sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Småfolkin talvikuoseja (2012)

Tytön kanssa olemme ihastuneet Småfolkin kuoseihin ja vaikka meiltä löytyykin toistaiseksi vain kaksi kyseisen merkin paitaa, laatukin on jo vakuuttanut.

Småfolkin talvea on alkanut hiljalleen saapua myös suomalaisiin verkkokauppoihin. Useita suosikkeja löytyi heti, vaikka tietenkään emme voi ihan kaikkia niitä meille kotiuttaakaan. Erityisesti mallistossa ihastuttaa se, että monista unisex -kuoseista on tarjolla tyttömäisempi ja poikamaisempi väriyhdistelmä. Toisaalta myös ns. pelkästään tytöille tai pelkästää pojille suunnatuissa vaatteissa on pari väriyhdistelmävaihtoehtoa. Kaikki väriyhdistelmät eivät välttämättä kuitenkaan tule Suomessa myyntiin.

Kuvat: http://www.smafolk.dk/tcms/Gallery.php?mode=browse&cid=266

Unisex -kuoseista on tarjolla poikamaisempi ja tyttömäisempi väriyhdistelmävaihtoehto. Kuvat: http://www.smafolk.dk/
Eläimiä ja työkoneita. Kuvat: http://www.smafolk.dk/
Eläimiä, tässä ehkä vähän tyttömäisemmissä sävyissä. Osasta näistäkin kuoseista oli tarjolla myös se ns. poikamaisempi vaihtoehto. Kuvat: http://www.smafolk.dk/
Mallistosta löytyi myös selkeästi jouluisia ja talvisia kuoseja. Wau! Löytyikö teille lempparia tai useampikin lemppari? Onko Småfolk tuttu merkki?

Meillä tyttö lähti viimeksi torstaina päiväkotiin Småfolkin ihanassa kissapaidassa. Paita on ilmeisesti syksyn(?) mallistoa.

Taustalla aamuhässäkkää ja repun pakkaamista :) Tämän kisupaidan tilasin joku aika sitten Lasten Taikamaasta.

4 kommenttia:

 1. Noissa talvikuoseissa oli pari sellaista jotka haluaisin ihan ehdottomasti! Meidän kokemukset småfolkista ona vähän kaksjakoisia. Kuosit on ihania, mutta meillä käytössä olleet on nukkaantuneet pesuissa mielestäni turhan paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillehän Småfolk on vielä aika uusi tuttavuus ja tuo joku viikko sitten kotiutunut bambipaitakin on ollut pesussa nyt vasta noin viisi kertaa. Se on ainakin pysynyt hyvän ja siistin näköisenä. Myös kissapaita selvisi ensipesustaan moitteettomassa kunnossa. Olisivatko nyt kiinnittäneet huomiota laatuun?

   Poista
 2. Noi pinkit koirat onkin hauskat. Mä tykkään småfolkeista valkopohjaisena lähinnä. Nyt on yksi kevätmalliston paita veikolla. Siitä resorien väri levisi ekassa pesussa ja aikaisemmin ovat tupanneet nukkaantumaan, joten pettynyt olen ja småfolk-lakkoon olen mennyt. Nyt tosin on taas kuullut laadusta hyvää...hmm. ;)
  Tulis nyt joku oikein herkku traktoripaita niin vois harkita. Tais olla aika kauheet vaan tän syksyn traktorit. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiria oli myös sinisenä ja traktoreita valkoisella pohjalla punaisena. Mun mielestä aika hienoja! Meillä ei ainakaan noissa parissa paidassa ole mitään ongelmia ollut. Olisivatko nyt kiinnittäneet huomiota laatuun? Tietysti pari paitaa suuresta kuosimäärästä on pieni otanta...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...