sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Viimeinkin uimaan, mölkkyä ja naavaviikset

Jipii, jipii, jipii! Viimeinkin tuli tarpeeksi lämmintä ja tyttökin uskaltautui uimaan. Kyllähän niiden helteiden nyt kelpaa tullakin, kun äiti-ihminenkin palaa taas arkeen ja alkaa pistelemään viattomia lapsukaisia kammottavilla neuloillaan... Tytön oli tarkoitus olla seuraavat neljä viikkoa varapäiväkodissa, oman päiväkodin ollessa suljettuna, mutta tyttö jäikin mummon ja papan luokse mökille jatkamaan lomaa vielä muutamaksi päiväksi. Ihan kiva, kun nyt ne uintikelitkin sitten viimein tulivat.

Mansikkauimapuku rimpsuilla H&M
Hihihiii!
Uintikertojen välissä pelasimme vähän mölkkyä. Isukki alkoi kahvipöydässä pohtia, että pitäisi varmaan hankkia mölkkypeli tänne mökille. Eikä aikaakaan, kun sellainen vähän käytetty kaivettiinkin esiin aitan uumenista ja pistettiin peli käyntiin. Äiti-ihminen sinnitteli koko pelin ajan hännillä, mutta rynnistin lopulta todella tyylikkääseen voittoon. Hyvä minä! Kuvissa kuitenkin tytön mölkkyilyä. Mahtavia heittoja tyttökin teki ja sai tililleen todella hyvin pisteitä.

Lätsä Katvig, Paita Lego Friends.
Tyttö nostelee kaatamiaan mölkkyjä pystyyn.

Mölkyn lomassa pappaa alkoi jälleen lapsettaa. Viereisestä koivusta löytyi naavaa, josta sai komeat viikset... kunnes pokka petti.

Pappa on välillä kova pelleilemään
Pettää se pokka joskus paremmissakin piireissä, miksei sitten meillä. Naavaviikset kuvan oikeassa alakulmassa.
ps. kuvat tänään otettu kännykän kameralla. "Oikeasta" kamerasta oli virta lopussa heti alkuunsa.

Miten teillä vietettiin lämmintä ja kaunista heinäkuun ensimmäistä päivää? Ei kai missään vain sadetta joutunut pitelemään?

10 kommenttia:

 1. Oo, noinko lämmin teillä oli :) Oli täälläkin vissiin aika lämmin (jonkun asteen yli 20 siis), mulla vaan meni iltapäivä vähän ohi siivotessa ja ruokaa laitellessa...

  Mukavaa työviikkoa toivotan kuitenkin, vaikkei se töihin paluu välttämättä houkuttelisikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä iltapäivällä alkoi tarjeta, vaikka kävikin vähän tuuli. Jotenkin kuitenkin ihan erilainen tuulenhenkäys kuin aiemmin tänä kesänä :)

   Kiitos työviikon toivotteluista! Ei todellakaan houkuta lähteä aamusella töihin ja säiden lämpeneminen ei kyllä ainakaan nosta motivaatiota, mutta mentävä on!

   Poista
 2. Ihana pappa :)

  Oih, onpa teillä lämmin!
  Meillä oli eilen -hetken- aikaa niin lämmin tuossa terassilla ja etupihalla, et pystyi kesävaatteissa olemaan.
  lämpö tule jo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa on kyllä kieltämättä aika hauska, kun sille päälle sattuu :D

   Eilen oli kyllä ihanan lämmin iltapäivä. Tänäänkin on ollut lämmin, mutta käy kyllä vähän turhan kova tuuli esim. uimisen kannalta. Ehkä se kesä nyt kuitenkin sitten tuli :)

   Poista
 3. Oli kyllä ilahduttavaa nähdä että teillä on jo talviturkki heitetty! Me suunnataan huomenna hetkeksi kohti etelä -suomea ja toivon että voidaan mennä myös rannalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kivaa, löysin blogisikin. Itsehän en mitään puutarhajutuista ymmärrä, mutta kauniita kuvia ja kivoja juttuja on aina kiva lukea.

   Toivottavasti pääsitte rannalle ja ulkaltauduitte veteen tuulesta huolimatta.

   Poista
 4. Ihana pappa! :D
  Vai pisteleen lapsia menet?! Mua naurattaa vieläkin kun neuvolantäti tuikkas punkkirokotusten tehosteet isoille pojille kotikäynnin yhteydessä ( täällä käydään vauva mittailees kotona ekat kolme viikkoa).
  No, Johannes pakeni ja löytyi grillipihdein aseistautuneena makkarista, se näky aseistautuneesta raivopäästä naurattaa mua ikuisesti!
  Ärisikin vihaisesti :D
  Mutta muuten täällä ei ollut kovin lämmin päivä, kylmä tuuli oli... Ehkä huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Juu, kyllä meikäläinenkin törmää puolustautuviin lapsukaisiin päivittäin töissä. Onneksi teillä Johannes sentään vaan ärisi ja piteli pihtejä... Silloin tällöin tulee vastaan nimittäin niitä konkreettisemminkin puolustautuvia ;) Itse en anna rokotuksia vaan otan mm. verinäytteitä.

   Poista
 5. Ja työn iloa, kesästä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Kyllä sitä tosin olisi mielellään vielä lomaillutkin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...