maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pompin lisätilaus

Tämä vaatetilaus oli työn ja tuskan takana. Ensin pääsin tekemään tilausta Pompin sivuilla ihan normaalisti, mutta maksuvaiheessa homma tyssäsi jostakin syystä. Monen yrityksen jälkeen en sitten enää päässyt kirjautumaan tunnuksillani sivuillekaan, vaan sivu herjasi salasanani olevan väärä. Tilasin salasanani sähköpostiin, mutten päässyt sillä silti sisään. Lopulta loin uudet tunnukset ja niillä homma pelitti kuin rasvattu alusta loppuun saakka. Huh! Onneksi olin tilausta tehdessäni lomalla, joten oli aikaa kikkailla. Ovat nämä kyllä niin ihania, että kannatti kikkailla.

Tilaus oli saapunut tänään jonkin matkan päässä sijaitsevaan Siwaan ja päätimmekin isukin kanssa lähteä pienelle iltakävelylle ja hakea paketti samalla. (Tyttö jäi nimittäin jatkamaan pariksi päiväksi vielä kesälomaa mökille mummon ja papan kanssa... ja tällä äiti-ihmisellä on ihan hirvittävä ikävä pikku pompulaansa.)

Tällä kertaa meille saapui Carola paita sävyssä Cream, jota suunnittelin käytettäviksi paketissa niin ikään tulleen Amalie Topin kanssa. Tätä yhdistelmää suunnittelin käytettäväksi esimerkiksi farkkuleggingsien kanssa, joita meillä riittää.

Carola paita, Cream ja Amalie toppi, Peach. Molemmat ovat koossa 110/116
Lisäksi paketista kuoriutui Cilla pitkähihainen paita sävyssä Peach sekä Sabina tunika sävyssä Peach. Tuo Sabinahan meille kotiutui jo aiemmin sävyssä Dusty rose. Molemmat ovat kauniita sävyjä ja olisin ottanut ne molemmissa sävyissa jo ensimmäiseen tilaukseeni, mutta silloin tuota Peach sävyä ollut saatavilla juuri mistään vaatteesta tytön koossa.

Cilla paita, Peach ja Sabina tunika, Peach. Molemmat ovat koossa 110/116
Olen täysin ihastunut Pomp de Luxin vaatteisiin. Jään ilolla odottamaan syksyä ja merkin rantautumista Suomeen.

Pomp de Luxilla on muuten nyt -70% ale (ja sivuilla ilmeisesti ruuhkaa!)!

4 kommenttia:

 1. Kiva lisätilaus! Minäkin kävin katselemassa, että olishan siellä vielä vaikka mitä, ja nyt sais halavalla :D Mutta ei kyllä pysty, ja oikeesti sitä lajia tuli jo ihan riittävästi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans nyt pitäydyn ulkona tuosta superalesta. Sain nyt kaikki, mitkä halusinkin ja -50% oli ihan hyvä ale myös. :)

   Poista
 2. Mä jätin aikas muhkean aletilauksen tuolta -70& alesta :D hups mopo karkas... Sain kyllä taistella pitkään ennen kun tilaus meni läpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sait tilauksen läpi! Mulla oli niin hirveitä ongelmia saada tehtyä tilausta, etten nyt edes ruuhkan aikaan sitten yrittänyt sisään... ja nyt meillä on kasassa valmiiksi tosiaan kaikki ne pompit, jotka haluttiinkin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...