keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Flunssapäivän leikkejä

Tyttö on syysflunssassa ja vietämmekin nyt toista kotipäivää. Huomenissa (toivon mukaan) arki taas koittaa. Itselläni olisi tiedossa iltavuoro, joten tytönkään ei tarvitsisi olla hoidossa kuin muutama tunti.

Eilen katselimme Netflixistä tytön kanssa Sikin sokin saduissa -elokuvan. Oli ihana käpertyä tytön kanssa yhdessä viltin alle keskellä päivää töllöä tuijottaen. Taisin vähän nukahtaakin. Hauskinta oli, kun en aluksi meinannut osata laittaa elokuvaa pyörimään. Yritin soittaa apuja isukilta, mutta sain vastaukseksi viestin "olen kokouksessa." Olin jo vaipumassa epätoivoon teknisen osaamattomuuteni kanssa, kunnes muna alkoi viimein opettaa kanaa. "Äiti, sullahan ei ole edes sitä AppleTV:n kaukosäädintä vielä esillä. Se on se ihan pieni harmaa juttu." Kummasti alkoi homma pelittää asiallisia ohjeita kuunnellessani. Neuvooko teillä piltit usein vanhempiaan? Tässähän alkaa tuntea olonsa ihan kääväksi...

Tänään kaivoimme pitkästä aikaa esille Barbiet. Neitien tukat olivatkin jo kampauksen tarpeessa.

"Kato äiti, tää osaa ajaa jo ilman apupyöriä! Voisko nää olla löhdössä retkelle tällä autolla, jooko?"
Tyttö halusi päälleen Kimperin velourhaalarin, joita muuten on taas saatavana Kimperin verkkokaupasta. Alle sopi yllättävän somasti eilen Kameleont desingnilta kotiutunut paita. Haalarissahan punttien resorit ovat myös violettiset.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mua kyllä lähinnä ensi alkuun itketti. Luulin olevani suht hyvä teknisten vempeleiden kanssa... jos nyt ei lasketa sitä, etten enää nykyään tiedä, mitä kaikkea meidän olohuoneen boxit edes on. Mä en tiedä enää edes, että mikä niistä on digiboxi ja mikä AppleTV. Wiin tunnistan (koska se on valkoinen). Milloin musta tuli vanha ja milloin mun lapseni oppi käyttämään vempeleitä paremmin kuin minä? Onneks mä otan sentään vielä verinäytteitä paremmin :D

   Poista
  2. no mutta kato sehän onki valttikortti ;D

   Poista
 2. Huippu! :) Ne on noi tulevaisuuden toivot just niin paljon parempia tekniikassa kuin me, jo noin pienestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Itse olin 24-vuotias, kun hankin ensimmäisen laajakaistani. Nykyajan lapset suunnilleen syntyvät nettitikku kourassa eli onhan se nyt ihan selvä, että taidot ovat kohdillaan jo reilusti ennen kouluikää.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...