tiistai 18. syyskuuta 2012

Päärynöitä

Onnistuin sitten kehittämään jälleen kuosipakkomielteen. Tällä kertaa vuorossa oli yksi Maxomorran syksyn uutuuksista eli päärynät. Babyluxiin sattui sopivasti synttärit ja synttärialekoodilla sitten tilasinkin tytölle päärynätunikan (ja rikoin ostolakkopäätöstäni). Tyttö ihastui tunikaan, itse olin hiukan kahden vaiheilla, kun näin kuosin livenä. Kankaan pinta ei nimittäin näytä yhtä hyvältä kuin aiempien Maxomorriemme. Ensimmäinen pesu jännittää lievästi sanottuna pikkuisen.

Tytön päällä tunika näyttää kuitenkin pirtsakalta. Onhan se kivan näköinen, kun ei tuijota pelkkää kangasta vaan kokonaisuutta. Maxomorran legginssitkin sopivat kanttien väriin aivan täydellisesti. Jos kangas peloista huolimatta pysyy hyvänä, meille saattaa ensi kesäksi kotiutua päärynäkuosia oleva hupparikin... sitten joskus kunnon aleista.

Suihkun jälkeen tyttö sai sovittaa uutta tunikaansa. Tunika on kokoa 110/116 ja tyttö 107 cm pitkä.
Ei liene sattumaa, että Maxomorran legginsit natsaavat täydellisesti päärynätunikan kanttien väriin.
Tyttö sai lainata nallekoruani. Kuvassa näkyy myös jonkin verran kankaan pintaa, joka ei mielestäni ole yhtä hyvän näköinen kuin aiemmissa meille kotiutuneissa Maxomorran vaatteissa.
Tilasin Babyluxista tytölle myös syksyn koleille Geggamojan fleecevuoratun pipon. Väri ei liene yllätys.
Mukavaa viikkoa kaikille! Meillä tyttö halusi tänään laittaa päiväkotiin lähtiessään välikausihaalarin päälle. Eräs syksyn merkki kai sekin!

14 kommenttia:

 1. On kyllä kivan pirtsakan värinen, menis pojallekin, ilman noita pinkkejä kanttauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nyt syksyn tullessa on alkanut tehdä mieli värejä ympärille. Monien merkkien lastenvaatemallistot syksyyn ja talveen ovat synkkiä. Onneksi Maxomorralla on väriä! Ihan totta, että on kyllä aika unisex -kuosi... paitana menisi pojallekin ja mielestäni ihan pinkeillä kanteillakin ;) Pinkkihän on nyt pojillakin muotia.

   Poista
 2. :) Suloinen tyttö ja raikkaat päärynät! Hihhih, ostolakot on tehty rikottaviksi hyvän alen sattuessa vastaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ostolakot on tehty rikkomista varten... Mutta nyt on pakko taas yrittää olla kehittelemättä uutta pakkosaadakompleksia :D

   Poista
  2. mun pakkosaadakompleksit on oikukkaita! onneksi ja epäonneksi kohde vaihtuilee päivän mukaan. mut seuraavaks on pakko saada isoille pojille pipot...

   Poista
  3. Mun pitäis kans vielä hankkia asusteita ja kenkiä talveen. Aaargh! Hirveästi hyviä ja kauniita vaihtoehtoja, jotka ovat samalla äärettömän epäkäytännöllisiä. Mä en ala!!

   Poista
 3. Ihanan pirteä tunika. Mä taas kesäisin haluan väriä ja syksyyn käy synkempikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mua on jotenkin ahdistanut synkät syysmallistot, vaikka täytyyhän niitä hillitympiäkin vaatteita varastoista löytyä :)

   Poista
 4. Raikas tuo päärynäkuosi! Toivottavasti kangas kestää hyvänä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kans, että kangas pysyy hyvänä pesusta pesuun.

   Poista
 5. Mä oon rikkonut tälläkin viikolla ostolakkoa ainakin kolmasti... mikä siinä on kun aina tulee vastaan joku NIIIIN hyvä tarjous?!?
  Ihanan pirtsakka kuosi näin syksyyn! Toivottavasti pysyy hyvänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tulee liian hyviä tarjouksia ja aina jotain kuitenkin tarvitaan. Päätinkin nyt ostolakon sijaan vain himmailla hieman :)

   Täytyy toivoa, että päärynätunika pysyy hyvänä. Vielä ei ole ekaa pesuaan kokenut, kun vasta sovituskuvien verran on ehtinyt olla päällä :)

   Poista
  2. Ja tervetuloa lukijaksi! Kävin vastavierailulla ja tykästyin blogiisi lukijaksi asti ;)

   Poista
 6. Maxomorra on meidän luottomerkki jatkossakin. Päärynätunika selvitti ensimmäisen pesunsa moitteettomasti! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...