torstai 7. helmikuuta 2013

Aamukeksiä hyvässä seurassa

Aamiainen on se tärkeä ateria, joka on kaikista helpoin skipata yli. Itsekin opin syömään aamulla vasta, kun aloin odottaa omaa lasta. Nykyään aamiainen jää enää harvoin väliin, eivätkä arkiaamut enää oikein edes käynnisty, jollei ole saanut jotain viljaisaa syötävää kahvikupillisen kaveriksi. Söitkö sinä tänään aamiaista?
Tasapainoisen aamiaisen voi rakentaa vaikka neljästä Belvita Breakfast -keksistä, hedelmistä, maustamattomasta jugurtista sekä kupillisesta kahvia tai teetä. Mitä, jos dippaisit keksiä vaikka jugurtissa?
Tällä viikolla pääsimme Buzzadorkampanjan puitteissa testaamaan Belvita Breakfast -keksejä, jotka on suunniteltu erityisesti aamiaiselle. Keksit sisältävät muun muassa täysjyväviljaa ja ne tutkitusti sisältävät hitaita hiilihydraatteja, joista vapautuu tasaisesti energiaa neljän tunnin ajan, osana tasapainoista aamupalaa. Kolmesta makuvaihtoehdosta jokainen keksiaddikti tulee varmasti löytämään oman suosikkinsa. Itse ihastuin vähän tuhdinpaan jugurttitäytteiseen vaihtoehtoon. Tyttö tykästyi todella ihanilta tuoksuviin ja maistuviin vilja-maito -kekseihin. Isukki valitsi lempparikseen lojaalisti hunajalla ja pähkinällä täydennetyt keksit.
Kummallakin menossa oma lempparikeksi. Tytöllä Belvita Breakfast Vilja-Maito & 5 Täysjyväviljaa ja äipällä Belvita Brakfast Jogurtti & 5 Täysjyväviljaa.
Arkiaamuina pääsemme harvoin nauttimaan aamiaisesta koko perheen kesken. Viikonloppuisin järjestän kuitenkin silloin tällöin tytölle yllätysaamiaisen teemalla Retkellä sisällä. Tällöin teemme usein pienen majan tytön huoneeseen ja syömme yhdessä aamiaista retkitunnelmissa. Huonosti syövä tyttökin syö tällöin aamiaista kuin huomaamattaan ja mikä onkaan sen kivempaa kuin saada ihanaa keksiä heti aamusta.
Aamupalaa voi syödä kotona vaikka retkeilemällä lastenhuoneessa. Päivä lähtee kivasti käyntiin aamukeksillä.
Belvita Breakfast keksit on helppo napata mukaan vaikka työpaikalle tai reissuun, sillä keksit on pakattu käteviin annospusseihin. Hunaja&Pähkinä- ja Vilja&Maito- keksit ovat neljän keksin annospakkauksissa ja yksi keksilaatikko sisältää 6 annospussia. Jogurttitäytteiset keksit on pakattu kahden täytekeksin annospaketteihin ja koko keksipakkaus sisältää 5 pakettia. Ideoita ja vinkkejä voit käydä nappaamassa netistä  http://www.keksihylly.fi/. Kyseisestä osoitteesta löytyy paljon vinkkejä ja kivoja reseptejä myös leivontaan.
Yksi Hunaja&Pähkinä keksi sisältää energiaa 58 kcal, Vilja&Maito keksi 57 kcal ja jogurttitäytteinen keksi 119 kcal. Annospakkaukset on helppo napata mukaan matkaan.
Mikä on Buzzador?

Buzzadoriksi ryhtynyt henkilö saa profiiliinsa sopivia kampanjakutsuja ja päässee halutessaan testaamaan tuotteita ja kertomaan kokemuksistaan muille. Buzzaaminen on siis tavallaan tuotteiden suosittelua tai suusta suuhun markkinointia. Testaaminen on kivaa ja innostavaa!

Haluatko ryhtyä Buzzadoriksi? Klikkaapa itsesi tähän postaukseeni ja lue lisää!

Joko alkoi tehdä mieli aamukeksiä?

4 kommenttia:

 1. Mä katsoin noit kaupassa ja oon nähnyt tv:stä sen mainoksen. Mut noi kalorimäärät sai mut kammoksumaan :) Mutta varmasti maistuu hyvälle ja toimisi meillä esim. kiireisen päivän välipalana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noissa on ihan maltillisesti kaloreita, eivätkä maistu mitenkään erityisen makealle. Kyllähän aamupalan käsittääkseni pitäisi ollakin noin viidennes(?) päivän energiansaannista. Ainakin rauhaisassa menossa täällä kotona ovat pitäneet sairaslomalaisen poissa jääkaapilta koko aamupäivän ;)

   Poista
 2. piti ihan tarkemmin tulla kyyläämään tää siun kokeliu näistä kekseistä kun itsellä alkaa kokeilut olla loppusuoralla ja loppuraportinkin jo lähetin. Mitäs olit kekseistä OIKEASTI mieltä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Kävin muuten tänään kurkkimassa sinun postausta näistä :)

   Ei meilläkään näistä nyt ihan joka-aamuista rutiinia lopulta tullut, mutta kivaa vaihtelua ja luulen, että kesäviikonloppuaamuisin, kun teemme äkkilähtöjä mökille, näistä voi vielä hitti tullakin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...