sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Menneen viikon touhuja

Tilasin tytölle Kuplasta pari Maileg hiirtä toukokuun 6-vuotis syntymäpäiviä ajatellen. Itse olen hurahtanut Mailegin hiiriin ihan totaalisesti ja niin tuntuu olevan neitikin. Ballerina ja Prinssi eivät tosin ikinä päässeet synttäripakettiin asti, sillä hiiret kolahtivat postiluukusta alkuviikosta ja päätyivät leikkeihin lähes välittömästi. Olihan sitä jotain tekemistä keksittävä flunssan kourissa sairaslomaa viettävälle neitoselle.

Tyttö innostui suunnittelemaan ja askartelemaan hiirille kenkälaatikosta kodin. En puuttunut askarteluun millään tavalla ja tyttö toteuttikin kaiken aivan itse. Tai autoinhan minä kenkkuilevan teippirullan kanssa ja toppuuttelin turhan suuria suunnitelmia sekunneissä tyhjenevistä talouspaperirullista, joiden hylsyt olisivat kelvanneet kuulemma hienosti kenkälaatikkolinnan torneiksi.

"Täällä asuu prinsessa ja prinssi"
Sohvan tyttö leikkasi kenkälaatikossa olleista pehmikkeistä. TV on rakennettu pienestä korulaatikosta ja sohvapöytä lainattu nukkekodista. Uimarenkaat ja seinähärpäkkeet sekä matto ovat neidin hengen tuotoksia. Ei nyt ehkä ihan linnan veroinen, mutta kiva luukku nyt kuitenkin :D
Oma karvakuononi eli Wheatin pupu matkasi meille Pikku Mineasta. Olen ihastellut sitä jo pitkään ja nyt se istuu siellä, missä sen pitääkin eli meidän makkarissa sängyn päällä.
Äipän pupu.
Torstaina iltakahdeksan jälkeen päädyin vielä kuin vahingossa Hulluille päiville. Iltavuoron jälkeen vaihdoin bussia Stockmannin kohdalla ja kotiin päin menevä bussi päätti mennä juuri nenän edestä. Kuolaamaani Molon mekkoa ei ollut jäljellä kuin kaksi ja nekin koossa 92. Espritin takkia, mitä olisin halunnut sovittaa, ei roikkunut rekeissä ainuttakaan. Myös Mini Roninin mekot olivat kadonneet enemmän tarvitseville... Sain sentään haalittua siivouskärpäsen puremalle jatko-osan: Method ikkunanpesuaine, yleispuhdistusaine ja käsitiskiaine (tällä kertaa isukin hyväksymässä tuoksussa). Mummo peri kurkun tuoksuisen ja sai vielä tuliaisena toisen täyden mökille vietäväksi.
Hulluilta päiviltä jäi kouraan muutakin kuin luu. Siivouskärpäsen purema saa jatko-osan.

3 kommenttia:

  1. Mailegin hiiret on kyllä ihania :) Meillä arpajaisvoittohiiret on jääkaapin ovessa IHANAT!

    VastaaPoista
  2. Taitava tyttö. Ihan tekis itsekin mieli osallistua hiirileikkeihin. :)

    VastaaPoista
  3. Siellä on ollut luovuus huipussaan. :) Hyvä kun löytyy mielikuvitusta.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...