torstai 7. helmikuuta 2013

Puntit tasan

Kotiutin alesta tänä talvena tytölle parit toppahousut ja yhdet tulivat vaihdossa Lindexiltä rikki menneiden tilalle. Että menisin itsekin ihan sekaisin housuista, täsmennän, että hankin rikki menneiden Lindexin Fix toppisten (116 cm) tilalle Ticketin toppahousut koossa 116 cm ajatellen, että ne olisivat hyvät vielä ensi talvenakin. Päädyin kuitenkin reklamoimaan Lindexille ja sain rikkuneiden tilalle samanlaiset housut koossa 122 cm, koska 116 cm housuja ei ollut enää jäljellä. Sucetten loppuunmyynnistä täräytin lopulta vielä yhdet ruskeat Mini a Turen toppahousut koossa 122 cm ensi talvea ja aiemmin hankittua Mini a Turen takkia ajatellen.

Tänään innostuin vertailemaan housujen koko eroja ja huomasin kaikissa olevan lähes samanpituiset puntit. Sikäli siis Ticketin reiluus pitää edelleen paikkansa, että 116 cm housut vastaavat Mini a Turen ja Lindexin FIXin kokoa 122 cm, jos verrataan siis vain puntin haara-lahjemittaa. Suhteessa kapein malliltaan on FIX, mutta myös Ticket on vyötäröltä selkeästi kapeampi kuin Mini a Ture. Ticketin housut ovat olleet tytöllä suht sopivina käytössä jo tänä talvena. Onneksi henkseleissä on kaikissa kivasti säätövaraa ja punteissa kuitenkin joitakin senttejä kasvunvaraa. Jännityksellä siis odotamme jo ensi talvea.
Vertailussa ovat Mini a Ture Willy K -toppahousut (122cm), Outdoor by Ticket Harders -toppahousut(116cm) sekä Lindex Fix -toppahousut(122cm). Mini a Turen housuissa on ainoastaan liukaspintainen vuori, Ticketistä ja FIXistä löytyy pepun lämmittimeksi fleecea.
Päällekkäin haaran samalle kohdalle asettamalla saa tulokseksi, että puntit ovat tasan. Lumilukoista sen sijaan löytyy eroja.
Mini a Turen ja Ticketin housujen lumilukkoja ja punttia pystyy säätämään neppareilla. FIX toppiksissa kuminauha antaa periksi sen, minkä antaa, mutta neppejä ei löydy. Kaikkien housujen lahkeita pystyy säätämään tarrasysteemillä ja Ticketistä löytyy lisäksi lahjevetoketjut.

Näillä mennään!

8 kommenttia:

 1. Hyvä vertailu! Mitkä ovat mieluisimmat käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Mini a Turet ja FIXit eivät ole olleet vielä kertaakaan päällä ja yhdet FIXIt jo menivät teippauksista rikki. Ticketeissä on hyvän tuntuinen materiaali ja jos näin ilman kunnon kokemuksia saa päättää, niin mun bojot menee Ticksuille :)

   Poista
 2. Nuo Ticketin housut on kyllä tosi hyvän näköisetkin! Luulisi, että noilla housuilla pärjää ens talvena. Vaikka Fixit olisi yhtä "hyvää" laatua, kuin edeltäjänsäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikit on kans nuo Ticketit. Mä en paljon FIXien varaan laskenut, joten siksi noita kolmet onkin. Toivottavasti vain punttien pituus riittää ensi talveksi, kun nyt esim. Ticksut ovat käytössä pikkuisen reiluina.

   Poista
 3. Mä oon jo miettiny mitä toppahousuja ensi talvena kokeilisi, tän talven perusteella ei Reimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Oletkos postaillut niistä Reimoista? Kuten sanottu, mä luotan satasella Ticketiin :)

   Poista
 4. Hyvä tietää vähän eri merkkien malleista! pysyiskö nuo Ticketit hoikallakin? Jostain jäänyt sellaienn käsitys että ne olis leveitä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ticketit näyttävät punteista jonkin verran leveiltä, mutta välivaatteet päällä nuo Ticketin housut ovat kyllä sitten jo vyötäröltä melko täyteen topatut, eikä meilläkään neiti mikään pullukka ole. Tänään kokeiltiin Mini a Turen toppahousuja ja ne olivat vyötäröltä samalla välivaatearsenaalilla tosi väljät. Vyötärön säätömahdollisuuksia en muuten syynannyt... Ticketeissä on nuo olkaimet hyvin säädettävissä ja ovat napakat. Mini a Tureissa olkaimet olivat jotenkin löysät, vaikka säädinkin ne ihan tappiin. Eivät silti valuneet nekään.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...