tiistai 11. joulukuuta 2012

Kultaako aika muistot? Luukku 11

Tein viikonloppuna jälleen pitkästä aikaa inventaariota tytön kaappeihin ja kenkätelineen peräosasta löysin jotain aivan ihanaa. Muistot eivät voi enää tämän konkreettisimmiksi tulla, kun käteen tarttuu ensikenkiä kaksin kappalein. Pienet kengät ovat syötävän suloisia ja siksi nämäkin ovat jääneet säilytettävien (muistojen) listalle. Miten pienet kengät tuntuvat vielä vuosien aikana kutistuneen kaapissa entisestään? Vai muistanko taas väärin?
Tytön ensimmäiset kävelykengät olivat Eccon nahkakengät. Pinkit tietysti!
Tyttö oppi kävelemään elokuun (2008) lopussa, joten ensimmäisille kävelykengille ei ehtinyt hirveästi kilometrejä kertyä. Sen verran kuitenkin, että pohjissa on ulkokäytön jälkeä. Kokomerkintä 19 näyttää niin suloiselta ja kaukaiselta. Nykyään tyttö käyttää kenkiä koossa 30-31.
Ihka ensimäiset kengät olivat Adidaksen harjoituskengät, jotka siis vastaavat ominaisuuksiltaan sisätossua. Näillä tyttö konttasi ja silmän välttäessä repi kengät pois jaloistaan. Nykyäänkään tytöllä eivät meinaa edes sukat pysyä jaloissa "Kaikista parhaat on paljaat varpaat!"

6 kommenttia:

 1. Meillä on liki saman ikäinen tyttö 6/07 kuin teillä. Nuo samat kengät olivat meilläkin ensimmäisinä kenkinä tai oikeastaan kahdet, kun kesän aikana jalka kasvoi niin paljon, että syksyksi oli hankittava jo isompi koko. Meillä lähdettiin kävelemään huhtikuun alussa. Sama vauhdikas tyyli on jatkunut kaikessa, meillä neiti jo lukeekin. En tiedä mihin sillä on oikein kiire :)

  T. Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, toisilla se on aina kiire jonnekin. Hyvät ja tukevat kengät nuo olivat ensimetrejä kävellä.

   Meillä tyttö oppi myös tässä syksyllä vähän lukemaan tai pikemminkin kirjoittamaan. Itse kirjoittaa itsenäisesti siis ihan pitkiäkin lauseita, mutta lukemiseen ei vielä jaksa keskittyä kuin parin sanan verran.

   Poista
 2. Meillä on suloiset pinkit Reinot, jotka oli ensikengiksi vaitettavasti liian isot. Tosin tosi somat tutta kengät koossa 18 löytyy. Pikkukengät on niin somia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille kotiutui myös ne vaaleanpunaiset Reinot tytön ollessa noin 2,5-vuotias ja reiluutensa takia ne ovat sopineet tytölle ihan näihin päiviin asti. Nyt kuulemma eivät enää mahdu :D Täytyiskin muuten hankkia pukinkonttiin uudet Reinot. Kiitos, kun muistutit :D

   Pikkiriikkiset kenkulit ovat kyllä niin söpöjä!

   Poista
 3. Meillä oli nuo samat eccot ensikenkinä :) Tallessa nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensikengissä on sitä jotain. Kaikkea ei voi säästää, mutta eihän noin pienet kengät tilaa vie ollenkaan :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...