keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Uusia bloggaavia Buzzadoreja kaipaillaan!

Buzzador kaipailee tällä hetkellä uusia, erityisesti bloggaavia Buzzadoreja riveihinsä. Buzzadoriksi voi ryhtyä kuka tahansa, joka haluaa kokeilla uusia tuotteita ja on valmis esittelemään/suosittelemaan tuotteita blogissaan lukijoilleen.

Buzzadoriksi liittyminen ja tuotteiden testaaminen on ilmaista ja systeemi toimii siten, että Buzzador saa välillä profiilinsa mukaisia kutsuja sähköpostitse erilaisiin tuotekampanjoihin. Kampanjan voi jättää huomioimatta, jos se ei sovi omaan tyyliin tai aikatauluihin. Halutessaan Buzzador voi kuitenkin ilmoittautua vapaaehtoiseksi kampanjaan. Itse pääsin Buzzadorkampanjaan (Oral-B trizone 500) viimeksi mukaan elokuussa ja hammasharjakampanjaan kuuluvassa blogikilpailussa voitin hienon epilaattorin, josta postasin tässä muutama päivä sitten.

Jos innostuit, voit liittyä mukaan Buzzadorien iloiseen joukkoon tästä linkistä. Linkkini kautta rekisteröitymällä minä toimin ns. suosittelijanasi ja saan tililleni Buzzadorpisteitä ja mahdollisuuden voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin. Muistathan täyttää Buzzadorprofiiliisi oman blogisi osoitteen, jotta rekisteröidyt blogaavana buzzadorina. Liitythän mukaan 15.2. mennessä.

Viime vuonna Buzzadorkampanjoissa Buzzadorit pääsivät tutustumaan ja suosittelemaan muun muasssa Lego Friendsejä, Valion Pro feel -tuotteita, sekä Vanish -tahranpoistotuotteita.


Kuvat: Buzzador

13 kommenttia:

 1. Mä oon ollut kans buzzadorina pitkään, mut halusin pitää blogin siitä osittain erossa. Nyt kuitenkin joku aika sit laitoin ton linkin, ku mietin et eihän niihin tosiaan pakko ole osallistua. Jotain hyvääkin olen saanut Buzzadorina olemisesta, sillä saatiin pojan vauva-aikana testiin Bonan kesäkurpitsa-bataatti sosetta joka oli ainoaa sosetta mitä nirso lapsi suostui syömään ja jopa tykkäsi siitä. Myös doven superhyvää hoitoainetta oon saanut buzzata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut Buzzadorina kans useamman vuoden, mutta pidin pitkään taukoa kampanjoista. Monia kivoja tuotteita on tullut testattua ja omaan säännölliseen käyttöönkin jäänyt monia.

   Poista
 2. Ja hej, sain muuten noit profeelejäkin :D eli kaikkia mistä oon kyllä myös tykännyt :)

  VastaaPoista
 3. Onks siulle tullu noista mitään veroseuraamuksia? Mainitaan käyttäjäehdoissa. Pitääkö ne jotenkin ilmoittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! Suurin osa tuotteista, joita testataan, ovat muutamien eurojen tai kymppien arvoisia. Kalliimpien laitteiden kohdalla Buzzador saa mahdollisuuden ostaa testattavan tuotteen edulliseen hintaan (esim. sähköhammasharja,jota buzzasin kesällä). Mitään palkkaahan Buzzadorille ei tuotetestauksesta makseta. Periaatteessa verottajaa voi asia kiinnostaa, mutta käytännössä en ole ainakaan kuullut, että ongelmia olisi verottajan kanssa tullut.

   Poista
 4. olenkin jo..vaikkakin yleensä kieltäydyn juurikin tuon verojustkan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva kuulla, onko verottaja ollut oikeasti kiinnostunut näistä saaduista testattavista tuotteista.

   Poista
  2. siis koska olen niin jumalattoman tiedonhaluinen ihminen niin selvitin(luin nuo käyttöehdot ihan kutilleen,jossa termistö olikin muuttunut..kaiketi kato käynyt testaajissa.. :D ) eli tuotteen antaja maksaa kaikki verokuviot ja hässäkät. Testaajille ei jää maksuja maksettavaksi.

   Poista
  3. Kiitos selvityksestä! :) Olisihan se ihan järjetöntä testaajan alkaa esim. saamistaan jugurteista verottajaa infoamaankaan. Järkevämpi näin ehdottomasti! Itse en ole tainnut (hups) kunnolla kyseistä kohtaa lukea käyttöehdoista ollenkaan.

   Poista
 5. Mä lähdin kokeilemaan tätä, sun linkin kautta totta kai. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Toivottavasti saat pian kivoja juttuja kokeiltavaksi ja suositeltavaksi :)

   Poista
 6. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Täytyy tutustua asiaan tarkemmin ja jäädä pohtimaan. Jos päätän liittyä, niin toki teen sen sun linkin kautte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieti ja tutustu rauhassa :) Liittyminen ei tosiaan sido mihinkään. Itselleni taisi tulla viime vuoden aikana noin kourallinen kampanjakutsuja, joista ilmoittauduin kolmeen, mutta pääsin buzzaamaan kahta. Tänä vuonna olisi ilmeisesti ainakin blogaajille tulossa enemmän kampanjoista, joista siis valita ne oman näköisimmät.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...