lauantai 26. tammikuuta 2013

Takkujen pahin vihollinen

Ystäväni kertoi jo aikoja sitten, miten heillä taltutetaan pahatkin takut hymy huulilla. Tarkoitus oli hankkia tämä takkujen kesyttäjä heti meillekin, mutta vasta tänään sain aikaiseksi saattaa hankinta-asian loppuun asti. Eilen nimittäin lävähti Facebookiin Sokoksen päivitys siitä, että Tangle Teezerit ovat saapuneet heidän valikoimiinsa. Läväytin itseni paikan päälle heti tänään vain huomatakseni, että moni muukin oli ilmeisesti nähnyt kyseisen päivityksen. Jäljellä oli enää pari harjaa, mutta Late Lammas sulatti sydämeni välittömästi.

Meillä ongelmana ovat olleet tytön ohuet hiukset, joihin tulee helposti pintatakkuja. Lisäksi tytön päänahka on niin herkkä, että käytössä on ollut yhä vauvoille tarkoitettu, äitiyspakkauksen mukana tullut harja. Testasin uutta harjaa tytön pipon alla sekaantuneeseen takkutukkaan heti kaupungilta palattuani ja se sai heti hyväksyntänsä. Ihan pakko oli testata harjakset myös omaan kuontaloon ja täytyy kyllä todeta, että kokemus yllätti positiivisesti hellävaraisuudellaan.
Meidän takkuja kesyttää tästä lähtien kompaktin kokoinen Late Lammas Tangle Teezer.
Tangle Teezeria voi käyttää sekä kosteille että kuiville hiuksille, eikä lopputuloksen pitäisi olla edes sähköinen. Ei pitäisi jäädä märehtimään, mutta miksi sain aikaiseksi hankkia tämän vasta nyt?

Miten teillä kesytetään takkuja?

12 kommenttia:

 1. No kehtaanko edes sanoa... No menköön :D Meillä ei juuri harjaa näytetä kenenkään päälle... Omat hiukseni eivät mene takkuun ollenkaan, Vihreän hiuksille ei tarvi tehdä mitään (ei edes shampoo-pestä, vaikka ovatkin paksummat ja pitkät), Keltaisen hiukset menevät takkuun vain jos hän pyörittelee niitä sormen ympärille liikaa, Ihan-samalla on niin lyhyet ettei tarvi. Pinkki on ainut jolla on joskus takkuja, mutta niiltäkin voisi ehkä välttyä, jos joskus harjaisi niitä hiuksia?? :D Joo, laiska äiti - mutta ei noi muksut mun mielestä myöskään epäsiistejä ole!

  Mutta niin asiaan - olen lukenut paljon hyvää tuosta takku-harjasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on muuten nykyään myös sellainen hiuslaatu, ettei takkuja juuri ole näkynyt. Lapsena hiukset kyllä menivät helposti takkuun. Tytöllä on jotenkin paljon hentoisempi ja ohuempi hiuslaatu kuin itselläni ja ihan nukkuessaan saa aina hiusten pintaan kamalia "solmuja".

   Paljon olen hyvää kuullut ja lukenut kans viime aikoina Tangle Teezeristä... eikä tämä siis ilmeisesti edes ole mikään ihan uusi keksintö.

   Poista
 2. Ihanaa, että oot hankkinut sen ja tykkäät! Toi on niin paras! Meinaa joskus iskee paniikki, jos harjaa ei löydä aamukiireessä. Tavallinen harja tuntuu ihan raastimelta ton jälkeen. Hieno tuo lammaskuosi, oon vähän kade siitä :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana!<3 Toi raastinhomma kuulostaa vähän siltä, että mun tarvis hankkia tuollainen myös itselleni :D Pinkkejä ei ollut jäljellä, joten lammas tuli. Se on kyllä nami.

   Poista
 3. Ostoslistalla on ollut jo pitemmän aikaa, en vaan ikinä muista kun kaupungilla käyn, jos kävis ensiviikolla korjaamassa tilanteen:) ihana late lammas harja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kans ymmärrä, miksi tämän ostoksen muistaminen on ollut niin hankalaa. Tänään lähdin sitten nimenomaan pääasiassa tätä hankkimaan, niin johan löytyi.

   Poista
 4. Jaa,a...Pitäisköhän minunkin tuota kokeilla on sen verran ohuet ja helposti takkuuntuvat hiukset.
  Kiitos vinkistä täytyy pitää silmät auki ja katsoa mistä löytäisi kyseisen harjan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi tämä hankkimatta aiemmin varmaan siksi, että olisi pitänyt varta vasten jostain näitä myyvästä kampaamosta käydä ostamassa.

   Poista
 5. Meillä auttaa hyvä shampoo + selvittävä hiussuihke pehmeällä harjalla (piikit on suht samanlaiset kuin tuossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans hoitavat hiussuihkeet olleet aamukäytössä ja varmaan ihan kokonaan ei niistä luovuta nytkään. Tytön hiuksille, kun ei muita hoitiksia käytetä.

   Poista
 6. Sisko vannoo tangle teaserin nimeen. Tytöllään on pitkät ja kiharat hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä olen sitten tosi kade tytön pitkille ja kiharille hiuksille :) Mutta on kyllä ihan omiaan juuri tuon laatuiselle hiukselle tämä Tangle teezer. Meillä tyttö on kans halunnut kasvattaa pitkää, mutta ainakin vielä tuo hius on niin ohukaista, ettei kasvattamisessa ole mitään järkeä. Toisaalta nyt voi kokeilla, jos inasen antaa kasvaa pidemmäksi, kun on niin hyvä harjakin ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...