maanantai 22. lokakuuta 2012

Online shopping -vinkit maanantaille

Ajankuluksi voi klikkailla itseään vaikka muutamiin hyviin aleihin:

-Kaksi Kuningasta aloitti välialen. Parhaiten pysyt mukana, kun klikkaat itsesi osallistumaan fb:ssä. Kunkkujen Mid Season Sale fb-sivulle ilmestyy päivittäin alen ajan uusia alekoodeja. Tänään -22% koodi ulkovaatteille.

-Kuopuksessa Geggamoja -20%. Myös muita aleja käynnissä.

-Kannattaa kurkkia myös Lilla Companyn MiD-SeaSon Sale.

-BabyShopissa Geggamoja sadeasut -40%

-Pikku Stellassa maxomorrat -25% koodilla MAXO

-Kuplassa viikon tuotteena ulkovarustusta.

-Pikku Mineassa kaikki normaalihintaiset toppavaatteet -25% alella koodilla pakkasaamu.

-Anton&Nina -myymälöissä ja verkkokaupassa toppa-ale: Ticketin, Reiman ja Lennen tämän kauden toppahaalarit ja -takit -20%

-Boutique Lillis räjäyttää: Loput Racoonin ja Mini A Turen topat -33% koodilla racoonmat. Ei koske asusteita.

-My Cinnamon Girl autumn/Winter collection on viimein ostettavissa!

Lisäksi kannattaa kurkkia loistavat alekorit:

-MiniQ
-Pikku Minea

Ei muuta kuin näppis laulamaan ja Visa vinkumaan :D

ps. teksti sisältää ihan vain muutaman mainoslinkin.

Loppuun vielä maanantain ratoksi tytön noin 3 veenä laukomia kuolemattomia lausahduksia, jotka eivät liity shoppailuun kyllä juuri mitenkään:
9 kommenttia:

 1. Voihan ruma-ankanpoikanen :D.

  Mulla pukkaa kriisinpoikasta kun lauantaina juhlitaan tytön 2-v. synttäreitä ja mekko on mutta sen alle ei paitaa eikä sukkiksia... Huoh ja apuaaaaa! Tässähän voi käydä vielä niin että tytöllä on mekko ja paljaat varpaat ;). Ne luotettavimmat (ja nopeimmin toimittavat) nettikaupat olen mielestäni jo katsastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suuntaan aina tuollaisessa hädässä askeleeni ihan manuaalisesti Henkkamaukalle (tai näihin lähiputiikkeihin). Mistään uudesta putiikista en uskalla ainakaan kiireessä mitään tilata, kun ei tiedä, kuinka nopea toimitus on todellisuudessa. Toivottavasti sopivat asukokonaisuuden täydentäjät löytyy! Ja tsempit synttäreiden järjestämiseen :)

   Poista
  2. Joo H&M puoleen mäkin kääntyisin;D

   Poista
  3. Se on tuttu ja turvallinen perusvaatekauppa... Netistä tilattuna kyllä vähän hitaanpuoleinen, mutta manuaalisesti, omin jaloin käytynä toimii :D

   Poista
  4. No niinpä juu, sitä minäkin ajattelin mutta kun hölmö en tajunnut Tamperella käydä (tai siis unohdin) ja nyt mun täytyisi sitten ihan varta vasten pakata tyttö autoon ja ajella tuohon lähikaupunkiin, huoh... Mutta kai se reissu on loppuviikosta viimeistään tehtävä :D.

   Ihan kivasti kaatuu mun päälle muutenkin koko synttärijärjestely kun mies tekee koko viikon 12 tuntisia työpäiviä, huoh, onneksi ei montaa kertaa vuodessa näin. Ja sitten vielä imurikin otti ja hajosi että täytyisi varmaan imurikauppankin ajaa :D.

   Poista
  5. Auts! Aina ne miesten työkiireet iskevät sille viikolle, kun olisi tärkeämpää tekemistä kotona! Tupla-auts! Ei muuta kuin imurikaupoille ja vaatekaupoille sitten vain, saa sentään kaksi kärpästä yhdellä auton pakkaamisella :D

   Poista
 2. Kivoja vinkkejä:) h&m on tullut tilaukset viime aikoina 4-5 päivässä ainakin meille ja olen kyllä tosi tyytyväinen, välillä kun pakettia on saanut odottaa pari viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Itse tartuin tuohon Kuopuksen aleen ja tilasin kauan kuolaamani pipon (tytölle).

   Poista
 3. voihan lapsen suusta =D jep, noin mäki tekisin, että kirjottaisin ylös parhaat jutut :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...