keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Phister & Philina kevättä

Phister & Philina oli muistaakseni ensimmäisiä lastenvaatemerkkejä, jotka sulattivat tämän äiti-ihmisen sydämen. Varsinkin kevät on vuosi toisensa jälkeen aina vain raikkaampi. Jollei tytön kaapista löytyisi vielä muutamia sopivia mekkoja viime kevään mallistosta, meille tulisi heti useampikin ihanuus kevään juhlia ajatellen.

MiniQ:n valikoimaan oli ilmestynyt paljon Phister & Philina -uutuuksia etenkin perheen pienimmille kevätprinsessoille ja -prinsseille:

Kuvat: miniQ


Ps. postauksesta löytyy mainoslinkki suoraan MiniQ:n P&P valikoimaan.

14 kommenttia:

 1. Näyttää niin kivalle:) varmasti meille tulee p&p kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans pieni pelko, etten pysty pitämään näppejäni erossa. Täytyy toivoa, että kauppoihin tulee myös isompien mekoista ja vaatteista hyvin valikoimaa.

   Poista
 2. Suloisia! Näitäkään meillä ei ole vielä ollut, olisko ne poikien vaatteet (taas) vähän liian sinisävyisiä, vai mikähän lie syynä, en muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien vaatteissa on muistaakseni ollut aika paljon tuollaista savunsinistä. Tuo vihreä näyttää kuvissa ainakin raikkaalta :)

   Poista
 3. Tietkö, mulla oli sama juttu aikoinaan noiden P&P kanssa, ne sulattivat tämänkin sydämen ja hyvänä kakkosena tuli Cupcake:) Aikas herkulliselta näytttää kevät! Mun mielestä meillä ei ole syksystä ollut koskaan mitään kys. merkilltä, mutta keväältä sitten useampaankin otteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli viime syksyn mallistosta "farkku"mekko ja raitasukkista ja paitaa. Kevätmallisto kyllä aina ilahduttaa silmää enemmän hempeydellään ja raikkaudellaan. Meillä ei ole muuten Cubbiksen sisävaatteita kerennyt koskaan olemaan, mutta ulkoilua kyllä.

   Poista
 4. Ehdin jo ihmetellä että eikö kukaan sano näistä mitään kun millään en itse viitsinyt :D. Hyvä että pelastit tilaneteen.

  Kivalta näyttää siis mutta olisko kuitenkaan ihan meitä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Onhan nuo aika hempeitä vaatteita. Jossain kuvissa näin vilahtelevan myös valkoista mekkoa, johon ehdin jo pienen addiktion kasvattaa tytön kevätjuhlia tai synttäreitä ajatellen...

   Poista
  2. Se valkoinen onkin ihana, en vaan osaisi omalle kuvitella :D.

   Poista
 5. Ovatko kuinka kestävää laatua nämä P & P:n vaatteet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei nyt ihan uusimmista mallistoista mitään ole hankittu, mutta esim. mekot ja tunikat ovat olleet käytössä pitkään ja ovat edelleen kuin uusia. Jonkun malliston raidalliset trikoopaidat menivät keltaisen värin kohdalta pesuissa pilalle, mutta pääsääntöisesti Phister & Philina on ollut ihan laatutavaraa ja pari vuotta sitten se oli meidän ihan ykkösmerkki.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...