torstai 13. joulukuuta 2012

Kultaako aika muistot? Luukku 13

Tytön vauva-aikana en ollut vielä niin kiinnostunut lastenvaatteista kuin nykyään. Suurin osa vauvavuoden vaatteista tuli meille käytettynä ja lähti eteenpäin vielä käytetympänä. En tuijottanut vaatteiden merkkiä tai ulkonäköä sen kummemmin. Retrokuosisia vaatteita tosin taisin karsastaa vielä tuolloin syvästi, mutta jos meille jostain syystä nyt putkahtaisi vauva (ei ole putkahtamassa), pukisin hänet päästä varpaisiin ihaniin retrohenkisiin kuoseihin. Pukisin tuon 5-vuotiaankin, mutta tällä hetkellä kelpuuttamansa värimaailma "vähän" rajoittaa pukeutumista.
Tämä kuosi oli mielestäni ihan yök, yök vuonna 2007. Nyt se näyttää aikas kivalta.
Ne vaatteet, jotka hankin tytölle hänen vauva-aikanaan itse, ostin lähinnä silloisen kotimme lähellä sijaitsevasta Löytötexistä tai H&M:lta. Tytöllä oli paljon ihan kivoja perusvaatteita, mutta suuri osa oli käyttöjen jäljiltä siinä kunnossa, ettei niistä enää seuraaville käyttäjille ollut.
Toki meillä oli pinkkiä käytössä jo vauva-aikanakin. Nasuko lienee syypää tähän pinkkimaniaan?
Neutraalia, helposti sotkettavissa olevaa vaaleaa.
Todellinen sykäys lastenvaateinnostukselleni (harrastukselle?) tuli, kun petyin muutamiin tytön ulkovaatteisiin, jotka kuluivat mielestäni käyttökelvottomiksi yhdessä kaudessa. Google tietää kaiken ja löysinkin mammablogit sekä ulkoiluvaatemerkit ja verkkokaupat, joista en ollut osannut edes uneksia. Onkohan tuosta Googlettelusta aikaa "jo" reilut pari vuotta?

4 kommenttia:

 1. Mä en muuten edes tiedä milloin höyrähdin vaatteisiin. Jo pitkästi ennen pojan syntymää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin tässäkin asiassa vähän myöhäisherännäinen. Ulkovaatteista se alkoi, mutten kans tarkkaan muista, milloin ja miten päädyttiin nykytilanteeseen :)Nyt on kyllä taas menossa jonkinmoinen ostolakko, kun tyttö ilmoitti, että hänellä on NYT vaatteita ihan riittävästi. Ensi kesään ja talveen olen silti jotain tilaillut... salaa.

   Poista
 2. Minäkin höyrähdin vasta myöhemmin, en vielä esikoisen vauvavuotena. :) Taisi olla tuon kuopuksen vauvavuoden aikana, kun ensin innostuin nettikirppareista ja sen jälkeen nettikaupoista... Netti taitaa olla avainsana. Enää ei tule käytyä ostoskeskuksissa niin paljon, kun lapsille on niin helppo tilailla netistä, ja välillä itsellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että meitä myöhemmin höyrähtäneitä on enemmänkin :D

   Nettikaupoissa aletkin ovat usein parempia kuin normikaupoissa, lisäksi hintoja on äärimmäisen helppo vertailla netissä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...