sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Aamubrunssi mummolassa

Saimme jo viikolla kutsun sunnuntaiaamiaiselle mummolaan. Isukki tosin nimitti aamiaisen brunssiksi ja luulen, että hän pärjääkin mättämällään määrälle pitkälle iltapäivään. Olipa ihana saada pitkästä aikaa riisipuuroa.

Tyttökään ei ronklannut riisipuuron kanssa. "Kuumaa!" Tyttö tuli aamupalalle Missonissaan, joka kuulemma kutittaa vähän harmittavasti.
Mummolan Miisu-kissakin antaa tytön jo rapsutella, vaikkakin kissan ilme on sellainen, että pakoon täytyy päästä hyppäämään, jos tilanne sitä alkaa vaatia.
Asteita +4, aurinko kadoksissa, märkää ja sateista. Tyttö sen sijaan loistaa ihan mukavasti pinkeissään! Ilman muistilehtiöitä tyttö ei suostu lähtemään nykyään enää mihinkään.
Mitä teidän muiden sunnuntaihin kuuluu? Tämä äiti-ihminen lähtee kaupungille pörräämään mummon kanssa, kunhan vain kaupat saisivat ensin ovensa auki. Siivottukin jo on. Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mukavalle. Täällä on aikas väsyneet tunnelmat, mutta ulkoilu piristi...

  VastaaPoista
 2. Ilma on niin harmaa, ettei ulkoilu pahemmin piristä:P Meillä nää aamukäynnistymiset on aika jähmeitä, varsinkin kun koira on Joonaksen mukana muualla niin ei ole pakko paahtaa heti aamusta pihalle.. Neidillä niin nätit vaatteet taas kerran:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään normaalisti päästä viikonloppuaamuina näin vauhdikkaasti liikkeelle kuin tänään. Mummolaan on tosiaan matkaa pihan poikki vajaat 50 metriä, joten hirveä ponnistus tämä aamubrunssi ei ollut :D Ei ole kyllä tehnyt mieli ulkoilla näillä harmailla.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...