tiistai 6. marraskuuta 2012

Kameleontit tulivat!

Tilasin kaksi vikkoa sitten Kameleont Designin alesta pakkomiellemekon, jota peräänkuulutin jo kesällä tässä postauksessa. Aleprosentit sulivat tosin jo järkyttäviin postikuluihin (12,50e), jotka eivät ainakaan mihinkään pikapostiin oikeuttaneet. Olin tyytyväinen, että valitsin tytölle koon 122 cm, koska todellista käyttöähän mekolle tulee vasta ensi kesänä ja toisaalta mekko on jo nyt oikein sopiva. Tyttö rakastui (tähänkin) mekkoon oitis. Nuhakuumeestaan huolimatta tyttö oli oikein sievänä sovituskuvissaan. Nenäkin alkaa todennäköisesti niistämisistä punoittaa vasta loppuviikosta...

"Leikitäänkö kesää? Saanko mä olla tosiaan ilman sukkia, vaikka oonkin kipee?"
"Tässä mekossa on ihania leppäkerttuja!" Äiti-ihminen näki mahdollisuuden valkoisiin, keltaisiin ja PUNAISIIN leggingseihin...
Tilasin tytölle myös talveen yhden pitkähihaisen paidan koossa 116 cm. Olin ajatellut paidan joululahjaksi, koska paidan piti olla talvikuosia lumiukkoineen ja maisemineen eli "purple winter", mutta paketista kuoriutuikin "forest purple" syksyisine kuvineen. Paita pääseekin nyt sitten heti käyttöön... Reklamoimaan en vain kertakaikkiaan huonon kielitaitoni takia kykene. Jag talar inte svenska eller engelska. Och jag har ont i magen (tässä kaikki mitä osaan ruotsiksi sanoa). Sainpa taas opetuksen siitä, että meikäläisen on parempi pitäytyä kotimaisissa verkkokaupoissa. Tämä oli nyt poikkeustapaus vain ihan siitä syystä, että tuota maailman suloisinta mekkoa ei kukaan kotimainen nettiputiikki ollut ottanut myyntilistoilleen.

Ihan kivahan tämäkin paita on, vaikkei olekaan se, jonka tilasin.
Kameleont Design on meille ihan uusi merkki. Kesällä, kun tiedustelin muutamasta nettikaupasta kesämallistoa, sain ainakin yhdestä vastaukseksi, että merkki myy huonosti. Jäinkin silloin pohtimaan mahdollisia laatuongelmia. Onko teillä kokemuksia ja oletteko tilanneet suoraan Kameleont designin omasta nettikaupasta? Miten on kaupanteko sujunut?

8 kommenttia:

 1. Kauniit värit tuossa paidassa vaikka "väärä" onkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan nätti paita, vaikka aluksi en pettymykseltäni nähnytkään siinä mitään kivaa :D Kymmeneen laskeminen ja glögimukillisen (alkoholiton) juominen kuitenkin antoivat asioille mittasuhteet ja aloin tykätä siitä. Tyttökin antoi paidalle hyväksyntänsä :)

   Poista
 2. Kivat mekko ja paita! Postarit kyllä aika suolaiset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat kivat ja en olisi tilannut, jolleivat olisi olleet hyvässä alessa... Postareita nimittäin kauhistelin jo kesällä. Kallistahan tuo postittaminen on Suomessakin, mutta tosiaan tuolla postimaksulla olisi kannattanuy tilata isompikin paketti. Ei vaan ollut nyt oikeaa tarvetta millekään vaatteelle.

   Poista
 3. No nyt sait sen mekkosen :) Hienohan se onkin!! Noi postarit on kyllä melkoiset, että kannattaisi tosiaan isompi pompsu tilata kerralla...

  MEillä on ollut paljon Kameleontia ja niillä on ihan parhaat velourhousut meidän laiheliineille (en kai olekaan kuin aika tosi monta kertaa maininnut tän asian...)! Ja velourin laatu on erinomainen. Trikoissa laatu vaihtelee, kuten niin monella muullakin merkillä, osa loistavaa ja osa ei niin loistavaa.

  Olen kerran tilannut suoraan Ruotsista ja kaikki meni sujuvasti! HArmi että teillä kävi tuollainen kömmähdys :/ Oliskohan ollut vähän ruuhkaa sen alekampanjan takia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti johtui tilausruuhkasta tuo meidän kömmähdys. Fb:ssä oli heidän sivuillaan muistaakseni kuva siitä isosta postitettavien pakettien kasastakin :D

   Onhan noista velourhousuista ollut puhetta, harmi, ettei heillä ole ilmeisesti velourlegginsejä valikoimissaan. Niitä olisi ollut kiva kokeilla. Tavalliset velourhousut, kun jäävät meillä niin vähälle käytölle.

   Trikoopaita pääsi jo pesuun asti ja ei ainakaan ekan pesun jälkeen mitään valittamista!

   Poista
  2. Velourlegginsejä on aikaisemmin ollut Kameleontillakin, meilläkin on ollut oranssit, ja nyt on vielä käytössä olevat limet Mr Vihreällä :)
   Miima taas näköjään kirjautumatta...

   Poista
  3. Mulla on mennyt kyllä ihan ohi sitten. Olen varmaan vain tuijottanut sitä mekkoa niin tiiviisti :D No, onneksi ei mitään akuuttia tarvetta velourlegginseillekään... Täytyy silti pitää mielessä, jos jossain vastaan kävelevät :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...