sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Illanistujaiset ja pistokkaita

Meillä oli eilen kämppä täynnä tyttöjä. Kyllähän 30+ -ikäisiä voi vielä tytöiksi kutsua hyvinkin. Tarjosin purtavaksi muun muassa Paolan pastasalaattia, jota olen ennen tätä tehnyt muistaakseni, kun odotin tyttöä kuusi vuotta sitten. Jälkkäriksi kokeilin Kultahippu -blogista löytämääni pannacotta reseptiä. Pakasteesta löytyi jukunen viikko sitten mökiltä poimittuja mustikoita, jotka siis pääsivät käyttöön lähes tuoreeltaan.

Tyttö meni mielellään yökyläilemään mummolaan ja isukki tuli kokkailemaan meille isommille tytöille siipiä, nugetteja ja lohkoperunoita. Aamulla isukki totesi jääkaappiin katsottuaan, että pikkuisen eroaa nämä tyttöjen illat poikien illoista. Jääkaappi pursuili edelleen ruokia ja juomia...


Sain muuten tuomisina jonkin sortin "kuolemattoman" Vehkan pistokkaan sekä myös Kiinanruusun pistokkaita. Kiitos, Hanna! Pikkuiset ovat vielä vesilasissa, mutta näistä varmasti enemmän, kun pääsevät multiin asti. Meillä oli lapsuudessa iso kiinanruusu kotona, joka ei kukkinut koskaan. Saisinpa tämän projektin nyt onnistumaan!

Pistokkaita vesilasissa
Ps. La Petite Princesse -blogissa pipoarvonnan viimeinen osallisumispäivä menossa! Linkin löydät vasemmalta sivupalkista.

6 kommenttia:

 1. Illanistujaisia tulee järkättyä ihan liian harvoin (=ei koskaan)! :D Mä olen mietiskellyt, että olisi kyllä kiva jos olisi joku mukava porukka, jonka kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti voisi pitää peli-iltoja - sellaisesta tykkäisin! Ite kun en käytä alkoa, niin baareissa notkuminen ei suuremmin innosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baareissa notkuminen ei kiinnosta itseäkään. Sitä on tullut nuorempana notkuttua ihan tarpeeksi :D Muut lähtivät tästä vielä ilmeisesti pyörähtämään kaupungissa, itse painelin nukkumaan. Ennen taisi näissä tapaamisissa alko näytellä suurempaa osaa, nykyään vissiin sitten syöminen :D Ei äippäihmiset enää jaksa. Hihi!

   Poista
 2. kiinanruusua oon kokeillut pari kertaa mutta kaunokainen heitti valitettavasti pian kummallakin kerralla veivinsä, joten en ole uskaltanut enää ottaa :P kastelin varmaan liikaa.. toivottavasti sulla onnistaa! Otan niksit vastaan, jos onnistut :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan antaa olla vesilasissa niin kauan, että kunnon juuri ehtii muodostua. Mokoma vaan meinaa nuupahtaa ennen kuin päästään edes siihen pisteeseen.

   Poista
 3. Kiinanruusun "kasvattajalta" vinkki, että odota niin kauan ettet enää usko siihen juureen ja sitten vielä vähän, niin kyllä se siitä lähtee. Jatkossa kannattaa aika reippaasti katkoa vartta lyhemmäksi niin haaroittuu ja jaksaa kukkiakin.
  Ja se vehka... se vaan multiin (kun on pieni juuren hiutuva) ja odottelemaan...
  Pastasalaatti oli niin hyvää, täytyy varmaan tehdä itsekin joku päivä. Kiitos muutenkin hyvistä tarjoiluista ja seurasta!!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä ja kivasta illasta! Toivottavasti en sössi projektia ennen kuin saan kasvit edes multiin asti :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...