perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ostolakko on todellakin ohitse

Nyt jälkeenpäin ajateltuna aloin miettiä, että olikohan helmikuisessa ostolakossa mitään järkeä. Viime päivinä olen nimittäin tykittänyt tilausta sisään sinne sun tänne. Tulossa on kaikkea tarpeellista (ja toki myös mielihaluja) ja listahan ehti venyä aika pitkäksi kuukauden hampaiden kiristelyn aikana.

Listalle oli kertynyt:
- Välikausikengät
- Parit välikausirukkaset
- Kesäkenkiä
- Perusjuttuja kesään ja kevääseen (laaja käsite on aina toimiva ostolistalla).
- Jotain kivaa Mini Rodinilta
- Jotain kivaa ja keltaista Pomp de Luxilta
- Mustia leggareita (rikki menneiden tilalle)

Paketteja on siis tulossa ReimaShopista, Silverjunglelta, MiniQ:sta, Pomp de Luxilta, Lindexiltä ja Spartoosta. Ja minä, kun luulin, että ostolakko opettaisi ja antaisi ihmiselle edes jotakin itsehillinnän tapaista.

Reiman paketti ehti perille ensimmäisenä. Meillä ei ole koskaan ollut Reiman välikausikintaita ja facebookin testikuvien innoittamana halusin meille ehdottomasti sellaiset täksi kevääksi kotiuttaa. Aloin vain huolestua omasta lisääntyneestä käytännöllisyydestani, sillä meille tulee tänä keväänä vain mustia kintaita. MUSTIA! Mustat ovat tytön kevään kengätkin. MUSTAT! Olin jo tilaamassa tämän kevään uutuuskenkiä, kunnes huomasin, että outletissa oli hyvin kokoja jäljellä myös viime vuoden lähes vastaavista kengistä ja hintakin kohdillaan. Viime vuoden kengissä on tarroissa vähän "timantteja", jotka tyttö oitis noteerasi. Timanttien loisteessa ei mustakaan näytä yhtään synkältä.
Reimatecin lämpimiksikin tituleeratut vk kengät saivat tytöltä hyväksynnän, eikä vähiten timanttien takia. Aiemmin ovat kelvanneet vain pinkit tai lilat kenkulit.
Reimatec+ vk-kintaat yllättivät notkeudellaan. Ensituntuma ilahdutti. Koko 3 on tytölle juuri sopivan passeli kevätleikkeihin. Meille on tulossa myös Molon vk-kintaat MiniQ:sta. En malta odottaa, että pääsen vertailemaan...
Ps. Koska paketteja on tuloillaan, on tuloillaan myös ostospostauksia. Sori!

Muistakaas arvonta! Huominen vielä aikaa osallistua. (Jotain pinkkiä piti saada tähänkin postaukseen).

19 kommenttia:

  1. Hih, että sellainen ostolakon-jälkeinen-ostovimma-syndrooma ;) Mutta tässä listassahan oli vaan tarpeellista tavaraa ;D Meille on kaikenmaailman paketteja kotiutunut viime aikoina ihan ilman ostolakon jälkeisyyttäkin... minkäs teet kun on ollut hyviä tarjouksia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla teki tiukkaa selvittää kaikenmaailman ystävänpäivätarjoukset sun muut helmikuussa, mutta onpa niitä aleja näköjään riittänyt Maaliskuullekin. Kiitosta vain Reima -koodista :) Spartoosta on tulossa fb:ssä voitetun 50 e lahjakortin voimin parit kengät ja Lindex tarjosi myös -30% tietonsa päivittäville... Pompilta ja Silverjunglelta oli pakko tilata täyteen hintaan ihan vain jotain pientä ja tarpeellista tottakai :)

      Poista
  2. Mulle ei kyllä tullut tuollaista... No joo, tulihan meille ne kevät-Reimat mutta ne oli suunniteltu jo ennen ostolakkoa ja helmikuussa mietiskelin että mitä sitten oikeasti (eli lista lyheni). Niin ja Keenit mutta ne olikin pakkomielle :D.

    Muuten olen ollut hyvinkin maltillinen tai siis paljon maltillisempi kuin ennen ostolakkoa, vähän pihimpikin. Josko olisin taas loppukuun ostamatta? Tänään ei houkuttanut yksikään naistenpäiväntarjouskaan (olenkohan pysyvästi epäkunnossa?).

