelpaa hyppiä ja hillua menemään. Pirtsakka etenkin tuo alempi paita. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...