torstai 13. joulukuuta 2012

Hempeitä paketin sisältöjä

Eilen saapui pelkästään hempeitä paketin sisältöjä.

Tilasin tytölle ensi talveksi MiniQ:sta Ticketin takin hyvällä joulukalenterialella. Takki näytti vielä reilulta, mutta niin sen kai kuuluukin näyttää, kun tarkoitus on ottaa se käyttöön vasta vuoden päästä. Mittailin tytön viime viikolla ja pituutta onkin nyt piirua vaille 110 cm. Käytössä on tällä hetkellä Ticketin takki koossa 116 cm, joten 122 cm takki ensi talveksi ei liene liioiteltua. Olen alkanut nyt viime aikoina hiljalleen lämmitä myös kammoksumilleni hupun karvareunuksille. Tyttö kyseli jo kuukausi sitten, että miksei hänen hupuissaan ole koskaan karvareunusta. Lupasin ensi talveksi hankkia. Täytyyhän nyt eskarilaisella jo karvareunukset olla.

Takki lumoaa metallihohtoisella pinnallaan ja huomaatteko; takki ei ole pinkki. Takki on Ticket to Heaven toppatakki Kit Pink lavender. 
Eilen saapui paketti myös SisustusSydämestä. Voitin nimittäin joku aika sitten ihanassa Kultahippu -blogin arvonnassa vaaleanpunaisen tähtisalkun itselleni tytölle. Tyttö alkoikin heti etsiä aarteita salkussa säilytettäväksi. Jälkikäteen mietin, että salkku olisi ollut kiva kääräistä myös joulupaperiin kuusen alle, mutta hätähousuna innostuin esittelemään salkun tytölle heti eilen.

Kaunis salkku aarteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.
Ps. postaus sisältää niitä kivoja mainoslinkkejä, joilla välttää googlettelun ;)

12 kommenttia:

 1. Mä taas oon ihan fiiliksissä aina kaikista karvahupuista ja olisin niin tahtonut pojalle sen karvahuppuisen Molon haalarin MiniQ:sta, mut hinta oli sen verran kovempi et päädyin tavalliseen. Toivottavasti ensi talveks tulee kans jotain kivaa karvahupullista settii Mololta :) Ja olis tehnyt mieli tilata nyt myös tuolla alella Ticketin tähtitakki, mut joo... Ei tarvita jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä karvareunat ovat olleet epäkäytännölliset, kastuneet lumisateessa jne. mutta ehkä se ongelma olikin enemmän mun pään sisällä kuin siellä hupun reunassa :D Mä kans ihastelin sitä Molon parkamallista talvitakkia ja olisin (en nyt muista kenen) hyvästä alesta sen hankkinutkin ensi talveen, jos olisi ollut oikeaa kokoa jäljellä. Siinä on ainakin kuvistapäätellen tosi mahtava karvareunus :)

   Poista
 2. Ooh... Mä katsoinkin silloin kultahipussa, että sinuahan se onni oli suosinut.
  Tuo Ticketin takki näyttää tosi nätiltä, ihan sellaiselta, että vähäsen houkuttelis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni suosi ja suosi yhdessä toisessakin arvonnassa, mutta sitä palkintoa odottelen vielä saapuvaksi. Voikin sitten olla, että onni on potkinut taas tosi pitkäksi aikaa ja seuraavaa voitto(putkea) saakin sitten odotella...

   Tuo takki tuntuu tosi kivalta ja on kuitenkin nyt sitten selvästi erilainen kuin tänä talvena käytössä olevat.

   Poista
 3. Onko tuo takki miten kokoa vastaava? Mietin vaan että jos meidän tyttö on ensi syksynä jo metrin mittainen ainakin että riittääkö meille se 104 mitä metsästän :D. Kuulostaisi kyllä hurjalta ostaa kolmeveelle 110 kokoa ;).

  Jaa-ah, pitäiskö sittenkin katsella myös tuota väriä :D. Ihan kun se ei olisi melkein joka paikasta jo loppuunmyyty :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tytöllä nyt (Ticketin) 116 cm takki, joka on tosi hyvän kokoinen. Tytöllä pituutta siis piirua vaille 110 cm. Kaapissa odottaa Ticketin haalari koossa 122 cm, joka on ihan järkyttävän suuri. Takeissa mielestäni koot vastaavat paremmin kuin haalareissa?? Vai johtuuko sitten säkkimäisestä haalarinmuodosta? Metrin mittaiselle varmaan 104 cm olisi aika passeli.

   Poista
 4. Takki näyttää ihanalle! Sulla on ollut hyvä arpaonni, arvonnat on kivoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Arpaonni on suosinut, mutta taisi ollakin sitten pitkäksi aikaa arpaonnea tässä. Arvonnat on kivoja ja itsellänikin on täällä pari arvontaa suunnitteilla. En vain tiedä, maltanko millään odottaa joulun yli :)

   Poista
 5. Kaunis takki ja varmasti käytännöllinenkin, kun on liukaspintainen! Ja suloinen arpavoitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kans, että tuo takki hylkii likaa inasen paremmin kuin nykyinen :)

   Poista
 6. Oi, miten kaunis takki! Ottaisin tuon meidän tytöillekin kyllä mielellään! :)
  Mun mielestä nuo karvahuput on niiiiiin suloiset! Ja pitävät hyvin pienen lumisateen pois kasvoilta! Mun mielestä Ticketin haalareissa on muutenkin tosi hyvän malliset huput. Tarpeeksi isot, mutta eivät silti roiku naamalla.. :)
  Tuo salkkukin on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten ole tullut ajateltua tuota puolta karvahupuista, että pitävät lumisateen poissa kasvoilta. Itse käytän huppua äärimmäisen harvoin, enkä ole sitä osannut juuri tytölläkään käyttää.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...