lauantai 13. lokakuuta 2012

Tänään saisi epäonnistua ihan vapaasti

Tänään vietetään kansainvälistä epäonnistumisen päivää. Päivän tarkoituksena on ilmeisesti saada meidän jäykät, epäonnistumisia pelkäävät suomalaiset muistamaan, että epäonnistumiset kuuluvat asiaan, jos haluaa menestyä, oppia ja kehittyä.

Itselläni ei ole kyllä tänään muutenkaan tarve onnistua yhtään missään. Kurkussa on niin vahva tunne siitä, että kipeäksi ollaan tulossa eli en jaksa edes ruoan laittoa ajatella. Tänään syödään siis roskaruokaa ja vedetään lonkkaa. Vietän siis epäonnistunutta päivää äitinä? Kai sitä joskus saa äiti-ihminenkin mennä siitä, mistä aita on matalin.

Tytön Nova Star -lauantai. Rennoissa vaatteissa on kiva ottaa rennosti. Vaatteet on tilattu MiniQ:sta (ja nämä ostokset eivät muuten olleet epäonnistuneita ollenkaan).
Miten teillä vietetään epäonnistumisen päivää? Mokailemalla oikein urakalla?

Ps. Taidan olla tulossa oikeasti kipeäksi, kun ei edes vaateostokset kiinnosta.

11 kommenttia:

 1. OMG, mä lähen tänään tanssimaan, että nytkö sitä sitten tulee mokailtua urakalla vai... :P

  Voiettä, toivottasti ei tauti iske!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sun tarvi mokailla, jollet halua :D Ja jos tulee mokailtua, voi vedota epäonnistumisen päivään. Kaikki ovat siis voittajia!

   Vähän näyttäisi kyllä siltä, että tautia iskee, mutta toivottavasti menee nopsaan ohi.

   Poista
  2. Niin, ja mukavia ja onnistuneita tanssihetkiä sulle! :)

   Poista
  3. Kiitos, oli tosi kivaa, en mokaillut eikä tullut edes päänsärkyä ;D 4 tunnin yöunien jälkeen..

   Terkuin Miima, en ole näemmä kirjautunut

   Poista
  4. Kuka sitä nyt 4 tunnin yöunien jälkeen muistaa kirjautua! Kiva, että oli kivaa :D Mä kuukahdin tän flunssanalkuni kanssa jo ennen yhdeksää ja posootin unia melkein kahdeksaan asti :D

   Poista
 2. Meillä on tänä syksynä jo sairastettu kaksi flunssaa ja siinä välissä yksi mahatauti ja nyt kun luulin että kaikki oltaisiin jo viikonloppuna terveitä niin mun flunssani näyttäisikin ottavan kierroksia ja kurkku on niiiiin kipeä ja olo aivan äärettömän huono. Kuumeesta en tiedä kun en viitsi mitata tulee vain vielä kipeämmäksi. Paranemista sinnekin päin!

  Jos olisin tiennyt että on tuollainen päivä niin en olisi uskaltanut ruokaa tehdäkään mutta onneksi en tiennyt ja tein sillä ananas-kanapastani onnistui täydellisesti ja melkein 2-vuotiaskin söi hyvällä ruokahalulla ehkä ensimmäisen kerran tällä viikolla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaankin oltu ihmeen terveitä tänä syksynä. No, nyt olo kyllä kumma ja palelee kummallisesti. Kuumetta ei kyllä vielä ainakaan ole. Onneksi!

   Ihanaa, että lapselle maittaa kunnon ruoka. Se on terveen merkki! :)

   Poista
 3. Enpäs ollut mokomasta päivästä koskaan kuullutkaan! Tääläkin on ollut kaikinpuolin onnistunut päivä ainakin mulla :D muu perhe on kyllä ollut niin känkkäränkkäistä, että ehkä mä olen ainoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Uusi juttu tämä päivä oli itsellenikin. Ja mielestäni päivän valinta oli jotenkin epäonnistunut jo itsessään, kun se osui viikonlopulle. Jotenkin "mokailupäiväksi" olisi sopinut parhaiten perjantai ja 13. päivä, ei lauantai ja 13. päivä ;)

   Poista
 4. Enpä ole minäkään kuullut epäonnistumisen päivästä! Todella tarpeellinen päivä :) Meikäläisellä ainakin tuppaa tuntua siltä että koko maailma kaatuu kun vähäisenkin virheen tekee.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja monesti tuntuu siltä, että nykyään on tärkeämpää etsiä syyllinen kuin korjata virhe ja jatkaa elämää :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...