torstai 13. syyskuuta 2012

Uudet lempparileggarit

Vieläkö jaksatte ostospostauksia? Montaa pakettia ei ole enää tulematta ja pidän nyt muutenkin tilailutaukoa... öhöm... ainakin jokusen päivän.

Tänään saapui parit leggarit Pikku Mineasta. Kinderitin velourlegginsseissä on lahkeissa ihanat rusetit ja itselläni on pari visiota näiden housujen suhteen. Tytön suosikeiksi nousivat kuitenkin Brumsin aivan ihanan mahtavan pehmeää ja joustavaa kangasta olevat "farkku"leggarit. 116 cm koon housut ovat meidän tytölle (107 cm) täsmälleen oikean mittaiset, reisistä ja vyötäröltä tosin ovat hiukan väljät, mutta pysyivät iltapäivätestissä kuitenkin hyvin jalassa. Menevät varmasti hyvin kokonsa puolesta koko talven sisähousuina.

Brumsin leggarit ovat kuin farkut, mutta joustavaa ja pehmeää kangasta. Tyttö ihastui yksityiskohtiin.
Tänään saapui toinenkin paketti. Tenavakulman, vahingossa vähän osoitetiedoiltaan vajavaiseksi  jäänyt paketti löysi eilisen paketin perässä perille. Kaikeksi epäonnekseen paketista putkahti esille väärä tuote. Reklamaatio sujui kuitenkin nopeasti ja sujuvasti ja sain väärän vaatteen jo tänään takaisin postin hoiviin. Eiköhän meille ensi viikolla kotiudu sitten se oikea, tilattukin paituli.

Kohdalleni on viime aikoina sattunut useampikin harmittava pikku juttu tilausten suhteen. Onhan se tietysti totta, kun paljon tilailee, sattuu kohdalle myös enemmän niitä harmittavia pikku juttuja (saldovirheitä, saldovirhetuotteen maksupalautuksen viivästymä, väärä tuote). Hienoa on ollut kuitenkin huomata, kuinka hienosti ja lopulta nopeasti reklamaatioihini on tartuttu ja asiat saatu järjestymään. Mainittakoon vielä, että tänään Pikku Mineasta kotiutuneiden leggareiden kanssa ei ollut toimituksen / asiakaspalvelun suhteen mitään ongelmia.

6 kommenttia:

 1. Totta kai kiinnostaa mitä sitä on tullut osteltua ;D

  Noi on niin ärsyttäviä, kun tilauksessa on jotain fibaa! Onneksi mulle on osunut tuollaisia tosi harvoin - se on tällaiselle kärsimättömälle henkilölle aina hankalaa odotella selvityksiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen kärsimätön ja kyllähän se aina aluksi ottaa pannuun, jos homma ei mene putkeen. Jotenkin sitä vain rauhoittuu kuitenkin, kun huomaa, että virheisiin ja ongelmiin suhtaudutaan niin hienosti.

   Paras oli, kun yhdestä paikasta mulle ilmoitettiin, että "valitettavasti on tullut saldovirhe ja tilaamaasi mekkoa ei ole enää varastossa..." Nauratti, kun mekko oli tullut jo pari päivää aiemmin ja se oli tytöllä paraikaa päällä päiväkodissa :D Ilmoitin ystävällisesti takaisin, että homma on hoidossa ja en tarvitse enää tilalle ehdotettua tuotetta :D

   Poista
 2. Menisköhän nuo pojallekin? On tositosi kivannäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noissa mitään järisyttävän tyttömäistä kyllä mielestäni ole. Teksti vasemmassa reidessä on kimaltavalla langalla "kirjailtu". Vyötärö on edestä matalahko. Nuo ovat kivan näköiset ja ennenkaikkea kivan tuntuiset lapsen päällä.

   Poista
  2. Hmm, mololta saattaa olla tulossa poikaversio.
   Kyllä kuule ostospostaukset aina kiinnostaa! Jos jotakuta ei kiinnosta, voi aina jättää lukematta! Hih!

   Poista
  3. Mun käsittääkseni Legoltakin tuli vähän vastaavaa ja jos oikein ymmärsin, niin tytöille ja pojille oma versio.

   Ja ihan totta tuo, että jos ei kiinnosta, niin aina voi ohittaa. Mites sitä rupesin edes tuollaisia kyselemään :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...