lauantai 6. huhtikuuta 2013

Talvikamppeiden (Molo Kids) tarkastelua ja isukin terveiset maailmalta

Täällä arkiset puuhat täyttävät viikonlopun. Tarkoitus on pestä ja tarkastella talvikamppeita jo kesäteloille. Eilen pesuun päätyi jo Molon haalari ja rukkaset, jotka olivat tytöllä todella ahkerassa käytössä aikalailla tasan kolme kuukautta. 5-vuotiaan meno on aika räväkkää ja nämä ovat ensimmäiset tytön talvikamppeet, jotka ovat oikeasti todella kunnolla kuluneet käytössä. Mololle plussaa siitä, että vedenpitävyys on kovasta kulutuksesta huolimatta säilynyt täysin. Kirkkaan pinkit sävyt vain tuntuvat kulutuskohdista haalistuvan aikalailla ja kankaan pinta menee karmivan näköiseksi. Käyttöä vartenhan nämä on ostettu, mutta puolikas kausi vasta takana ja pinta kankaassa on pahemman näköinen kuin pari vuotta vanhemmassa Molon haalarissa, joka oli käytössä yhteensä kokonaiset kaksi kautta.
Molon talvikintaat kulahtivat lumisissa ja jäisissä kiipeilyolosuhteissa karmivan näköisiksi. Pahimman nököiset ovat peukalot. Vedenpitävyys silti 100%.
Kirkas sävy on haalistunut todella paljon kulutuskohdista. Lisäksi tummentumat eivät lähteneet edes pesussa. Haalarin saumat ja heijastimet ovat edelleen priimakunnossa.
Tämän talven haalari tulee käyttöön tytölle edelleen ensi talvena rymyleikkeihin. Suoraan sanottuna en osaa sanoa, kelpaako tämä sitten enää kenellekään eteenpäin kierrätettäväksi.

Ja sitten niihin isukin terkkuihin. Meidän isimieshän lähti torstaina työreissuun Etelä-Koreaan ja reissuun kuuluu myös parin päivän "miniloma" Etelä-Korean tuliperäisella Jejun saarella. Kuvaterkut tulevat tässä:
Cheonjiyeon-vesiputous
Jeju -ukkeleita :)

11 kommenttia:

 1. Meidän Molon hanskoja jo esittelinkin, ei ole kaunista katsottavaa :/ Moni on raportoinut, että uudemmat Molon haalarit kuluvat enemmän kuin vanhat - jos näin on, niin pitää alkaa katsastaa uusia suosikkeja Polariksen tilalle... Keltainen Polaris on siistissä kunnossa, mutta rinnalla onkin ollut Reima Kiddo käytössä.

  Melkoisisssa maisemissa teidän isäntä seikkailemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä, onko tuo kuluma pahemman näköinen kirkkaasta ja helpommin haalistuvasta väristä johtuvaa vai onko kangas todella huonompaa kuin aiemmin. Meillä tämä Molo on ollut eniten ulkoilukäytössä ja myös jatkuvassa päiväkotikäytössä ja siksi käytön jälkeäkin selkeästi näkyvissä. Muut kamppeet ovatkin sitten tosi siistissä kunnossa :D

   Isukki oli tänään seikkaillut kunnolla Jejulla kiertoajelun merkeissä :)

   Poista
 2. Upeissa maisemissa tosiaan miehesi seikkailee. :)
  Hauskan näköisiä nuo Jeju-ukot. :D

  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei poika ole saanut vielä mitään vaatteita kulutettua ihme kyllä. Ihania kuvia kauniista maisemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään aikaisemmin ole ulkovaatteet näin kuluneet. Toki käyttö on kovaa ja viisivuotiaan vuorenvalloitukset sun muut leikit aika vauhdikkaita. Jäätävää lunta ja hiekoitushiekkaa... se tietää kulumia.

   Poista
 4. Ihanat maisemat! Ääh, oon huomannut piilevän matkakuumeen mulla joka olen vannonut, että Suomi riitääriittää;DD

  VastaaPoista
 5. Enpä ole osannut asiaa ajatellakaan, mutta niinhän se on, että kirkas väri haalistuu helpommin kuin vaalea. Yleensä vain kyseenalaistan omat vaaleanpunaiset ostokset käytännöllisyyden kannalta, kun katsoo tytön riehumista haalari päällä kuralammikossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole aiemmin ollut näin kirkkaan väristä haalaria. Iisimmän pinkit eivät ole ikinä näin selvästi haalistuneet. Kura muuten näkyy kirkkaassakin värissä lähes yhtä selvästi kuin vaaleassa. Kura on kuraa :D Uskalsin ostaa tytölle vaaleanpunaista välikauteen ja myös ensi talveen takkien muodossa. Saas nähdä, missä kunnossa ovat hetken päästä. Taitaa Reiman Leap päästä ulkoilemaan vain kauppaan, niin kuin eilen :D

   Poista
  2. Ei meillä kyllä muut kirkkaat värit, kuin tuo Molon oranssi haalari, ole ikinä haalistuneet tuolla tavalla. Siinä on selkeästi jotain vikaa värjäyksessä, ei se muuten voisi sillä lailla väriään menettää. Ja ilmeisesti tuo pinkki on sitten aika samanlainen..

   Mutta siis rohkeasti voi muita kirkkaita värejä hankkia ulkovaatteisiin, ei niiden pitäisi mihinkään haalistua!

   Poista
  3. Meillä on ollut ulkovaatetuksessa paljon pinkkiä ja todella ei ole koskaan haalistunut mikään. Tässä kerran, kun tyttö oli kahlannut jossain lätäkössä tuon Polariksen kanssa ja laitoin sen kuivumaan, huomasin, että se ihan valutti pinkkiä vettä. Mun käsittääkseni jossain testissä oli huomattu oranssissa haalarissa samaa ongelmaa. Aika harmi. Polaris, kun on kuitenkin malliltaan ihan mahtava haalari.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...