keskiviikko 15. elokuuta 2012

P&P syksyä

Eipä se syksy sitten ihan vielä vissiin alkanutkaan, kun päiväkotiinkin on saanut vielä kuskata iltapäiväulkoiluihin juomapullon, shortsit ja teepparin. Tyttö kyllä näyttää saaneen nyt taas vuorostaan nuhan... vastahan tuo edellinen tosiaan parani.

Eksyin tänään selaamaan Phister&Philinan syksy- ja talvikuvastoa netissä ja ihastuin taas vaihteeksi. P&P on ollut jo jonkin aikaa yksi meidän suosikkimerkeistä. Trikoovaatteet ovat pysyneet hyvänä pesusta pesuun, tyttö itse ihastelee vaatteita aina päällään. Mekot ovat ihastuttavia ja omaleimaisia. Mikäs niistä on tykätessä.

Meille voisi tulevaan kauteen syksymmällä kotiutua jotain näistä (ja paljon muutakin). Keväällä P&P vaatteet vilisivät vaaleanpunaista, turkoosia, vadelmaa ja pinkkiä. Nyt tulevaan syksyyn on kiva siis suunnata muun muassa lilan sävyissä.

Kuvat on lainattu tällä kertaa Boutique Lillisin sivuilta.

10 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin niistä kevään väreistä enemmän, oli jotenkin iloisempia! Vaikka niinhän se taitaa olla aika tyypillisesti, että syysmallistoon repäistään sitten tummempia ja rauhallisempia värejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen muun merkin syys/talvimallisto on ollut jopa vähän synkkä. Esim. Pompin mallisto oli tosi tumman oloinen. P&P:ltä löytyi sentään jotain vaaleaa ja suloista, vaikka onhan tässäkin sävyt selvästi murretumpia kuin kevään mallistossa.

   Poista
 2. Kyselitkin noista multa, juu nuo kaikki on tulossa : )

  VastaaPoista
 3. Tosi suloinen tuo farkkumekko! Pitääpä tsekata, olisko siellä mitään pojille. Monesti merkin vaatteet ovat melkein, mut ei ihan kivoja.
  Sasse, kesän jatkoaika tuli sittenkin! Todella hiostavaa ollut pari päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkumekko on kyllä aivan ihana. Poikien vaatteitakin näytti olevan kivasti.

   Aika kesäistä kyllä ollut. Onneksi niitä kesävaatteita ei tullut vielä kauhean hyvään jemmaan pistettyä :D

   Poista
 4. Noi on luonnossakin ihania! Meille todennäköisesti päätyy farkkumekko, raitapusero ja vähän samantapainen raitamekko, kun oikealla alakulmassa, mutta lilana! Mun entinen inhokkiväri hiljalleen hiipii meidän tyttöjen vaatekaappiin... :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kans, että olisiko tuo raitahihamekko sittenkin kivempi lilana. Pinkkiä tuntuu jo pursuilevan paikat muutenkin ja toki niitä mekkojakin löytyy :D

   Se on muuten hassua, kun jotain inhokkivärejä alkaa kuitenkin hiljalleen hiipiä vaatetukseen. Meille ei kyllä tummansinistä eikä merimiesaiheista ole (vieläkään) tulossa, vaikken niistä tykkääkään ;)

   Poista
 5. Näistä pidän itsekin, ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Kuinkahan pitkään maltan pitkittää näiden hankkimista :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...