sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tyytyväinen äiti ja kauppapäivä

Voi, että tämä äiti-ihminen on niin tyytyväinen tuohon Molon softshell -takkiin sekä välikausihousuihin. Takki istuu tytölle niin loistavasti ja tuntuupa tuo itsekin siitä tykkäävän. Miten lapsen vaatteista voi saada tällaisia onnentunteita?

Molo -yhdistelmä pääsi tänään käyttöön, kun lähdimme viemään rakkaan kosmetiikkaharrastukseni tilauksia vakitilaajille. Ja samalla täytyy myöntää, että me kuulumme niihin ajattelemattomiin hyypiöihin, jotka suosivat sunnuntaita kauppapäivänä. Lauantaina on usein menoa, ettei ehdi ja lisäksi sunnuntaina kaupassa ei ole niin paljon ihmisiä kuin lauantaisin. Sunnuntai on meille yhdistetty siivous sekä kauppapäivä.

Lenkkareihin en ole tyytyväinen, mutta menkööt nyt vielä tämän alkusyksyn, kun ovat kuitenkin Goretexia.
Metsolan lippiskään ei ihan mätsää, mutta menkööt.
Molon vaatteiden heijastimiin ei voi olla kuin tyytyväinen. Kyllä kelpaa kulkea, vaikka illat pimenevätkin jo. "Missä se isi viipyy? Miksei nää ovet aukee?"

4 kommenttia:

 1. Kyllä hyvännäköiset, istuvat ja toimivat lastenvaatteet voi olla iso onni :D Tällasille... ;D Meillä on sunnuntaista tullut ihan siivouspäivä, aikaisemmin viikolla ei muka kerkee ja sitten sunnuntaina on jo ihan pakko siistiä lääväksi räjähtänyttä taloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ennen ole tytön vaatteista tällaista sisäistä hihkua saanut :D Kai sitä sitten on vain ihan lopullisesti hurahtanut.

   Ennen perhe-elämää siivosin aina torstaisin. Se oli toimiva siivouspäivä siinä mielessä, että sitten ei tarvinnut viikonloppuna kuin olla, tulla ja mennä. Nykyään tämä sunnuntai toimii paremmin jynssäykselle. Saapahan sitten ainakin maanantaihin asti katsella suht puhdasta kotia.

   Poista
 2. Kyllä sietääkin olla tyytyväinen, elämän pieniä iloja nää! meilläkin sunnuntait ovat usein kauppa- ja siivouspäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä nykyään tuntuu ilo irtoavan aika pienestäkin! Ja mä hullu meinasin jättää tuon takin ostamatta :D

   Sunnuntai on kyllä hyvä päivä siivota ja tehdä ruokaostoksia. Itselläni on sunnuntaisin aina ahdistus alkavasta viikosta ja on hyvä olla jotain järkevää puuhattavaa. Kiukun tahdissa moppikin heiluu aika sutjakasti :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...