keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Tytön uusi Skip Hop

Niinhän siinä kävi, että vaaleanpunainen Skip Hopin hiirireppu sai kaverikseen leppäkerttu matkalaukun. Leppäkertun tilasin jo aiemmin kesällä Pikku Mineasta ja toimitus tuli heinäkuun puolessa välissä juuri niin kuin luvattiin. Kyllä nyt kelpaa lähteä kesäreissuun, kun kesäloman toinen osa koittaa reilun viikon päästä.

Symppis leppäkerttu nauraa takana tuleville matkalaisille.
Tyttö on niiiiin onnellinen matkalaukustaan.
Uskoisin, että meillä on nyt Skip Hop -kiintiö täynnä tältä erää eli enempää ei meille ole tätä lajia tulossa. Ja tuo leppäkerttu on ehdottomasti oma suosikkini.

Skip Hopin tuotteita (ainakin reppuja) myydään nyt Citymarketeissakin. Itse jouduin parisen viikkoa sitten hieraisemaan silmiäni pari kertaa tämän todetessani. Luulin ja halusin uskoa, että tätä lajia olisi ollut saatavissa vain pienistä trendikkäistä lastentarvike/vaateputiikeista.

8 kommenttia:

 1. Kelpaa kyllä matkailla tuon laukun kanssa! :) Onko teillä matkasuunnitelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään ihmeempiä ja mummulaa pidemmälle ei ole tarkoitus lähteä. (Mummola siis on tuossa pihan toisella puolella, mutta mummu asuukin sitten vähän kauempana.)

   Poista
 2. Ihana leppis :) Ja varmasti jaksaa tyttö itse kantaa/vetää tavaransa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuun mahtuu hyvin ainakin parin-kolmen päivän vaatekerrat ja pyörät tuntuvat rullaavan mukavasti, joten eiköhän tuo perässä hyvin kulje.

   Poista
 3. Toi on kyllä hurjan söpö matkalaukku :) Pappa osti vuosi sitten millille sellaisen pienen mustan samsoniten (vai miten se kirjoitetaan) matkalaukun, joten vaikka toi ehkä muuten olis enemmän neidin mieleen on papan ostama silti aina parempi... huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papan ostama on aina papan ostama :)

   Me ei paljon reissata, eikä harrasteta ulkomaanreissailua ollenkaan, joten aika vähäiselle käytölle jää varmasti tuo laukku, mutta pitäähän tytöllä oma olla.

   Poista
 4. Aivan valloittava leppis! Pakko tsekata oma cittari- Johannes tarvitsisi kerhorepun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Skip Hopeista luulisi löytyvän mieleinen kerhoreppu.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...