lauantai 18. elokuuta 2012

Kyllä mökkeily nyt yhden Muumimaailman päihittää

Tämä äiti-ihminen olisi niin kovasti halunnut mennä käymään Muumimaailmassa, kun nyt tuli vielä tämä lämmin intiaanikesäkin. Tyttökin oli vielä viikolla innoissaan ideastani, mutta jostakin syystä loppuviikosta isukki oli saanut käännettyä tytön pään mökkeilyn kannalle. Uskomatonta! Isukki oli selkeästi liioitellut tytölle reilun kahden tunnin ajomatkaa suuntaansa, ei tyttö muuten olisi koko kesän höpöttämästä haaveestaan luopunut. Itse en ole ajanut autolla metriäkään lähes kuuteen vuoteen, joten kuski määräsi sitten tänäkin viikonloppuna suunnan... ja luulen, että kuskilla poltteli näpeissään myös halu päästä grillaamaan grilliherkkuja vielä viimeisiä kertoja tänä kesänä. Eihän sitä tosiaan tiedä, koska se syksy pamahtaa päälle ihan aikuisten oikeasti. (Eikä se Muumimaailmakaan ole auki enää kovin montaa viikkoa tänä kesänä.)

Äippä halusi Muumimaailmaan ja muu perhe mökille. Tyttö kurkkii, mihin se Miisu-kissa meni harmaine häntineen.
Tyttö viiletti taas pyörällä tuhatta ja sataa metsäteillä. Mitään muuta tämä tyttönen ei ole tehnytkään viime viikkona kuin pyöräillyt.
No, tänään kyllä tyttö kaivoi saippuakuplat esiin pitkästä, pitkästä aikaa.
Savusaunan tuoksu houkutteli äiti-ihmisen luokseen kuvaamaan sauhuja.
Tyttö vietti todella nuhaisena suht lämmintä päivää mökillä pitkähihaisessa bambimekossaan. Sopiva asu, kun varjossa on viileää, mutta auringossa meinaa paahtua.

4 kommenttia:

 1. Aikas mukavan Leppoista meininkiä mökillä, ihana rauha, että ei varmaan huono juttu ollenkaan. T: markkinoilla tänään :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos asian noin haluaa nähdä :D Mua kyllä vielä harmittaa ja olen ainakin minuutin vielä katkera tästä valinnasta, mutta mökillä sai levätä, nauttia rauhasta ja kärsiä kauheasta vatsakivusta ihan rauhassa. Muumimaailmassa olisi joutunut kävelemään ja juoksemaan tytön perässä kuitenkin koko päivän. Hyvä näin!

   Markkinoilla riitti varmaan menoa ja meininkiä... jollei sitä sitten muutenkin löydy omasta takaa? :P

   Poista
 2. No mutta mieti mikä ryysis siellä Muumimaailmassa olis ollut, ja surkeaa kallista ruokaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Ja epäsiistit vessat, pelottava mörkö ja ties mitä... Hyvä näin. Mökillä on sentään lähes selälleen kaatuva, mutta tosi siisti ulkohuussi ja aivan loistavaa ruokaa ja tosi herkku kokkikin omasta takaa :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...