torstai 4. huhtikuuta 2013

Salaperäinen laakso

Aarrekid Collectionin uusi mallisto Salaperäinen laakso on Miia Kajaanin käsialaa. Kuosi on täynnä jännittäviä yksityiskohtia. Sanoisinko, että meille se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Meille matkasi tällä viikolla kyseistä kuosia oleva mekko MiniQ:sta. Tyttö ihasteli mekkoa heti, mutta sovituskuviin sain hänet suostuteltua vasta tänään.
Koululeikin ohessa voi sekunniksi käännähtää kameraankin päin. Neiti tykästyi Salaperäinen laakso -mekkoon, joka on meillä toinen Aarrekidin mekko kautta aikojen. Kuosista löytää joka katsomiskerralla jotain uutta.
Hauskoja yksityiskohtia. Kuosissa kaikki on erikoista ja yksityiskohtia on enemmän kuin muutamalla silmäyksellä ehtii omaksua.
Tilaisin mekon kaverina MiniQ:sta myös kauan himoitsemaani Mini Rodinia undulaattikuosilla (beige). Ihan vain teepparin ja se on juuri sen kaiken kuolaamisen arvoinen. Kyseinen paita tulee näkymään neidin päällä myöhemmin varmasti monestikin. Tyttö nimittäin ilmoitti, että siitä tulee hänen lempparipaitansa kesällä, vaikka samaan hengenvetoon hän kuitenkin ilmoitti uudeksi lempivärikseen vaalean sinisen. Näinkö nämä muuttuvat? Eihän tytöllä ole juuri mitään vaalean sinistä. Paniikki!!!

Paniikista puheen ollen... isukki lähti viikoksi työmatkalle Etelä-Koreaan. Mielenkiintoista seurata uutisointia alueen räjähdysherkästä tilanteesta. Järkevintä olisi varmaan kiertää uutisotsikot kaukaa ja olla stressaamatta.

Mukavaa loppuviikkoa!

15 kommenttia:

 1. Oi, että mäkin tahdon tuollaisen liitutaulun lapsille! Mistä tuo on?

  Aarrekidiltä meille on tähän asti tullut joka mallistosta jotakin pojalle, mutta tästä uudesta kuosista en nyt oikein ole osannut päättää, että tykkäänkö vai enkö tykkää. Kivalta näyttää kyllä teidän tytön päällä, joten näiden kuvien perusteella saatan kallistua siihen suuntaan, että Eelle tulee tää T-paitana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutaulu on Ikeasta. Se on kyllä ollut kovassa käytössä :)

   Mä mietin tätä Aarrekidin -kuosia kans ensin teepparina, mutta mun mielestä se saattaa siten olla vähän poikamainen. Leggarit olis tarvinnut kaverikseen yksiväristä yläosaa, pipoa ei tarvittu, joten päädyin mekkoon (joita onneksi jäi muutama pieneksikin tässä, joten sain hyvän syyn hankkia).

   Poista
  2. En minäkään ole osannut Een Aarrekidin vanhoja T-paitoja Oolla käyttää. Kyllä se tytöllä mekko olla pitää ;)

   Poista
 2. Tuo kuosi kolahti! Se on aivan iiiiihana. Esikoiselle ehdotin t-paita kuosissa, mutta ei tuo innostunut. Pitäisi olla joko oranssia, traktoreita tai puhtaan valkoinen (kun isälläkin on) no, h&M:ltä saa valkoisia teeppareita, halavalla! Taitaa olla pakko hommata myös småfolkin traktorikuosinenkin t-paita, kerran traktori oli oranssi...
  Rodinin undulaatti muuten vaikuttaa pipojen perusteella vaihteeksi hyvältä, siis kestävältä. Kiva juttu.
  Esikoinen on ollut rakastunut oranssiin nyt melko pitkää ja tartuttanut ihastuksen myös veljiinsä. Jännä nähdä miten kauan se kestää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos esikoinen ei lämpene niin pienin lämpenee ainakin ;) Oranssikausi on teillä varmaan melkolailla pysyvä ilmiö niin kauan kuin traktorit ja muut vekottimet kiinnostaa :D

   Hei hienoa kuulla, että Rodinin undulaatit vaikuttaa laadukkaalta. Meillä viime vuotinen Rodinin lintuteeppari on inasen kutistunut pesuissa, mutta muuten hyvässä kunnossa.

   Poista
 3. Apua, mä olisin varmaan ihan höperönä :/

  Mutta mukavempiin aiheisiin... Aarrekid on vaan <3 eipä paljon muuta voi sanoa.
  Ja vau tuota tytön kirjoitustaitoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen höperönä. Mies pääsi kuitenkin viime yönä ehjänä perille, joten eiköhän tämä tästä. Viikko kuluu koko ajan :D

   Aarrekid on kyllä ihanan omaleimainen. Tykkään!

   Tyttö lukee ja kirjoittaa jo aika kivasti. Virheitä tulee toki ja mitään telkkarin tekstityksiä ei vielä ehdi lukea, mutta edistystä tapahtuu koko ajan.

   Poista
 4. Aikasta kivan näköinen kuosi tosiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ja siinä on sitä vihreää ;) Kiva keväänvihreä sävy!

   Poista
 5. Tulee jo niin kesä mieleen, ihana!

  VastaaPoista
 6. Otitko Mini Rodinin paidan koossa 116/122? Kumpaa kokoa paita enemmän vastaa. Meillä tyttö käyttää kokoa 122/128, niin kävisiköhän tuo vai pitäisiköhän ottaa seuraava koko. Olisitko niin ihana että antaisit olka-helma mitan, kiitti :)

  Hauskan näköinen tuo Aarrekidin mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli Mini Rodinin paita koossa 116/122 ja sen olka-helma on 47 cm ja leveys 31-32 cm. Meidän viime vuoden vastaavanlainen Rodinin teeppari on myös kokoa 116/122 ja näytti siltä, että se kutistuu pesuissa juuri olka-helma -mitassa pari - kolme senttiä.

   Poista
 7. Kaunis tuo kuosi kyllä! :) Ja mielenkiintoinen! Meille voisin vaikka pipona hankkia...

  Tsemppiä ensi viikkoon, ja turha tuota on stressata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipoa mietin itsekin vielä mekon kaveriksi, mutta akuuttia tarvetta pipolle ei ollut. Kuosi on kyllä mielenkiintoinen. Jollain tavalla ehkä vähän yllättävä.

   Turhapa tuosta miehen reissusta on stressata, kun en voi siihen millään lailla vaikuttaa.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...