    Mielenkiinnolla odotan sun Reima vs. Molo vk-kinnasvertailua! Luulen että Reimatec-voittaa :D. Meillä on kahdet Reimatecit kevääksi, ompunvihreät ja mustat että niillä mennään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää meni mun osalta nyt ihan överiksi, mutta jos tosiaan sitten olisi taas loppukuun ostelematta yhtään mitään. Vähän pakkokin, kun palkkakin vain sattumalta vilahti ohi silmien edestä.

      Mä muuten selailin naistenpäivätarjouksia, mutta pystyin olemaan ostamatta. Päätin siis pysyä listassa! Ja muuten Spartoosta on tulossa tytölle kans Keenit. Otin nyt koon 33, kun näin kahtakin eri kokotaulukkoa Keenin koosta ja 31 olisi toisen mukaan ainakin ollut liian pieni. Täytyy toivoa, ettei 33 ole liian jätti.

      Mä odotan kans, että päästään testaan rukkaset. Tyttö osaa jo tosi hyvin kertoa itsekin, mistä tykkää ja mikä tuntuu hyvältä. Odotukset on suuret kyllä Reimatecin suhteen, mutta koko talvi ollaan menty suurimmaksi osaksi Molon kintailla, joten toki odtuksia myös sinne suunnalle. Viime vuosi mentiin Popin kintailla, jotka muuten kans tosi hyvät.

      Poista
    2. Luitko mun postauksen niistä meidän? Niiden osalta näkemäni taulukko ei ihan pitänyt paikkaansa vaan koon 28 ja 29 välillä oli eroa peräti sentti!

      Mitenkäs Spartoossa onnistuu vaihto jos tarvetta? En kyllä usko sitä 33 jätiksi.

      Meillä oli viime välikaudessa yhdet vuotavat Popin kintaat jotka vaihdettiin toisiin vuotaviin Popin kintaisiin eli ei kiitos niille ainakin hetken :D.

      Poista
    3. Mä näin löysin Partioaitan Keen kokotaulukot ja koosta 33 eteenpäin taulukoita on kaksi, jotka eivät täsmää. En ymmärrä. Eikä muuten täsmää ne sun mittailutkaan tuon taulukon kanssa, jos ihan oikein ymmärrän. http://www.partioaitta.fi/Keen_kokotaulukko

      Kävin kyllä kurkkimassa postauksesi ja tarkoitus oli kommentoidakin, mjutta taitaa jäädä huomiseen :)

      Olikohan niissä Popeissa muuten kahta erilaista kinnasta, joista toiset pitivät vettä ja toiset ei. Meidän kintaat eivät vuotaneet, vaikka parit-kolmet meillä niitä on ollut.


      Poista
    4. Juu, mä mittasin ne 17 ja 18 senttiseksi plus että niissä luki itse sandaalissakin koon alla ne samat sentit! Eli ei pelkästään oma mittaus :D. Jännä kuinka niiden omatkaan taulukot eivät pidä paikkaansa. Odotan teidän sandaalien merkintöjä siis vähintäänkin jännityksellä :D.

      Ja kyllä sun täytyy käydä kommentoimassa mun postauskin että tiedän sitäkin jonkun lukevan ;).

      No kun kysyin Popilta ihan livekaupasta niin kyllä niiden olisi pitänyt olla täysin vedenpitävät ja sitten kun ne toiset vuoti kanssa niin kysyin ihan sähköpostillakin Popilta ja sain samanlaisen vastauksen että olisi pitänyt pitää vettä... No, en jaksanut kokeilla onneani enää kolmansien kintaiden kanssa :D. Nyt olen syystäkin siis vähän epäluuloinen.

      Poista
    5. Meillä neiti tykkää, että kenkä on vähän reilu. Pienikin puristus tai niukkuus kuulemma puuduttaa heti jalan. Toivottavasti nyt kuitenkin pysyvät jalassa koossa 33 :D Ihme merkintöjä noissa Keeneissa sitten, kun kokotauluissa ilmoitetut koot heittävät. Inhoan palauttamista, joten nyt sitten vain kaikki sormet ristiin.

