sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Edullinen ja ihan tehokas hyttyskarkotin

Papalle oli ilmeisesti riittänyt meidän perheen ininä hyttysistä, koska hän oli käynyt ostamassa mökille ThermaCELL -hyttyskarkottimen. Karkotin sopii käytettäväksi esimerkiksi terassilla tai puutarhassa ja se karkottaa hyttyset noin 20 neliömetrin alueelta lähes kokonaan. Tyttökin viihtyi mökin verannalla pitkään pelaillen IPadillaan, joten täytyyhän karkottimen toimia. Itse havaitsin karkottimen ollessa käytössä vain yhden hyttysen, kun normaalisti niitä olisi inissyt kimpussa vähintään kymmenen.

Pienikokoinen, mutta tehokas. Laitteen saa kytkettyä pois päältä. 
Tämä täyttöpakkaus sisältää kolme hyttystorjuntamattoa ja yhden kaasupatruunan. Yhdessä hyttystorjuntamatossa riittää tehoa noin neljäksi tunniksi ja yksi kaasupatruuna on toimintakuntoinen noin kymmenen tuntia. (Hinta noin 7 e)
Tyttökin jopa viihtyi verannalla, kun ei tarvinnut kiljua hyttysille.
ThermaCELL kulki mukana myös rantaan ja tyttö pääsi kiikaroimaan kuikkia poikasineen ilman hyttysvaaraa.
Ja äippäkin sai kuvata rauhassa kelluvia kukkia.
Tämä kuva ei liity hyttyskarkottimimeen enää minkään aasinsillan kautta. Mummo on jättänyt mökin piha-alueelta pienen alan ruohoa ajamatta ja siinä kasvaa paljon päivänkakkaroita.
Tyttö kasteli mummon kukkia (kun ei sitä kunnon ukkosta ja sadetta sitten tullutkaan) ja yhden kukkapuskan juurelta hyppäsi karkuun Saku Sammakko. Voi sitä riemua, minkä sammakko sai aikaan.

12 kommenttia:

 1. No jo on äreä hyttysase :) Mulla on nyt muuten ihkauusi blogi, tervetuloa kyläilylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo itseasiassa eilen, vai oliko se toissapäivänä kurkkimassa, onko sulla blogia :) Olin sitten vähän aikaani edellä vain! Tosi kaunis blogi. Voi, kun itsekin osaisin "sisustaa" ja ihan oikeasti sisustaa noin hyvällä maulla... Vierailulla siis käyty ja lukijaksi parkkeerattu :)

   Poista
 2. Hei jee, tilaukseen lähti parikin kappaletta! Täällä mökillä Pohjois-Karjalassa ilmestyy uusi kolonisaatio noita tappajia joka päivä vaikka miten niitä liiskaamme. Laitteita ja tuotteita on ollut vuosia jos jonkinlaisia ilman kunnon apua, lähinnä eniten hyötyä on toppatakin pitämisesssä ja vesirokkovoiteesta kutinaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaamme mukaan mekin ollaan yritetty hyttyskantaa pienentää, mutta ovat pirulaiset ilmeisen kovia lisääntymään. Epäilen, että jopa tehokkaampia siinä hommassa kuin jänikset.

   Itse saan hyttyssavuista ja iholle levitettävistä myrkyistä hirveän päänsäryn. Tästä kyseisestä laitteesta myös leviää ympäristöön höyrymäisenä ainetta, joka kyllä tuoksuu nenään hiukan, jos ihan vieressä haistelee. Itse en kuitenkaan saanut mitään oireita ja tehoa tuntui löytyvän ihan kivasti. Mökkeilyhän voi olla suorastaa mukavaa ilman inisijöitä! Tosin nyt tekevät sitten kunnolla tuloaan paarmatkin. Mitähän niiden päänmenoksi keksisi?

   Poista
 3. Pitää minunkin varmaan ostaa tuollainen ensihätään ennen kalliin ja ison laitteen ostoa! Kiitos käyttäjäkokemuksesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä laite käy pienimuotoiseen, hetkelliseen hyttysten karkottamiseen hyvin ja tyynellä säällä toimi ainakin tosi hienosti. :)

   Poista
 4. Kyllä kun aurinko menee pilveen, niin vitsi miten niitä itikoita pöhähtää kimppuun :O Joten alkoi kyllä kiinnostaa ;) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä, kun laite on ollut USA:n armeijan käytössä ilmeisesti jo vuosia. Miksi me kuullaan tästä vasta nyt? Itse en ole nähnyt ainakaan mitään mainoskampanjaa tms. Myyntipaikkoja tuntui kuitenkin olevan todella runsaasti ympäri Suomen.

   Poista
 5. Kiva kuulla että oikeesti toimii, kiitos tästä pitää harkita ostoa ehdottomasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Yllätyin kyllä laitteen tehosta, kun on kuitenkin kooltaa aika pieni.

   Poista
 6. me kans odoteltiin ukkosta mökillä sunnuntaiksi vaan ei sitten tullutkaan. Oli kyl outoa et ei edellisenäkään päivänä osattu vielä ennustaa ettei sitä ukkosta tulekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain tosi kaukana jyrähteli kyllä, mutta hyvin vähän. Heinäkuu jo kohta puolessa välissä, eikä yhtään kunnon ukkosta...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...