sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Siistimpi välikausisetti pikatestissä (Reima)

Meillä ei olla vielä virallisesti siirrytty välikausivaatteisiin, koska päiväkodin pihakin on edelleen talvisen jää- ja lumilautan peitossa. Tulevalla viikolla todennäköisesti kevät tulee virallisesti tännekin? Eilisen kyläilymatkan pihan toiselle puolelle mummolaan teimme kuitenkin välikauden asusteissa. Viikko sitten kävimme kaupoilla samassa setissä ja vasta syksyksi kaavailtu setti nousi siis heti välikauden suosikiksi -jo nyt keväällä: Reima Leap -takki 122cm ja Sirocco -housut 122cm. Myös Crocsin saappaat pääsivät kokeilemaan, miltä vesilätäkkö tuntuu. Mummo saikin tytöltä heti tuoreeltaan kattavan esitelmän Crocsin saappaista ja niiden loistavista ominaisuuksista...
Välikauden siistimmät suosikit: Reima Leap -takki (alla Reiman pörröinen fleecetakki -Ylös) ja Reiman Outletista vuodenvaihteen jälkeen bongatut Sirocco housut. Tyttö halusi testata myös Crocsin saappaat vesilätäkössä. Päähän päätyi Silverjunglen pipo viime vuodelta. Hanskat jäivät kotiin. Hups!
Reiman Sora -välikausirukkasista jouduin valitettavasti reklamoimaan. Vasemman käden rukkanen on nimittäin maanantaikappale ja vuotaa kärjen saumasta. Tyttö käytti rukkasia edellisviikolla kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla hän valitti, että toinen käsi on märkä ja kylmä. Ekalla kerralla syytin mieletöntä rypemistä ja väitin, että vesi on mennyt rukkaseen luonnollista tietä varresta. Toisella kerralla aloin epäillä ja teinkin rukkasten kuivuttua vesiämpäritestin, jossa todellakin totesin, että vesi tulee sisään kärjen saumasta.

Reklamointi sujui aivan mielettömän hienosti! Uudet rukkaset ovat jo matkalla meille päin ja itse saan vialliset rukkaset lähtemään palautukseen alkuviikosta. Todella hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua Reiman verkkokaupassa.
Sora -rukkasten tulisi pitää vesi rukkasen ulkopuolella.

14 kommenttia:

  1. Kaunis on tuo teidänkin takki! Meiltä löytyy Oolta myös nuo samat kumpparit. Onneksi menevät vielä tämän kevään, vaikka jalka onkin talven aikana kasvanut huimasti.

    Asiasta toiseen... Onko sulla tullut epäilyttäviä tykkääjiä Facebookin kautta blogiin? Mulla oli blogi aikoinaan FB:ssa, mutta poistin sen, kun alkoi tulla hyvin erikoisia tykkäyksiä. Nyt olen miettinyt, että uskaltautuisiko laittamaan uuden blogi-innostuksen myötä jälleen Fb-sivut blogille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meistä tuli Crocs -kumpparifaneja ihan kertalaakista... vaikka olen niitä jostain kummallisesta fobiasta johtuen jo pari vuotta vältellyt. Hö!

      Ei ole ollut mitään epäilyttävää tykkäystoimintaa fb:n suunnalta, eikä juuri muutenkaan. Päivittäin tulee kyllä suoraan blogiin hyväksyttäväksi spämmiviestejä, mutta ei niitäkään nyt vielä tulvaksi asti :)

      Poista
  2. Ehkä kohta mummollakin on uudet saappaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Mummo kerkesi ostamaan jo saappaat, mutta varmasti kyllä harmittaa, kun ne eivät olleet Crocsit :D

      Poista
  3. Reimashopin kanssa kyllä toimii asiat supernopeaan aina, kertaakaan en ole vielä pettynyt asiakaspalveluun oli asia sitten mikä tahansa. Meillä tosiaan on kanssa tuollaiset Sora-rukkaset mustana ja ne on kyllä lätäkkötestissä todettu taatusti vedenpitäviksi että uskallan toivoa teidänkin uuden parin pitävän vettä niin kuin pitääkin :D.

    Muutamat Askare-rukkaset odottavat vielä käyttöönpääsyä, täytyisikin tehdä niillä ämpäritestejä :D. Viime vuotiset Popit olivat pettymys ja vaikka monet niitä kehuu niin sen jälkeen kun meillä oli kahdet vuotavat niin en oikein uskalla niihin luottaa vaikka ulkonäkö onkin kiva.

    Jaa-ah, pitääköhän mun nyt sitten ottaa Crocsin kumpparit ihan tosiaan vakavaan harkintaan kun luotan teidän makuun muissakin asioissa (vai oliko se sama maku muutenkin :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Sora-rukkaset tuntuvat kyllä tosi hyviltä ja luotan kyllä siihen, että seuraava pari toimii niin kuin pitääkin. Ämpäritestillä sai kyllä helposti testattua, että vuotaako oikeasti ja mistä.

      Sama maku taitaapi olla muutenkin :D Mä olen kyllä ihan turhaan noita Crocsin kumppia vierastanut. Lapsi on ihan myyty ja taidan olla itsekin ;)

      Poista
  4. Tosi kaunis setti.
    Takki on todella kaunis, livenä varmaan vielä hienompi kuin kuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo Leapin pinta on luonnossa kaunis. Kaikkein parhaiten farkkumaisuus näkyy kuitenkin siinä vaaleansinisessä takissa.

      Poista
  5. Mä olen kyllä niiin tyytyväinen Crocsin saappaisiin! Helpot pitää puhtaana ja niin kevyet. Sirpalla kun on nuo tuon malliset niin niissä on pienelle vähän kapea varsi.. Joutuu välihaalarin lahkeen laittamaan saappaan päälle, kun on villasukat. Sisulla on ne "lenkki"mallin ja niihin ainakin menee kaikki lahkeet alle vaikkei Sisulla kapein pohje ole.

    Ja takki on tietty ihana;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä laitetaan lahje yleensä varren päälle, mutta joku ohuempi housunlahje voisi kyllä mahtua varren sisäänkin. Näköjään noissa Crocsinkin malleissa on sitten eroa eli jos joku ei sovi niin kannattaa kokeilla toista.

      Poista
  6. Ihana tuo reiman takki! Ja kiva blogi, löysinkin tänne ensimmäistä kertaa ja liityin lukijaksikin! Täytyy tulla toistekin tänne kurkkimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankin takin syksyä ajatellen, mutta ollaan tykätty siitä niin paljon, ettei sitä maltettu kaappiin jättää :)

      Tervetuloa kurkkimaan jatkossakin ja kiva, että jätit kommenttiakin :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...