torstai 19. heinäkuuta 2012

Äipän ja tytön uudet tennarit sekä Silverjunglen ruututakki

Tänään saapui taas kaksi pakettia! Siis mitä hä? Minäkö muka taas sortunut aleille ja vähän jopa epäaleillekin? Tein reilu viikko sitten pitkästä aikaa (juu, keväällä viimeksi) tilausta H&M:lle ja meinasin tuolilta pudota, kun kaikki haluamani tuotteet löytyivät välittömästi varastosta ja pääsivät matkaankin jo sähköpostin mukaan heti tilausta seuraavana päivänä. Ja sama toistui taas, kun innostuin laittamaan eilen vielä sisään uuttakin tilausta. Ovat kyllä nyt H&M:llä petranneet tilannetta, sillä en muista koska viimeksi olisin saanut kaikkia tuotteita samassa paketissa ilman useiden viikkojen odottelua. Nytkin pöydällä pyörii H&M:n huima 8 e lasku tytön farkkuleggareista, jotka tilasin isomman satsin mukana jo joskus huhti-toukokuussa ja suvaitsivat saapua heinäkuun alussa.

Tilasin lasten osastolta tennarit sekä tytölle (koko 30) että itselleni (koko 38). Tuntuivatpa ne mukavalta jalkaan ainakin ensisovittamalla. Tyttö ihastui omiin Hello Kitty tennareihinsa täysillä, vaikkei Hello Kitty varsinaisesti ole enää reiluun vuoteen ollut tytölle mikään erityisen tärkeä juttu. Tennarit ovat olleet tämän kesän must juttu, joten täytyihän sitä saada syksyynkin vielä yhdet pilattaviksi.


H&M:ltä saapui kenkien lisäksi myös iso kasa sukkia ja tytölle ihana keltainen uikkari ensi talveksi päiväkotikäyttöön. (Tytön ryhmällä on kerran viikossa vesileikkipäivä päiväkodin pienessä räpellysaltaassa, johon mahtuu siis kolme lapsukaista kerrallaan.)

Silverjunglella on ollut jo jonkin aikaa päällä aivan mahtavat alet ja täydellisesti hurahtaneena menin taas sortumaan houkutuksiin. Tällä kertaa mietin jo talveakin ja paketista kuoriutuikin parit sukkahousut tytölle. Tähtiteepparit ovat nyt ihan "sikahalpoja", joten meille sai tulla sellainen toinenkin. Lisäksi ihastuin ruututakkiin, jonka hinta ei päätä huimannut. Huppareita ja trikootakkeja on tänä kesänä todellakin tarvittu, joten tarpeeseen tuli tämäkin hankinta.

Pirteitä ruutukuvioita meillä ei ole juuri nähtykään. Tämä kuitenkin ilahduttaa äipänkin silmää ja mieltä. Tyttökin puki takin päälleen mielellään sovitukseen.

2 kommenttia:

 1. Mä tein eilen(kö?) H&Mlle tilauksen, niin 25 min tilauksesta tuli ilmoitus, että on toimitettu :O Suorastaan ennenkuulumatonta! Ja tosiaan kaikilla tuotteilla oli sama toimitusaika!

  Mä tarttisin 2veelle parit sukkahousut yökäyttöön, mutta en viitsisi maksaa montaa euroa - pitäisi päästä penkomaan jotain markettien alelaareja tjtn... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei ole huvittanut vähään aikaan tilailla mitään H&M:ltä ihan sen takia, että tuotteet on aina lopussa tai jälkitoimituksessa. Tuntuu tyhmältä odottaa parin euron teepaitaa toista kuukautta jne. Nyt vaikuttaa kuitenkin tilanne hyvältä ja toivottavasti myös pysyy sellaisena.

   Silverjunglella edullisimmillaan sukkikset irtoavat alle vitosella, mutta kai niitä alelaarista voi jonkinmoisia löytää vielä halvemmallakin. Meillä ei tytöllä meinaa pysyä sukat jalassa (repii ne aina pois), mutta talvella olisi jääkalikkajalat kuitenkin hyvä pitää vaatteissaan, joten sukkikset ainoa vaihtoehto. Nyt tuli hamstrattua kyllä vähän reilua kokoa, mutta toivon mukaan vähän sikistyvät ensimmäisissa pesuissa :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...