perjantai 12. lokakuuta 2012

Aarrekid Black Stripes -paidan sovitusta

Tilasin tytölle MiniQ -verkkokaupasta Aarrekid Collection raitapaidan pienellä varauksella. Tyttö ei nimittäin ole suostunut laittamaan aikoihin päälleen mitään, missä on mustaa. Olin kuitenkin ilahtunut, kun tyttö innostuikin "seeprapaidasta" heti. Sovituskuviinkin tyttö suostui sillä ehdolla, että saa poseerata perjantain kunniaksi jäätelön kanssa.

Itse tykästyin paidan materiaaliin, joka tuntuu käteen hyvältä ja jämäkältä, mutta kuitenkin pehmeältä. Lisäksi 100% luomupuuvilla myös kuulostaa hyvältä. Raitojen epäsymmetrisyys tuo paitaan kivaa ilmettä. Kuosi ei olisi varmasti iskenyt "raitakammoiseen" näin kovasti, jos raidat olisivat olleet symmetrisiä.
Paita: Aarrekid Collection Black Stripes 120 cm, Housut: Nova Star Cosy Super 120 cm. Molemmat tilattu tytölle MiniQ:sta. Tytöllä pituutta noin 107 cm. Jäätelö: Hello kitty jäätelöpuikko ;)

8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, meillä sama homma pikku neiti ei laita mustaa sitten päälle mistään hinnasta. Paita näyttää tosi kivalle värikkäiden housujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paita on jotain ihan erilaista, mihin meillä on totuttu. Onneksi tyttö hyväksyi raidat heti. Värikkään kanssa tuo näyttää kivalta ja mietin, että jonkun yksivärisen mekonkin alla menisi varmasti kivasti.

   Poista
 2. Mä niin tykkään Aarrekidin vaatteista <3 Onnia odottelee kaapissa muutama body.
  Nuo raidat on kyllä hauskat :D Ja Tyttösellä ihanat poseeraukset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että tämä ei jää viimeiseksi Aarrekidiksi meilläkään :) Tyttö harvoin jaksaa tarhapäivän jälkeen poseerata, mutta jätskistä saa kummasti motivaatiota.

   Poista
 3. Huokauksia, ihastuneita huokauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D On se erilainen, mitä meillä on nähty, mutta HIENO!

   Poista
 4. Olen monen monta kertaa katsellut noita Aarrekidin raitoja MiniQ:sta, mutta en ole malttanut tilata. Ne mustat shortsit tuon paidan kanssa olis oikein hyvät meille! Täytyypä vielä miettiä asiaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olisikin tyylikäs setti! Nämä Aarrekidin raidat olivat kyllä mielestäni kauden onnistuneimmat ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...