perjantai 8. helmikuuta 2013

Toipumistuvan kuulumiset

Huh! Muuta ei voi sanoa. Leikkaus meni käsittääkseni kaikkea muuta kuin suunnitelmien mukaan, mutta toivottavasti lopputulos on kuitenkin parempi kuin lähtötilanne. Kyseessä oli siis pieni gynen operaatio, mutta paikalle oli lopulta kutsuttu myös gastroenterologi.

Nukutus oli tällä kertaa todella hyvä kokemus. Edelliskerralla päähän sattui nukutushetkellä hirveästi ja muistan heränneeni suuresta pääni sisällä olevasta metelistä. Tällä kertaa näin heräämishetkellä jotain oikein kivaa unta, eikä pahoinvoinnistakaan ollut mitään tietoa. Vuoto vain oli/on melkoista, joten olenkin ollut nyt todella väsynyt. Aamulla herääminen ei meinaa sujua ollenkaan ja iltapäivät ovat menneet torkkuessa kummallisessa väsymyksen olotilassa. Eiköhän tilanne olotilan suhteen kuitenkin korjaannu viikonlopun aikana suht normaaliksi.

Tyttö kysyi leikkauspäivän iltana minulta, että olinko ollut reipas. Kerroin, että yritin parhaani, mutten kyllä varmasti ihan yhtä reipas ollut kuin hän kolme viikkoa sitten samaisessa paikassa. Unikorkki äiti-ihmisellä oli sen sijaan oikean värinen tytön näkökulmasta katsottuna. Vaaleanpunainen. Mustelma, joka kanyylista tuli, on sen sijaan ihan normaalin värinen.

Sinermä ja turvotus eivät onneksi näy kuvassa kunnolla.

8 kommenttia:

 1. Oi voi. Olenkin odottanut raporttia että kaikki meni hyvin. Nooh, ei se aina ihan niin mene kuin suunniteltu mutta ohi on ja toivottavasti lopputulos tosiaan on lähtötilannetta parempi.

  Pikaista toipumista! Voiton puolella varmaan jo kuitenkin :). Hyvä että muistit tarkistaa sen unikorkkiasian :D. Inhannäköinen käsi mutta kyllä sekin siitä paranee, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt meni näin ja parin kuukauden päästä kontrolli.

   Muistin tarkistaa unikorkin, tosin aika viime hetkellä ennen sen poisottoa :D Pienet asiat on kuitenkin tärkeitä pienille ihmisille. Mustelmaa ei kuvassa kyllä näy. Mulla oli suonet ihan hukassa, kun menin sairaalalle kahdella bussilla ja vaihtoa sai odottaa parikyt minuuttia ohuet hanskat kädessä... ja taisin aiheuttaa sairaanhoitajalle paineita kertomalla olevani mikrovaskulaarispecialisti lasten parissa :D

   Poista
  2. :D Olisit väittänyt olevasi kirjastotäti tai bussikuski niin ehkä sen sairaanhoitajan kädet olisi tärisseet vähemmän ;).

   Poista
  3. Niinpä! Sitä varmaan vaan itse jännityksissään tulee heittäneeksi huonoa läppää muiden "iloksi" :D

   Poista
 2. Mukava kuulla, että erinäisten käänteiden jälkeen siellä on kaikki hyvin ja unikorkkikin oli oikean värinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) PArempaan suuntaan mennään. Tänään ei ole edes samalla tavalla väsyttänyt kuin vielä eilen. Korkki oli tärkeä pointti!

   Poista
 3. Hyvä että loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin!! Pikaista toipumista! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...