lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kun isukki kiljuen pakettia kiikutti

Tein joku aika sitten ensitilaukseni Zalandoon. TV -mainoksessahan mies yrittää kaikin keinoin estää naista tilaamasta Zalandosta, mutta tilausta pukkaa silti. Meillä isukki ystävällisesti autoilevana perheenpäänä noutaa usein tilaukseni postista tai Siwasta ja niin tälläkin kerralla. Iiiik! Tämä kerta oli kuitenkin erilainen, kun paketti tulikin miehissä "kauhua" herättäneestä postimyyntiyrityksestä. Kjäh, kjäh, oli pakko...

Sain nimittäin joku aika sitten päähäni, että neiti tarvitsee kesäksi farkkutakin tai vastaavan. Pyörittelin päässäni pitkään Mini Rodinin valkoista punaisilla sydämillä "tähditettyä" takkia, mutta tytön ilmoittaessa vaaleansinisen yhdeksi suosikkiväreistään keksin, että lähes tavis sininen farkkutakkikin käy. Koska usein miellyn vaatteeseen kivojen yksityiskohtien ansiosta ja päähäni oli jäänyt pyörimään jotain vanhempaa Mini Rodinin mallistoa oleva tähtifarkkutakki, päädyinkin Googlettelemaan sitä päätyen Zalandon sivustolle. Jäljellä oli yksi takki kokoa 116/122 ja vielä hyvään alehintaan. Sehän oli siis suorastaan tarkoitettu meille!
Mini Rodinin tähtifarkkutakki on kivan ohut ja kevyt. Juuri sopiva kesätakki, jota jäin viimekesässä svetareiden ja huppareiden ohelle kaipaamaan siistimpänä takkina. "Tätä en kyllä laita kuraleikkeihin vaan vain kauppareissuille" -tyttökin sen kiteytti. (Takin alla Mini Rodinin flamingomekko MiniQ:sta, mustat legginsit by Lindex ja Silverjunglen mustat tähtisukat.)
Pelkäsin takin olevan naftia kokoa, mutta se on juuri sopivan reilu, jotta alle mahtuu tarvittaessa hieman paksumpikin paita. Hihoissakin on sopivasti kasvunvaraa.
Koska olin kuullut kommentteja Zalandon toimitusten kankeudesta, tilasin paketin varovasti laskulle. Kaikki toimi kuitenkin todella hyvin ja suht nopeasti siihen nähden, että paketti tuli Saksasta. Ensitilaukseen sain käyttööni myös 10 e lahjakortin, joten tilasin tytölle myös pari Name Itin edullista toppia.

Zalando alennuskoodi*

*mainoslinkki

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep! Isukkikin lopetti kiljumisen, kun näki Zalandon paketin sisällön ;)

   Poista
 2. Ihana farkkutakki! Meidänkin tyttö tykkäisi kun siinä on yhtä hänen lemppariasioistaan: tähtiä! Näyttää juuri sopivan kokoiselta! Minä en ole vielä uskaltautunut zalandolta tilaamaan mutta laskulla tilaten voisikin joskus kokeilla toimiiko.

  Tuosta tulinkin muistaneeksi että mullahan oli itelläni Marimekon hiirikuvioinen farkkutakki... En vaan ole sitä muutamaan vuoteen käyttänyt tai edes nähnyt :O. Jaa-ah, onkohan se jossain kaapissa piilossa vai peräti hukkunut, lähdenpä penkomaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jotenkin farkkutakeista (varmaan omasta lapsuudesta) sellainen mielikuva, että ne ovat jäykkiä ja paksuja. Nyt kumoutui kaikki mielikuvat, sillä tuo Mini Rodinin takki on kevyt, ohut ja notkea. Meillä ei ole tähtiä vielä niin paljoa ollut, että oltaisiin edes kyllästytty :D LAskuun sai tilaushetkestä kuukauden maksuaikaa ja toimitus kesti 7 arkipäivää.

   Onnea penkomiseen! :D

   Poista
 3. Ihana takki! Zalandosta mulla vähän huonoja kokemuksia, kun tilatut kengät ei ikinä saapuneet:( Lasku kyllä tuli, mutta sain asian selvitettyä silloin, mutta en taida sieltä enää koskaan tilata, hyvä että teillä sujui kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia en ole kans Zalandosta ikinä ennen tilannut, kun olen kuullut, etttä monilla oli alkuun ongelmia tilaustensa kanssa. Zalandohan jossain vaiheessa vakuutteli, että ongelmat on korjattu ja kaikki toimii. Muutama kaveri on tilannut viime aikoina onnistuneesti, joten uskaltauduin sitten itsekin ja hyvin meni. Takkiin olen enemmän kuin tyytyväinen.

   Poista
  2. Joo voi olla että oli vaan alku kankeutta silloin, takki näyttää kyllä tosi kivalle !!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No on kyllä ja tekee neidistä ison tytön näköisen :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...