lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kesäteatterissa

Mummo ja pappa veivät tänään tytön katsomaan Heinähattu ja Vilttitossu -näytelmää kesäteatteriin. Pääsivät onneksi juuri alta pois ennen kuin alkoi sataa kunnolla. Koko porukka oli innoissaan näytelmän jälkeen ja tyttökin oli syönyt kaikki eväänsä ihan siitä riemusta, kun Isonapakin näytelmässä söi koko ajan jotain.

Heinähattu ja Vilttitossu -teema oli tytölle oikein mieluinen, koska olemme viimeisen puolen vuoden aikana lukeneet iltalukemisina läpi lähes koko kyseisen Nopoloiden kirjasarjan. Näytelmä oli ilmeisesti mukailtu kirjasta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset, jonka itseasiassa luimme juuri toukokuussa.

Kuva on lainattu Vahannan nuorisoseura Ry:n sivuilta: http://www.vahannannuorisoseura.fi/d/node/26/event/69
Annoin mummolle tehtäväksi lähteissä, että valokuvia täytyy ottaa ja esityspaikkakin oli kuulemma kuvauksellinen paikka Ylöjärven museonmäellä. Niin vain tulivat reissusta ilman ainuttakaan kuvaa...

Voi herranjestas, kun sitä vettä nyt sitten tuleekin taivaan täydeltä!

4 kommenttia:

 1. Varmaan kiva näytelmä! Me on katottu se elokuva, ja se oli äitinkin mielestä hyvä :D

  Täällä kai sataa yöllä tai huomenna - nyt on vielä hellettä, tai aurinko paistelee sellaisen harsopilven läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinähattu ja Vilttitossu elokuva on ihan mahtava. Harmi, kun elokuvia ei ole tehty enempää. Kirjoja kyllä riittäisi, joiden pohjalta elokuviakin voisi tehdä.

   Täällä on ollut koko päivän pilvistä ja ilmasto kuin tropiikissa. Ukkoshulluna odotin jo ukkosia, mutta näyttää nyt sitten vain jaksavan sataa kunnolla ilman jytinöitä.

   Poista
 2. Voi vitsit, taatusti hauska kokemus tytölle! Minäkin olen sen elokuvan nähnyt ja se on hankintalistalla dvd:nä kotiin. Olikohan se nyt niin, ettei niitä vaan meinaa löytää mistään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä elokuvaa ollaan mekin metsästetty, muttei sitä taida löytää kuin hyvällä tsäkällä jostain kirpparilta...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...