torstai 24. tammikuuta 2013

Keijumainen kaupanpäällinen

Taas löi tällä äiti-ihmisellä tyhjää, kun valitsin Tinttu.com -verkkakaupasta tytön uuden hatun kylkijäisiksi loppuvuodesta satumaista sisustustarraa. Tytön huoneen seinät ovat pääosin maalattua lasikuitutapettia ja valkoista puolipaneelia. Eipä siinä ympäristössä paljon ole ollut sisustustarroilla mahdollisuutta juhlia. Tytön vaatekaappien ovetkin ovat ns. peiliovet (ilman peilejä), joten ajattelin antaa niiden olla rauhassa.

Toissailtana kuitenkin eteisestä tytön pimeään huoneeseen kurkkiessani huomasin, kuinka kauniisti eteisen valo loi kolmion tytön vaatekaapin kylkeen. Tiesin heti, että siinä on täydellinen paikka sisustustarroille. Kuvat näkyvät kivasti eteiseen huoneen oven ollessa auki, eivätkä ne varmasti jää huomaamatta yhdeltäkään, joka meillä vierailee. Tanssiva Pepita keijukainen on kaunis yksityiskohta heti tytön huoneen ovella. Ylempää katonrajasta, saman kaapin kyljestä, löytyy myös hieno Lento palovaroitin. On siinä kauniita yksityiskohtia kerrakseen.
Tinttu.com verkkokaupasta on saatavissa ihastuttavia Design by Petronella sisustustarroja. Tarrat ovat satumaisen kauniita ja värikkäitä kauniine yksityiskohtineen.
Tarrat oli helppo kiinnittää paikoileen ja niiden pitäisi olla myös helposti irroitettavissa.
Taisin vähän innostua sisustustarroista. Harmi, että meillä vain on niin paljon epätasaista lasikuitutapettipintaa lähes kaikkialla.

10 kommenttia:

 1. Oi ihania nämä olisi ihania meillekkin, vanhat tarrat on menny ihan huonoiksi kun neiti tykkää niitä aina välillä siirrellä ovat sellaisia prinsessa lillifee tarroja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me laitettiin nuo tarrat nyt sen verran ylös, ettei tyttö ylety niitä nyppimään kavereidensa kanssa ainakaan vielä hetkeen :D Ihastuin näihin Tintun tarroihin kyllä kovasti. Muita meillä ei ole vielä ollutkaan, vaikka monesti olen kyllä ihaillut monessakin paikassa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin, ja satumaisia vaihtoehtoja tarroissa on vaikka kuinka ja joka lähtöön. Itselläni taisi mennä enemmän aikaa tarran valitsemiseen kuin itse hatun :D

   Poista
 3. Kauniita ja niin täydellisiä 5vee tytön huoneeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ja pojillekin olisi ollut vaihtoehtoja vaikka kuinka. :)

   Poista
 4. Onko noi kauniita sisutustarroja olemassa! Vähänkö tilaan noi. Oon ihan hukassa pikkuneidin huoneen sisustuksen kanssa - noi olis hyvä alku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat hyvä vaihtoehto, jos etsii jotain leikkisää ja satumaista. Tässä tarrasetissä oli tarrat suht pieniä, mutta melko isojakin juttuja on saatavissa.

   Poista
 5. Kauniita on, mutta mun makuun ehkä liian herkkiä, vai mikähän olis oikea sana :D Tykkään graafisemmista jutuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioitahan nämä ovat. Muhun upposivat nämä. :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...