      Teillä kävi Popin kintaiden kanssa sitten tosi huono tsäkä tai sitten heillä oli sattunut joku huono erä. No ei tosiaankovin vakuuttavaa toimintaa, jos tilalle vaihdetutkin vuosivat. Itse kaipaan vaihtelua ja uusia kokemuksia, vaikka olisi ollut ihan toimivaakin systeemiä joltain merkiltä. Täytyy kyllä sanoa, että Reima puskee nyt aika hyvin päälle :D

      Poista
  3. Mulla on myös ollut hullu ostovimma, joka ei ole lakon tekosia.. Kevät? Mistäköhän sen hurjan blogi innon repisi;D Bloggaillu oon pari viikkoa sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huutelen täältä sivusta että ehdinkin jo kaipailla :D.

      Poista
    2. Kevättä on hyvä syyttää ostovimmasta ja kyllähän sitä kevääksi täytyy kaikkea hankkia, että taas pärjää :D Bloggailu on välillä kyllä vähän paremmin innostavaa ja välillä taas postausaiheet tai vähintään aika on hukassa.

      Poista
    3. Joo kyllä aina hyvän syyn ostoksille keksii;) Mulla on tuntunut kaikki, niin aika kun mielenkiintokin hukassa:D Muiden blogeja lueskellut olen, mutten oikein ole jaksanut kommentoidakaan. Jospa tää tästä taas! Oma blogi on kiva siitä, että voi pitää taukoja ja jatkaa taas:)

      Poista
    4. Tessa mäkin jo kaipailen!
      Ja Kati onko noissakin Reiman kintaissa sellaiset jännää matskua olevat vahvikkeet? Pojilla on ollut pääasiassa käytössä reimatec kintaita ja oontykännu. No nyt sitten talvikintaat olikin kuluneet kärjestä rei'ille ja piti äkkiä hankkia uudet koska ne vuoti. Oli ne toki jo toista talvea käytössä käytännössä ainoina kintaina. Tajusin kuitenkin, että menon kiventuessa reikiäkin tulee varmasti kiihtyvään tahtiin ja matsku on sellaista, että ehkä aika helpollakin niitä voi kunnon leikeissä tulla...harmi, koska kintaat istuvat niin hyvin. Molon kintaissa en tykänny rypytyksistä kärjessä, eikä ne istuneet niin hyvin.
      No, ehkä reimat kestää. :)
      Ja kivat tyttökengät!

      Poista
    5. Onhan noissa Reimatex+ -kintaissa tuo kämmenosa ja kärki sellaista paksumpaa materiaalia. Näyttää kyllä kestävältä. Mitään kovia teippauksia tai muuta en kyllä huomaa. Oikein notkeat ovat ja todellakin istuivat tytön käteen todella kivasti. Varmasti helppo touhuilla päiväkodissakin kuraämpärien kanssa taas, eikä mulla mene herne nenään, kun kura ei pilaa rukkasen värimaailmaa heti ekassa käytössä.

      Meillä talviMolo -kintaat ovat menneet varsinkin peiúkun kärjestä aika pahan näköiseksi, kun ei ole mitään vahvikkeita. Vettä kyllä pitävät.

      Poista
  4. Noin mullekin kävis, jos jotain lakkoa yrittäisin. Olen pannut merkille, että kaikki kaupat ovat täynnä kaikkea ihanaa juuri silloin, kun yritän hillitä shoppailuja. Ja joskus saattaa käydä niin, ettei löydä mitään kivaa, jos oikein varta vasten lähtee jotain etsimään.

    Mutta sä voit kyllä lohduttautua sillä, että noihan on kaikki vaan tarpeellista;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Kyllä viime kuu koville otti, vaikka toisaalta kasvattelin kyllä ihan innolla listaa. Etsimällä ei kyllä useinkaan löydä mitään ja etsimättä kävelee vastaan montakin kivaa juttua. Nyt oli kuukausi aikaa etsiä ja vertailla rauhassa.

      Poista
  5. Meillä käytetään saman ikäisellä tytöllä välikaudessa sormikasmallin rukkasia Reimalta. Viime vuosi jo mentiin niillä, on ihan parhaat. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdin kans pitkään, että hankinko vielä rukkaset vai sormikasmalliset. Tulin siihen tulokseen, että eskariin tyttö saa sormikasmalliset :D Hyvä, jos nekin ovat hyväksi todettu. Kiitos vinkistä!

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...