keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pihakatsaus

Kertauksena vielä, että asumme siis kerrostalossa, jonka pihassa on puskaa, pensasta ja puuta ties minkämoista. Jaksaisi nyt vain paistaa ja pitää lämmintä säätä, niin pihan herkutkin ehkä olisivat jossain vaiheessa syötävissä. Eniten odotan ehkä karviaismarjojen kypsymistä. Tai ehkä sittenkin punaherukoiden makeutumista, jotta voisin poimia niitä pienen ämpärillisen ja tehdä vaikkapa vispipuuroa. Kirsikoitakin olisi kiva maistella ulkoillessa ja omppuja myös.

Jokunen karviainen oli saanut jo väriäkin poskiinsa.
Mustaherukka ei kuulu suosikkeihini, mutta niitäkin näyttäisi olevan tulossa kivasti.
Punaherukkaa nam! Näitä tyttökin on tykännyt napsia suuhunsa aiempina kesinä.
Myös valkoherukkaa löytyy useampi puskallinen.
Kirsikkapuussakin muutamia raakileita...
...ja omppupomppupuissa.
Isukkia ei tapaa ulkoilmasta ilman mukana olevia teknisiä laitteita.
Kukkia.
Kyllä! Nyt tarvitaan vain muutamia aurinkoisia ja lämpimiä päiviä niin ensimmäiset marjat kypsyvät kunnolla. Kyllä ne suut saadaan messingille kerrostalon pihassakin :)

Itä-Suomessa on tänään ollut kuulemma kovat ukkoset, mutta meillä täällä Tampereella on saatu nauttia oikein kivan lämpimästä iltapäivästä nääs.


8 kommenttia:

 1. Onko nuo puskat siis kaikkien kerrostalon asukkaiden vapaasti kerättävissä? Kuka ehtii ensin... vai voiko olla sellainen unelmakerrostalo, että nuo olisivat teidän omia puskia? ;P~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo ihan yhteisiä ovat. Puskia on kuitenkin kymmenittäin, että kyllä niistä riittää... ei tietenkään, jos kaikki ryntäävät 8 litraisten ämpärien kanssa paikalle, mutta suuhun naposteltavaksi varmasti kaikille ja pienen rasian kanssa kehtaa käydä esim. ne vispipuuromarjat noukkimassa. Eikä kaikkia asukkaita kiinnosta marjat sen kummemmin kuin pihailukaan :D

   Poista
  2. no pahus, meikäläinen ajatteli justiinsa tulla sinne 8 litran ämpärin kanssa... XDDDD

   Poista
 2. Ihan samaa ajattelin, että miten ne "jaetaan" :D Ei tarttis kun muutaman hamsteri-säilöjä-mummon, niin johan olis naapurisota käynnissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi ei onneksi ole mitään sotia ollut... korkeintaan kuolettavia katseita :D

   Poista
 3. Aivan huippu piha teillä! Tuossa on ideaa. Meidän vatut, herukat ja karviaiset on vielä kaikki ihan vihreitä... Pensasmustikasta haaveilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muuten kans tuolla jossain yksi vattupuska, mutta niitä saisi olla ehdottomasti enemmän. Pensasmustikka olisikin jo aika luxusta!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...